A gördülékeny böngészés érdekében oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információ adatvédelmi nyilatkozatunkban található.

Ok
Geberit Magyarország

Víz- és áramcsatlakozás a WC-nél

Jövőbiztos

A holnap kényelmi igényeihez

  • Geberit Duofix szerelőelem vízcsatlakozással és hálózati csatlakozási

Ahová ma egy hagyományos és megbízható, víztakarékos 2 mennyiséges öblítéssel ellátott WC-t építenek be, talán néhány éven belül már zuhany WC-re vagy szagelszívásra lesz igény. Ideális esetben érdemes ekkorra már minden szükséges csatlakozót előkészíteni, mert így elkerülhetők a költséges átalakítási munkák.

A Geberit AquaClean zuhany WC-hez előkészítve

  • Geberit AquaClean Sela hálózati csatlakozással

A Geberit a jövőbeli piaci igényekhez igazította a fali WC-hez szánt szerelőelemeit. Legyen szó Geberit Duofix, Geberit GIS, Geberit Sanbloc vagy Geberit Kombifix rendszerről: e szerelőelemek mindegyike gyárilag fel van szerelve a Geberit AquaClean zuhany WC-hez való rejtett vízbevezetésre szolgáló védőcsővel. Ezenkívül a hálózati csatlakozáshoz használható védőcsőhöz is rendelkeznek rögzítési lehetőséggel. Így minden falsík alatti szerelvény optimálisan elő van készítve pl. a Geberit AquaClean zuhany WC későbbi beépítéséhez.

Szagelszíváshoz előkészítve

A WC-berendezések optimálisan fel vannak szerelve a jövőbeli kényelmi igényekhez: közvetlenül a WC-kerámiából való szagelszívásra alkalmas csatlakozócsővel is rendelkeznek. Ezért a Geberit azt javasolja, hogy ahol csak lehetőség van rá, a szagelszívóhoz (Geberit DuoFresh) való csatlakozással ellátott szerelőelemeket építsenek be. Az ebből eredő többletköltségek minimálisak. Ezenkívül ily módon az építtető azonnal kihasználhatja a szagelszívás előnyeit, vagy akár úgy is dönthet, hogy néhány egyszerű művelettel később szereli azt be.

Geberit Duofix szerelőelem vízcsatlakozással, hálózati csatlakozási és szagelszívási védőcsővel

Beépített védőcső

Beépített védőcső és megfelelő vízcsatlakozási pozíciók Geberit AquaClean zuhany WC-khez

Beépített védőcső

Beépített védőcső és megfelelő vízcsatlakozási pozíciók Geberit AquaClean zuhany WC-khez

Látható hálózati csatlakozás

Pozíció látható hálózati csatlakozáshoz

Rejtett hálózati csatlakozás

Pozíció rejtett hálózati csatlakozáshoz