Befektetés a jövőbe

Fürdőszoba minden élethelyzethez

Egy új fürdőszobától azt várjuk, hogy körülbelül 25 éven keresztül képes legyen a változó igényeink kielégítésére. Ezért fontos az előrelátó tervezés. Az alábbi ellenőrzőlista ebben nyújthat segítséget:

Jól megtervezett elektromos csatlakozások
A fürdőszobában soha nem volt ilyen fontos az áram, mint manapság. A megfelelő helyen kialakított elektromos csatlakozásnak köszönhetően később is fel lehet szerelni egy szagelszívó rendszert vagy higiéniai berendezést.

Küszöb nélküli belépés a zuhanyzóba
A padló sákjába süllyesztett zuhanytálcák kecses kialakításúak és optikailag megnövelik a fürdőszobát – és nem mellesleg biztonságosabbá is teszik. Ideális megoldás fiataloknak és időseknek egyaránt.

Fali WC
Ha a fürdőszobabútorok és WC-k felkerülnek a falra, az alatta lévő padlófelület könnyen tisztítható. Ezenkívül a fali WC-ket egyedi ülésmagasságban lehet felszerelni. Egyes modelleknél a magasság utólag is állítható.

Falsík alatti szifon
A mosdó alatti szifon útban van, ha a felhasználó székről vagy kerekesszékről próbálja meg elérni a mosdót. A falsík alatti szifon esetén ez nem fordulhat elő.

Ügyeljen a méretekre
Aki kisgyerekkel a karjában vagy kerekesszékkel közlekedik, tudja, hogy az ajtóknak és a közlekedőknek elég szélesnek kell lenniük. A fürdőszobabútor tervezésekor fontos, hogy a mindennapi tárgyak könnyen hozzáférhetők legyenek.

Biztonságosan rögzített kapaszkodók
A csempelapok mögötti szerelési elemek rendkívül nagy teherbírásúak. Az a legjobb, ha a kritikus pontokon – például a WC-ben vagy zuhanyzóban – már az elején stabil szerelőlapokat helyeznek el. Ez nem kerül sokba, és szükség esetén könnyen fel lehet rájuk erősíteni a kapaszkodókat és fogantyúkat – ráadásul ehhez a fürdőszobát sem kell átalakítanunk. Az is fontos, hogy a tervdokumentációt biztonságos helyen tartsuk.

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában