Akadálymentes fürdőszoba tervezése | Geberit

Akadálymentes fürdőszoba tervezése Megmutatjuk, hogyan csinálja

Mi az az akadálymentes fürdőszoba?

Akadálymentes fürdőszoba mosdótérrel, WC-vel és padlóba süllyesztett zuhanyzóval

Az akadálymentes fürdőszobákban a cél az akadályok elkerülése. Az akadálymentes fürdőszobákat az életkornak megfelelően kell kialakítani úgy, hogy kerekesszékkel vagy mozgássérültek által is használhatók legyenek. Az ilyen fürdőszobákban a testi fogyatékkal élő embereknek továbbra is lehetőségük van arra, hogy önállóan végezzék a testápolással és a személyi higiéniával kapcsolatos tevékenységeket. Az akadálymentes fürdőszoba így nagyobb függetlenséget és jobb életminőséget biztosít.

Az életkornak megfelelő fürdőszobákban elegendő helyről és mozgásszabadságról, jó fényviszonyokról, valamint csúszásmentes padlóburkolatokról kell gondoskodni. Ami a szanitereket illeti, a kényelem és a biztonság érdekében walk-in zuhanyzókat

Az életkor előrehaladtával, betegség esetén vagy baleset után megváltoznak a fürdőszobával szemben támasztott igények. Ha már tervezés során gondol az akadálymentességre, később sok költséget és időt megtakaríthat. Ellenőrzőlistánk segít az életkornak megfelelő vagy mozgássérült fürdőszoba megtervezésében, amely megfelel a modern kor designkövetelményeinek.

Ellenőrzőlista akadálymentesített fürdőszobákhoz: A következő pontokra kell ügyelni

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában