KoloEgyedülálló stílusú fürdőszobák

Twins fürdőszobabútor

A KOLO márka már évtizedek óta a tapasztalatokra és hagyományokra alapszik. Jól csengő neve a szaniterek terén egyet jelent a kiváló minőséggel, a modern designnal és egyedi innovációkkal. A bejáratott és úttörő megoldások használata, a saját technológiai fejlesztések és a környezetvédelmi szabványok következetes betartása lehetővé teszi a szokványoson túlmutató garancia és tökéletes szolgáltatások nyújtását.

Az építészekkel és formatervezőkkel való együttműködésünk meghatározza a piacon érvényesülő formatervezési irányvonalakat, termékeink időtállóak és precíz működésűek. Termékeink designja nem csak követi a divatot, hanem figyelembe veszi a fogyasztók igényeit és kívánságait is. A KOLO termékek a piacon magasra helyezték a mércét, a minőség és technológia szempontjából egyaránt meghatározóak.

A KOLO fürdőszobai kerámiatermékek egész Európában, a legmodernebb gyártóüzemekben készülnek. A márka különféle formákat és stílusokat kínál, a klasszikus és időtálló formáktól a trendekig, a lakásokba szánt termékskáláktól a kórházakba vagy iskolákba tervezett speciális termékekig. Termékeink jellemzője minden esetben a masszív és tökéletes kialakítás, amely biztosítja a termék funkcionalitását és kényelmes használatát. Példaként említhetjük a kisméretű fürdőszobákba szánt termékeket, a különféle építészeti igények és szabványok rendelkezéseinek megfelelő köztéri termékeket – minden igényt kielégítünk. A KOLO Reflex kerámiamáz szintén a KOLO kerámiatermékek mellett szóló érv.

A KOLO fürdőszobai bútorok kizárólag nedvességálló, fürdőszobai felhasználásra szánt anyagokból készülnek. A legapróbb részletekig kidolgozott, átgondolt megoldások, kombinációs lehetőségek és maximális tárolóhely-méret jellemzik őket. Modern szekrénydesign, gyönyörű, megvilágított vagy világítás nélküli tükrökkel kiegészítve. A trendi színekben, pl. platinaszürke vagy matt fekete, pompázó színezett felületek vagy különféle famintázatok ideális kiegészítői minden beltéri területnek.

A KOLO zuhanykabinok a folyamatos fejlődés példái. Az első helyen mindig a 100 % funkcionalitás, komfortérzet és használatbiztonság áll. Vevőink a kialakítások és a méretek, a kombinációs lehetőségek széles skálájából választhatnak, ideértve a Walk-in variánsokat vagy a méretre szabott zuhanykabinokat és a maximális előnyökkel járó kialakításokat, pl. az egyedi biztonsági fóliákat vagy az Ultra zuhanykabinajtók mágneses ajtóvezetését, az érdekes üvegmintákat, a jobb tisztíthatóság érdekében kihajtható alsó ajtórészeket, az akrilát-műanyagból (újdonságként csúszásmentes felületű) vagy kerámiából készült zuhanytálcákat és a praktikus kiegészítőket is.

A KOLO termékek magas minőségű Lucite ® akrilátból készülnek. Az akrilát használata kellemes, megtartja a víz hőmérsékletét, tisztítása agresszív tisztítószerek nélkül is egyszerű. A KOLO kádak olyan praktikus kiegészítőkkel is felszerelhetőek, mint például a kapaszkodók, fejtámlák vagy ülőkék. Számos forma és méret közül lehet választani, a kádak többsége a megfelelő fedőelemekkel is felszerelhető.

Kolo termékekTekintse meg kínálatunkat!

ReflexKolo logó

Reflex KOŁO bevonat

A Reflex KOŁO olyan különleges bevonat, amely tökéletesen simává teszi a termékek felületét, így azok tisztán tartása is rendkívül egyszerű. A Reflex KOŁO bevonattal ellátott felületek jellegzetes tulajdonsága az, hogy az apró vízcseppek nagyobb cseppekké állnak össze, és gyorsan lefolynak rajtuk, leöblítve a vízkövet és a szennyeződéseket is.

További részletek a Reflex KOŁO bevonatról:
www.kolo-geberit.hu