Időtálló fürdőszoba fehérben Amit tudni érdemes

Geberit ONE fürdőszoba fehér kerámiákkal és bútorokkal (© Geberit)

Egy fürdőszobát szinte lehetetlen elképzelni fehér szín nélkül. Bár ma már sok színes fürdőszobabútor és szaniterkerámia közül lehet választani, ez a klasszikus szín még mindig jól áll a fürdőszobáknak. Ötleteinket és tippjeinket itt találja.

A szakértő javaslata

„Nehéz egy olyan, különböző árnyalatokat felvonultató fürdőszobát tervezni, ahol minden tárgy ugyanolyan fehér” – mondja Martin Rohrer, a Geberit szín- és anyagszakértője, „A legjobb, ha a szaniterkerámiákat egyetlen gyártótól, ill. egyazon fürdőszobai termékcsaládból vásároljuk – így elkerülhetjük, hogy például a mosdó és a WC különböző színű legyen –, és a kontrasztokkal is játszhatunk. A fából készült vagy eltérő színű bútorokat érdemes például fehér kerámiával kombinálni. Ha valaki továbbra is ragaszkodik a klasszikus fehér színhez, akkor válasszon színes kiegészítőket, például fürdőszobai textíliákat, hogy a fürdőszoba még színesebb legyen” – javasolja. Így az új trendeket és stílusváltozásokat is rugalmasan lehet követni.

Funkcionális kialakítású fürdőszobai termékek

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában