Geberit falba rejtett szerelési rendszerek | Geberit

Geberit szerelési rendszerek Fürdőszobai szabadság falsík előtti szereléssel

Így épülnek ma a fürdőszobák

Geberit Duofix falsík előtti szerelési rendszer szárazépítéshez

A fürdőszobák kialakításakor az ügyfél ma korszerű design-t és innovatív funkciókat vár el. Így a fali WC-k ma már szokványosnak tekinthetők, mert különleges előnyöket kínálnak tisztítási, higiéniai és megbízhatósági szempontból. Ehhez elengedhetetlenek az intelligens előtétfal-szerelési rendszerek. A Geberit szerelési rendszerek tökéletesen egymáshoz igazított összetevőiből testreszabott megoldásokat dolgozhat ki szinte minden, falsík mögötti feladathoz.

Egyértelmű előnyök

Fürdőszoba Geberit Sigma30 működtetőlappal

A falra szerelt WC-k nyilvánvaló előnyei, pl. az egyszerű tisztítás és a helytakarékosság mellett a Geberit szerelési rendszerek egyúttal megbízható és kiváló minőségű megoldást jelentenek a korszerű fürdőszobák építéséhez is:

  • Masszív acélszerkezet
  • Falra szerelt WC-k max. 400 kg terhelésre tesztelve
  • Varratmentes, formafújási technológiával gyártott, egy részből álló öblítőtartály tartós PE-HD anyagból
  • 100%-os tömítettségvizsgálat
  • Háromszorosan hegesztett öblítőív
  • Minden funkcionális alkotórész könnyen hozzáférhető
  • 50 évig garantáljuk az alkatrészek elérhetőségét a falsík alatti öblítőtartály és a működtetőlap összes cserélhető mechanikus elemére. A garancia nem vonatkozik az elektronikus termékek (például higiéniai öblítőberendezés vagy DuoFresh) különleges funkcióira
  • Egyszerű szerelés

Geberit Duofix

Geberit Duofix falsík előtti szerelési rendszer rögzítőtalppal

A Geberit Duofix teljes választékot tartalmaz minden szaniter berendezéshez, univerzálisan alkalmazható és önhordó szerelőelemekkel szárazépítéshez. Felhasználható válaszfali rendszerekhez, könnyűszerkezetes válaszfalakba épített rendszerekhez, valamint parapet magasságú vagy teljes belmagasságú falsík előtti szereléshez, továbbá új építéshez és felújításhoz is igénybe vehető.

Geberit Duofix

Geberit Kombifix

Geberit Kombifix öblítőtartály hagyományos tömörfalas építési módhoz

A Geberit Kombifix szerelőelemek a falra szerelt szaniterrendszerek esetén jelentenek megoldást hagyományos tömörfalas építési módnál. Minden szokásos szaniter berendezéshez rendelkezésre állnak szerelőelemek. Az elemeket tégla- vagy betonfal előtt való használatra tervezték.

Geberit Kombifix

Videó

Beszerelés

Ismerje meg közelebbről a fali WC-hez való Geberit Duofix előfali szerelőelem beszerelését.