Kevesebb szemét a fürdőszobában

Az európai emberek évente átlagosan 480 kilogramm hulladékot termelnek. Ez egyértelműen túl sok. Jó hír azonban, hogy a hulladék 47%-át újrahasznosítják vagy komposztálják – növekvő tendencia mellett (forrás: euronews.com). Ugyan egyre több hulladékot lehet újrahasznosítani, azonban a cél az egy főre eső mennyiség csökkentése lenne. A Geberit az alábbi öt tippel segít a fürdőszobai hulladék csökkentésében:

Fürdőszoba higiéniai berendezéssel
Kérjük, válasszon egy információs pontot a képen

Aki kevesebb szemetet szeretne a fürdőszobában, annak érdemes fontolóra vennie a következő pontokat:

  • Mire van szükségem valóban a fürdőszobában? Nem kell automatikusan megvásárolnunk minden agyonreklámozott terméket, néhány dolgot mi magunk is megtehetünk. Például a saját készítésű szappanok mostanában nagyon népszerűek, és nem is olyan nehéz elkészíteni őket.
  • Milyen alternatívái vannak a klasszikus női higiéniai termékeknek, például tamponoknak és egészségügyi betéteknek, amelyekkel visszaszoríthatjuk ezek használatát?
  • Esetleg érdemes lenne fontolóra vennünk egy higiéniai berendezést? Ez nemcsak kényelmesebb WC-használatot tesz lehetővé, hanem még WC-papírból is kevesebb fog fogyni.

Fürdőszobai termékek

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában