Küszöb- és akadálymentes Különféle padlósíkba illeszkedő zuhanymegoldások

A padlósíkba illeszkedő épített zuhanyzók igen közkedveltek, mert visszafogottak, továbbá lehetővé teszik a helyiség egységes kialakítását és a zuhanyterületre való küszöb nélküli belépést. A Geberit különböző megoldásokat kínál - függetlenül attól, hogy végül melyik mellett dönt, immár semmi sem állhat a korlátlan zuhanyélmény útjában.

Fürdőszoba Geberit CleanLine-nal

Geberit CleanLine

A kifogástalan megjelenés, a funkció és a higiénia ötvözete. Diszkrét elhelyezésével a zuhanytér szélén már semmi nem akadályozza a padlósíkban megvalósuló zuhanyélményt.

Geberit falba rejtett lefolyó épített zuhanyhoz

Geberit falba rejtett lefolyó

Az épített zuhanyokhoz kifejlesztett Geberit falba rejtett lefolyó szabaddá teszi az utat az egységes kialakítású akadálymentes fürdőszobához. A lefolyó áthelyezésével, miszerint a padlóról a falba került, megőrizheti épített zuhanyterének egységes csempeképét, és soha többé nem kell rálépnie a lefolyóra.

Fürdőszoba Geberit Setaplano padló síkjába süllyesztett zuhanytálcával

Geberit Setaplano padló síkjába süllyesztett zuhanytálca

Az új Geberit Setaplano padló síkjába süllyesztett zuhanytálca minőségi ásványi anyagból készül. Eme alapanyag előnyei már a legelső érintéskor felfedezhetők. A fémmel, üveggel és kerámiával szemben kellemesen meleg és selymesen lágy érzetet kelt. Ezenkívül a pórusmentes alapanyag különlegesen csúszásmentes.

Kőgyantából készült Geberit Olona zuhanyfelület

Geberit Olona zuhanyfelület

A Geberit Olona zuhanyfelületre könnyű szerelhetőség, minimalista design és vonzó ár-érték arány jellemző. A kőgyantából készült zuhanyfelület a padlóval egy szintben kerül beépítésre. A lefolyófedelet egy vékony krómgyűrű veszi körül, emiatt olyan, mintha a fedél lebegne, ami látványnak sem utolsó. A mattfehér zuhanyfelület ráadásul könnyedén tisztítható. A Geberit Olona négy négyzetalakú és számos téglalap alakú változatban kapható, így gyakorlatilag bármilyen fürdőszobai helyiségbe beépíthető.

Geberit Sestra zuhanytálca

Geberit Sestra

A Geberit Sestra zuhanytálca egyedülálló sajátossága a látható és érezhető kőstruktúrájú, karakteres felület. A robusztus kőgyanta kellemesen meleg érzést biztosít a lábak számára, és - a profilnak is köszönhetően - különösen csúszásmentes. A Sestra zuhanytálca három színben (fehér, kőszürke és grafit) és tizenkét méretben kapható, így tökéletesen illeszkedik bármelyik fürdőszobába. További előnye, hogy mind a zuhanypadló, mind a lefolyóban lévő fésűalakú hajfogó szűrő könnyen megtisztítható és tisztán tartható!