Geberit ONE és iCon újdonságok Elérhetők 2022. április 1-től

Geberit ONE mosdók

Geberit ONE mosdókkal a változatos tervezési lehetőségekért

A klasszikus, 48 cm-es kinyúlású Geberit ONE mosdók kibővítik a változatos tervezési lehetőségeket a mosdóterületen. A Geberit ONE mosdókagylók három változatban kaphatók: mosdóként, bútorba süllyeszthető mosdóként különböző méretekben, valamint pultra ültethető mosdóként két designváltozatban, szögletes és tálformájú kivitelben. A keskeny lefolyótechnológia minden modellnél egységes. Ez feleslegessé teszi a hagyományos szifonkivágást a mosdószekrényben, és több helyet biztosít a felső fiókban.

Geberit ONE fürdőszobai termékcsalád

A Geberit ONE fürdőszobabútor-választéka a mosdóterület számára tervezési lehetőségek széles skáláját nyújtja. A helytakarékos lefolyótechnológia feleslegessé teszi a szifonkivágást a mosdószekrény felső fiókjában, és több tárolóhelyet biztosít. Az okos kihúzómechanizmus a fiókok csendes gördülését, illetve lágy nyílását és záródását garantálja. Ezen felül a finombeállítást is megkönnyíti. A pultra ültethető mosdókhoz való termékválasztékot mosdópultok egészítik ki, még tovább bővítve a sokszínű kialakítási lehetőségeket. A mosdókagylók nemcsak középen, hanem aszimmetrikusan is elhelyezhetők. A bútorok ötféle festett és kétféle fahatású felülettel kaphatók.

Típusok

Geberit ONE ComfortLight világítással
Geberit ONE tükrös szekrények

A ComfortLight világítással rendelkező Geberit ONE tükrös szekrények változatai sokrétű lehetőségeket kínálnak ahhoz, hogy a fürdőszoba-berendezés összeállítása teljes mértékben az ízlés és a személyes preferenciák alapján valósuljon meg. A palettán szereplő termékek keskeny kialakításúak, így különösebb előkészítés nélkül bármely fürdőszobában felszerelhetők. A modellek kétféle kivitelben kaphatók. A teljes felületén tükrös ajtók láthatatlanul elrejtik a szekrény belsejében lévő összes kozmetikai terméket. A rövidített ajtók az alsó részen egy nyitott, megvilágított, polcként funkcionáló bemélyedést eredményeznek. Ennél fogva a gyakran használt piperecikkek még a tükrös ajtók zárt helyzete esetén is mindig kéznél vannak.

A tükrös szekrények előnyei

Geberit iCon mosdók

Moduláris, kecses, sokoldalú

A Geberit iCon mosdókagylók kis és nagy fürdőszobák mosdóterületeinek legkülönfélébb kialakítására alkalmasak. Három változatban kaphatók: peremes mosdóként 90 mm-es szabványos peremmagassággal, Light kivitelű mosdóként 55 mm-es peremmagassággal és keskeny peremű bútorba süllyeszthető mosdóként, mindössze 15 mm magasságú vékony peremmel.

Komplett fürdőszoba-berendezések

iCon Light fürdőszobabútorok és kerámia

A Geberit iCon sokszínű bútorválasztékával, amely mosdószekrényekből, oldalsó és magas szekrényekből, valamint polcelemekből áll, személyre szabott komplett fürdőszobák állíthatók össze. Az újonnan kifejlesztett, keskeny lefolyóknak köszönhetően a mosdószekrény fiókjai szifonkivágás nélkül alakíthatók ki, több tárolóhelyet nyújtva ezzel. A Geberit iCon a Geberit Option Plus világítással rendelkező tükrökkel, valamint a Geberit Option és Option Plus tükrös szekrényekkel kombinálható.

Típusok

Inspirációk