MosdókonfigurátorAlakítsa ki egyedileg mosdóterét

Mindössze öt egyszerű lépésben állíthatja össze online saját egyedi mosdóterét személyes preferenciáinak és a rendelkezésre álló helynek megfelelően. Fedezze fel a Geberit ONE fürdőszobai termékcsalád által nyújtott tervezési lehetőségeket már a fürdőszoba-tervezés első lépésében.

Merüljön el vizuálisan álmai fürdőszobájában, és használja a Geberit ONE online konfigurátort, hogy a saját stílusához igazítsa az egyes elemeket, például a mosdót, a fürdőszobabútort és a tükrös szekrényt, és hogy a kerámia, a csaptelep, valamint az alsószekrény vagy a mosdópult funkcionális és vizuális egységet alkosson.

A 3D-grafika segítségével arra is van lehetőség, hogy a kiválasztott elemeket különböző irányból megtekintsük, és így valósághű képet kapjunk a teljes mosdótérről. Ezenkívül a kiválasztott funkciókkal kapcsolatos további információk is megtekinthetők.

Az egyedileg összeállított fürdőszobatervet elmentheti, megoszthatja másokkal vagy közvetlenül kinyomtathatja, hogy a megvalósítás részleteit megbeszélje egy szakemberrel.