A gördülékeny böngészés érdekében oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információ adatvédelmi nyilatkozatunkban található.

Ok
Geberit Magyarország

Geberit Duofix

Univerzális tehetség szárazépítéshez

Önhordó előfali elemek új építéshez és felújításhoz

  • Geberit Duofix, falsík előtti szerelési rendszer szárazépítéshez

A Geberit Duofix átfogó termékválasztékot kínál, univerzálisan használható és önhordó szerelőelemekkel. Ezek minden szaniter berendezéshez rendelkezésre állnak a szárazépítésben. A szerelőelemek felhasználhatók válaszfali rendszerekhez, könnyűszerkezetes fa válaszfalakba épített rendszerekhez, valamint félfalas vagy teljes belmagasságú falsík előtti szerelési rendszerekhez. Új építéshez és felújításhoz egyaránt használhatók.

Geberit Duofix szerelőelemek a megfelelő csatlakozáshoz

  • Geberit Duofix szerelőelem, az univerzális tehetség szárazépítési szaniter elemekhez

Több mint 200 változatukkal a Geberit Duofix szerelőelemek gyakorlatilag minden elképzelhető célra alkalmasak. Ez jelentősen megkönnyíti a WC-k, vizeldék, mosdókagylók, szerelvények és fali vízelvezetők szerelését.

Precíz szárazépítési megoldások szinte minden építési helyzethez

A Geberit Duofix precíz megoldásokat kínál építési területen való szereléshez. Ezenkívül a Geberit Duofix rendszersínek és állvány segítségével komplett Geberit Duofix falak hozhatók létre. Emellett szinte minden általános és különleges követelményt kielégítenek.