A jó tervezés felére csökkentheti a takarítás idejét

A jól megtervezett fürdőszoba megkönnyíti a takarítást

Már tervezéskor eldől, hogy a fürdőszoba könnyen lesz-e tisztítható. Az elegáns design ugyan a fürdőszoba esetében is fontos szempont, de a felhasználók számára a tisztaság még fontosabb.

Egyszerűen tervezhető helyiség
A fürdőszobában minél több sík felületet célszerű kialakítani, így a takarítás gyorsan és hatékonyan elvégezhető. A falsík előtti szerelőelemek ideális megoldásnak számítanak, mert a klasszikus „porfogók”, mint például öblítőtartályok, csövek és kábelek eltüntethetők a fal mögött.

Minél kevesebb fuga, annál jobb
A nagyobb csempelapok könnyebben tisztíthatók. Minél kevesebb a fuga, annál kisebb az esélye annak, hogy összegyűlnek a szennyeződések, vizeletfoltok és kórokozók.

Perem nélküli boldogság
A vízkőlerakódások miatt a WC-kerámia felülete érdessé és ezért nehezen tisztíthatóvá válik. A lerakódások higiéniai szempontból is veszélyt jelentenek, mert megtelepednek rajuk a szennyeződések. Jegyezzük meg: minél egyszerűbb és egyenletesebb a felület, annál könnyebb tisztán tartani a kerámiát. A modern WC-knek nincs öblítőperemük, és már a mosdók is túlfolyó nélkül készülnek.

Szebb a fali kivitel
Ha a fürdőszobabútor és a WC fali kivitelben készül, akkor alatta könnyebb takarítani. Ideális esetben a padló és a WC vagy bútor alsó széle közötti távolság 15 cm. Így felmosóval könnyen át tudjuk törölni az alattuk lévő felületet.

Fürdőszobai termékek

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában