A gördülékeny böngészés érdekében oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információ adatvédelmi nyilatkozatunkban található.

Ok
Geberit Magyarország

Víz- és áramcsatlakozás a WC-nél

Jövőbiztos

A holnap kényelmi igényeihez

  • Geberit Duofix szerelőelem vízcsatlakozással és hálózati csatlakozási

Ahová ma egy hagyományos és megbízható, víztakarékos 2 mennyiséges öblítéssel ellátott WC-t építenek be, talán néhány éven belül már zuhany WC-re vagy szagelszívásra lesz igény. Ideális esetben érdemes ekkorra már minden szükséges csatlakozót előkészíteni, mert így elkerülhetők a költséges átalakítási munkák.

A Geberit AquaClean higiéniai berendezéshez előkészítve

  • Geberit AquaClean Sela hálózati csatlakozással

A Geberit a jövőbeli piaci igényekhez igazította a fali WC-hez szánt szerelőelemeit. Legyen szó Geberit Duofix vagy Kombifix rendszerről: e szerelőelemek mindegyike gyárilag fel van szerelve a Geberit AquaClean higiéniai berendezéshez való rejtett vízbekötésre szolgáló védőcsővel. Ezenkívül a hálózati csatlakozáshoz használható védőcsőhöz is rendelkeznek rögzítési lehetőséggel. Így minden falsík alatti szerelvény optimálisan elő van készítve például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés későbbi beépítéséhez.

Szagelszíváshoz előkészítve

WC-szerelőelemeink optimálisan fel vannak készítve a jövőbeli kényelmi igényekre: közvetlenül a WC-kerámiából való szagelszívásra alkalmas csatlakozócsővel is rendelkeznek. Ezért a Geberit azt javasolja, hogy ahol csak lehetőség van rá, a szagelszíváshoz való csatlakozással ellátott szerelőelemeket építsenek be. Az ebből eredő többletköltségek minimálisak. Ezenkívül ily módon az építtető azonnal kihasználhatja a szagelszívás előnyeit, vagy akár úgy is dönthet, hogy néhány egyszerű művelettel később szereli azt be.

Geberit Duofix szerelőelem vízcsatlakozással, hálózati csatlakozási és szagelszívási védőcsővel

Komplett rendszerek

Beépített védőcső és megfelelő vízcsatlakozási pozíciók Geberit AquaClean higiéniai berendezéshez

Beépített védőcső

Beépített védőcső és megfelelő vízcsatlakozási pozíciók Geberit AquaClean higiéniai berendezéshez

Látható hálózati csatlakozás

Pozíció látható hálózati csatlakozáshoz

Rejtett hálózati csatlakozás

Pozíció rejtett hálózati csatlakozáshoz