Négy tipp a fürdőszobai luxus fokozásához

A mindennapi munkánk és a magánéletünk a rohanás és a stressz jegyében telik. Az egyik megbeszélés közben már a másikat szervezzük, az esti filmnézés közben pedig az Instagram hírcsatornánkat böngésszük. Legfőbb ideje, hogy egy kis szünetet tartsunk, és hol van erre jobb lehetőség, mint a nyugodt hangulatot árasztó fürdőszobában?

Geberit élményfürdőszoba

1. tipp: Minőségi fürdőszobabútorok

A kellemes hangulatot a jó minőségű és esztétikus fürdőszobabútorok biztosítják. Ha minden részlet harmonizál, a fürdőszoba belső kialakítása láttán tökéletesen fog indulni a napunk, és az esti hazaérkezés is megszépül. A vonzó tárolási megoldások maximális kényelmet nyújtanak, és még a kicsi fürdőszobákat is wellnessparadicsommá varázsolják.

A Geberit fürdőszobai termékcsaládok bemutatása

2. tipp: Higiéniai berendezés

A WC mindennapi tárgy, amibe bele se gondolunk a napi használat során. A higiéniai berendezés azonban nem egy szokványos használati tárgy, mert a segítségével a frissesség és tisztaság teljesen új érzését ismerhetjük meg. Segít abban, hogy a fejünkben a WC használatához pozitív érzelmek társuljanak.

Geberit AquaClean

3. tipp: Fűtött tükör

Képzelje el, hogy reggel a forró zuhany után a mosdóhoz lép, mert borotválkozni vagy sminkelni szeretne, de párás a tükör. Persze hajszárítóval meg lehet szárítani, le is lehet törölni, de ez elég macerás. Ha azt szeretné, hogy a tükör zuhanyzás közben ne párásodjon be, akkor Önnek egy fűtött fürdőszobatükörre lesz szüksége.

4. tipp: Kiegészítők

A kellemes fürdőszobai hangulat néhány egyszerű lépésben megvalósítható: A gyertyafény, kellemes illatok, halk zene vagy a növények hangulatos hellyé varázsolják a fürdőszobát, ahol mindenki jól érzi magát.

Fürdőszobai termékek

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában