Küszöb- és akadálymentes Különféle padlósíkba illeszkedő zuhanymegoldások

A padlósíkba illeszkedő épített zuhanyzók igen közkedveltek, mert visszafogottak, továbbá lehetővé teszik a helyiség egységes kialakítását és a zuhanyterületre való küszöb nélküli belépést. A Geberit különböző megoldásokat kínál - függetlenül attól, hogy végül melyik mellett dönt, immár semmi sem állhat a korlátlan zuhanyélmény útjában.

Fürdőszoba Geberit Setaplano padló síkjába süllyesztett zuhanytálcával

Geberit Setaplano padló síkjába süllyesztett zuhanytálca

Az új Geberit Setaplano padló síkjába süllyesztett zuhanytálca minőségi ásványi anyagból készül. Eme alapanyag előnyei már a legelső érintéskor felfedezhetők. A fémmel, üveggel és kerámiával szemben kellemesen meleg és selymesen lágy érzetet kelt. Ezenkívül a pórusmentes alapanyag különlegesen csúszásmentes.

Kőgyantából készült Geberit Olona zuhanyfelület

Geberit Olona zuhanyfelület

A Geberit Olona zuhanyfelületre könnyű szerelhetőség, minimalista design és vonzó ár-érték arány jellemző. A kőgyantából készült zuhanyfelület a padlóval egy szintben kerül beépítésre. A lefolyófedelet egy vékony krómgyűrű veszi körül, emiatt olyan, mintha a fedél lebegne, ami látványnak sem utolsó. A mattfehér zuhanyfelület ráadásul könnyedén tisztítható. A Geberit Olona négy négyzetalakú és számos téglalap alakú változatban kapható, így gyakorlatilag bármilyen fürdőszobai helyiségbe beépíthető.

Geberit Sestra zuhanytálca

Geberit Sestra

A Geberit Sestra zuhanytálca egyedülálló sajátossága a látható és érezhető kőstruktúrájú, karakteres felület. A robusztus kőgyanta kellemesen meleg érzést biztosít a lábak számára, és - a profilnak is köszönhetően - különösen csúszásmentes. A Sestra zuhanytálca három színben (fehér, kőszürke és grafit) és tizenkét méretben kapható, így tökéletesen illeszkedik bármelyik fürdőszobába. További előnye, hogy mind a zuhanypadló, mind a lefolyóban lévő fésűalakú hajfogó szűrő könnyen megtisztítható és tisztán tartható!

Fürdőszoba Geberit CleanLine-nal

Geberit CleanLine

A kifogástalan megjelenés, a funkció és a higiénia ötvözete. Diszkrét elhelyezésével a zuhanytér szélén már semmi nem akadályozza a padlósíkban megvalósuló zuhanyélményt.

Geberit falba rejtett lefolyó épített zuhanyhoz

Geberit falba rejtett lefolyó

Az épített zuhanyokhoz kifejlesztett Geberit falba rejtett lefolyó szabaddá teszi az utat az egységes kialakítású akadálymentes fürdőszobához. A lefolyó áthelyezésével, miszerint a padlóról a falba került, megőrizheti épített zuhanyterének egységes csempeképét, és soha többé nem kell rálépnie a lefolyóra.