DuoFresh szagelszívó rendszer

A fürdőszobában előforduló kellemetlen szagok jól ismertek. És mindannyiunknak megvannak a saját módszerei arra, hogy miképpen lehet megszabadulni tőlük. Mindezek a fürdőszobában elhelyezett gyufáktól kezdve a légfrissítő spray-ken keresztül az egyszerű szellőztetésig terjednek... Valójában sosem gondolkodunk el azon, hogy az illatok milyen fontos szerepet játszanak mindennapi életünk során. Már a legenyhébb szag is kivált valamilyen reakciót. Ily módon az agyunk a friss illatokat a kellemes érzéssel társítja.

Aktiválja a Geberit videotartalmat

Jelen adatvédelmi beállításai nem teszik lehetővé ennek a tartalomnak a használatát. Szeretné aktiválni a „kényelmi/elemző” cookie kategóriát? További információt itt talál: Adatvédelmi nyilatkozat.

Ott, ahol a légfrissítők átmenetileg elfedik a szagokat, a nyitott ablakok pedig hideget okoznak, a Geberit DuoFresh modul nemkívánatos mellékhatások nélkül látja el feladatát. A szagelszívó minden érzék számára előnyös. Automata változata rögtön működésbe lép, amint valaki helyet foglal a toaletten. A levegőt közvetlenül a kerámiából szívja el, majd megtisztítva visszavezeti a helyiségbe. A DuoFresh modul számos Geberit Sigma öblítőtartályba gyszerűen beszerelhető, és a Sigma termékcsalád szinte minden működtetőlapjával kombinálható.

A Geberit DuoFresh modul nemcsak a kellemetlen szagokat távolítja el, hanem több intelligens funkcióval is rendelkezik. Az automata működtetésű modul esetében egy beépített szenzor érzékeli, ha valaki a WC-hez közelít, és aktiválja a belsőkeringtetésű szagelszívást. Ezen kívül egy ledes éjszakai irányfény segíti a sötétben való tájékozódást, hogy éjszaka könnyebben megtalálja a fürdőszobába vezető utat.

Geberit Sigma50 működtetőlap

Rengeteg friss levegő és kevés szerelési ráfordítás

Mindig is szerette volna élvezni a szagmentes WC előnyeit, de nincs kedve egy nagyobb felújításhoz? Vagy éppen most tervezi új álomfürdőszobáját? A megoldást mindkét esetben a Geberit DuoFresh modul jelenti az Ön számára.

A működtetőlapokhoz

Fürdőszobai termékek