Kiváló minőségű fürdőszobabútorok

A nedvesség a fürdőszobában komoly igénybevételt jelent a fürdőszobabútorok számára. Például a fa duzzadását okozhatja. Ennek eredményeképpen a bútor elveszíti vonzó megjelenését, a fiókok és ajtók pedig nem fognak megfelelően működni. Van ugyanakkor néhány minőségi jellemző, amelyekre ha odafigyelünk, sokáig örömünket leljük a bútorokban. A boldogság kulcsa: nedvességálló lapok és minél simább felületek.

A fürdőszobabútorok egész álló nap nedves környezetben vannak. Mivel az „Aki olcsót vásárol, kétszer vásárol” mottó ebben az esetben is érvényes, érdemes jól megválasztani az alapanyagot. Az olcsóbb bútorokban gyakran nyers vagy nem megfelelő nedvesség elleni védelemmel rendelkező forgácslapot használnak, amely így magába szívja a nedvességet és megduzzad. Ennek eredményeképpen csúnya, repedezett felületek alakulnak ki, az ajtókat és fiókokat pedig nem lehet megfelelően bezárni.

A nedvességálló lapokból készült bútorokkal ez nem fordulhat elő. A Geberit vizsgálati laboratóriumában elvégzett tesztek során is egyértelműen megmutatkozott a különbség, ezért érdemes nedvességálló faanyagokat használni, amelyeknek a vízcsepp és a nedvesség sem árthat.

Sima és karcálló felület

A strapabíró felület szintén fontos szempont. Az olcsóbb fürdőszobabútorokat gyakran egy vékony és olcsó fóliaréteg borítja, amelyet eléggé megvisel a fürdőszoba mindennapi használata. A Geberit kiváló minőségű, vastag fóliákat használ, amelyek a melaminfelületekkel veszik fel a versenyt. A kevésbé kényes melaminfelületű bútorok is jó opciót jelentenek. A melamin egy szintetikus gyantával préselt papír, amely egy rendkívül karcálló és víztaszító hatású felülettel rendelkezik. De a jó festékeknek is megvan a maguk előnye: ezek ugyanis teljesen lezárják a bútor pórusait, tartósan hozzátapadnak az anyaghoz, és – különösen a fényes lakkok – a tükröződés révén mélységhatású felületet hoznak létre. Ha ezekre a szempontokra ügyelünk, a fürdőszobabútorok jobb életminőséget fognak eredményezni.

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában