A gördülékeny böngészés érdekében oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információ adatvédelmi nyilatkozatunkban található.

Ok
Geberit Magyarország

Víz- és áramcsatlakozás a WC-nél

Jövőbiztos

A holnap kényelmi igényeihez

  • Geberit Duofix szerelőelem víz- és hálózati csatlakozással

Ahová ma egy hagyományos és megbízható, víztakarékos 2 mennyiséges öblítéssel ellátott WC-t építenek be, talán néhány éven belül már zuhany WC-re vagy szagelszívásra lesz igény. Ideális esetben érdemes ekkorra már minden szükséges csatlakozót előkészíteni, mert így elkerülhetők a költséges átalakítási munkák.

A Geberit AquaClean higiéniai berendezéshez előkészítve

  • Geberit AquaClean Mera

A Geberit a jövőbeli piaci igényekhez igazította a fali WC-hez szánt szerelőelemeit. Legyen szó Geberit Duofix vagy Kombifix rendszerről: e szerelőelemek mindegyike gyárilag fel van szerelve a Geberit AquaClean higiéniai berendezéshez való rejtett vízbekötésre szolgáló védőcsővel. Ezenkívül a hálózati csatlakozáshoz használható védőcsőhöz is rendelkeznek rögzítési lehetőséggel. Így minden falsík alatti szerelvény optimálisan elő van készítve például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés későbbi beépítéséhez.