Foltok a fürdőszobában hajfestő és -fehérítő szerek miatt

Aktiválja a Geberit videotartalmat

Jelen adatvédelmi beállításai nem teszik lehetővé ennek a tartalomnak a használatát. Szeretné aktiválni a „kényelmi/elemző” cookie kategóriát? További információt itt talál: Adatvédelmi nyilatkozat.

Foltok a fürdőszobában – a Geberit tanácsai. Marianne Krüger, vegyipari művezető elmondja, hogy milyen csúnya foltokat okozhatnak a hajfestékek és -fehérítők, és hogy mindez hogyan kerülhető el.

Hajfestéskor vagy -fehérítéskor könnyen megesik, hogy a szerekből máshová is jut. A színezékek vagy fehérítők gyakran kémiai anyagokat tartalmaznak, például hidrogén-peroxidot. Ezek gyorsan „beleégnek” a fürdőszobabútor festett felületeibe vagy a műanyag felületekbe, például a WC-fedélbe, csúnya foltot hagyva maguk után. Marianne Krüger tippjeiből kiderül, hogy mit tegyünk, ha megtörtént a baj.

Tudjon meg többet a „Foltok a fürdőszobában – a Geberit tanácsai” sorozatról:

2. rész: Higiéniai és tisztítószerek által okozott foltok a fürdőszobában
3. rész: Körömlakk és körömlakklemosók által okozott foltok a fürdőszobában
4. rész: Vízkő- és szilikátlerakódások a fürdőszobában
5. rész: WC-tisztítók és WC-tabletták használata által okozott foltok a fürdőszobában

Fürdőszobai termékek

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában