Okos funkcióka zuhanyzóhoz

Nagyobb higiénia és tisztaság

A Geberit zuhanymegoldásai ötvözik a kiemelkedő megjelenést, funkcionalitást és higiéniát. A zuhanytálcák felületei könnyen tisztítható anyagokból készülnek. A tisztítás szempontjából kritikus területeket úgy tervezték, hogy ne legyenek olyan széleik, ahol a szennyeződések felhalmozódhatnak. A Geberit megbízható higiénikus vízelvezetési megoldást is kínál minden zuhanymegoldáshoz. A lefolyóban egy praktikus fésűs szűrőbetét található, amely visszatartja a szőrszálakat és a szennyeződéseket, így megvédve a szifont a dugulástól. A fésűs szűrő könnyen eltávolítható, ezzel megkönnyítve a tisztítást.

Akadálymentes fürdőszoba-kialakítás

Tekintse meg, milyen jól tud mutatni az életkornak megfelelően kialakított akadálymentes zuhanyzó! A Geberit zuhanytálcái különlegesen csúszásmentes felülettel rendelkeznek a jó stabilitás érdekében. A zuhanytálcák a padló síkjába süllyeszthetők, így a padló zökkenőmentesen folytatódhat.

A Geberit további akadálymentes lehetőséget kínál a falba rejtett lefolyó. A padlóból a falba való áthelyezéssel megőrzi a zuhanyzó egységes csempemegjelenését, és Ön soha többé nem lép rá a lefolyóra!