Padlósíkba illeszkedő zuhanymegoldások

A padlósíkba illeszkedő épített zuhanyzók igen közkedveltek, mert visszafogottak, továbbá lehetővé teszik a helyiség egységes kialakítását és a zuhanyterületre való küszöb nélküli belépést. A Geberit különböző megoldásokat kínál - függetlenül attól, hogy végül melyik mellett dönt, immár semmi sem állhat a korlátlan zuhanyélmény útjában.

Fürdőszoba Geberit Setaplano padló síkjába süllyesztett zuhanytálcával

Geberit Setaplano padló síkjába süllyesztett zuhanytálca

Az új Geberit Setaplano padló síkjába süllyesztett zuhanytálca minőségi ásványi anyagból készül. Eme alapanyag előnyei már a legelső érintéskor felfedezhetők. A fémmel, üveggel és kerámiával szemben kellemesen meleg és selymesen lágy érzetet kelt. Ezenkívül a pórusmentes alapanyag különlegesen csúszásmentes.

Fürdőszoba Geberit CleanLine-nal

Geberit CleanLine

A kifogástalan megjelenés, a funkció és a higiénia ötvözete. Diszkrét elhelyezésével a zuhanytér szélén már semmi nem akadályozza a padlósíkban megvalósuló zuhanyélményt.

Geberit falba rejtett lefolyó épített zuhanyhoz

Geberit falba rejtett lefolyó

Az épített zuhanyokhoz kifejlesztett Geberit falba rejtett lefolyó szabaddá teszi az utat az egységes kialakítású akadálymentes fürdőszobához. A lefolyó áthelyezésével, miszerint a padlóról a falba került, megőrizheti épített zuhanyterének egységes csempeképét, és soha többé nem kell rálépnie a lefolyóra.

Geberit falba rejtett lefolyó épített zuhanyhoz