Geberit AquaCleanHigiéniai berendezések technológiája

A Geberit forradalmi, szabadalmaztatott technológiája higiéniai berendezésekhez

Az elmúlt 40 évben a Geberit svájci, Rapperswil-Jona-ban található székhelyén tekintélyes know-how-t és fejlesztési munkát fektettünk a higiéniai berendezésekbe épített technológiába, és folyamatosan tökéletesítettük termékeinket. Az eredmény: a Geberit AquaClean higiéniai berendezések a szabadalmaztatott technológiák széles körét, ennélfogva sok kifinomultságot és kényelmet nyújtanak.

Szeretne többet megtudni forradalmi technológiáinkról és a Geberit AquaClean higiéniai berendezéseink különféle komfortfunkcióiról? Úttörő munkánkról itt minden érdemlegeset megtalál.

“A Geberit AquaClean higiéniai berendezéseink kifejlesztésénél a kényelem és a komfort tekintetében nem kötünk kompromisszumot. A diszkrét és esztétikus dizájn alapja az az újító termékkoncepció, ami forradalmi, innovatív technológiákat kínál. A funkcionalitás, a tisztaság és a fenntarthatóság szempontjából pedig mércét állít fel.“ (Armin Gierer, a Geberit AquaClean termékcsoportjának vezetője)

Maximális kényelem az áramlási technológia, az akusztika és az ergonómia révén

Geberit AquaClean TurboFlush öblítési technológia
Geberit AquaClean WhirlSpray
 • Szabadalmaztatott WhirlSpray zuhanytechnológiánk egy pulzáló vízsugárral különösen alapos és gyengéd, ugyanakkor víztakarékos tisztításról gondoskodik.
 • Az innovatív és úgyszintén szabadalmaztatott TurboFlush öblítési technológia a WC-kerámiának a Geberit által kifejlesztett aszimmetrikus belső geometriájával együtt alapos, ám rendkívül csendes öblítést tesz lehetővé.
 • Az öblítőcsatorna fölött elhelyezett integrált szagelszívó igen hatékony.
 • A kiváló minőségű műanyagból készült, ergonómikus kialakítású WC-ülőkéinket átfogó tesztek és formatervezési tanulmányok alapján fejlesztettük ki.

A technológia és a design összjátéka

Geberit AquaClean Mera Comfort
 • A Geberit AquaClean higiéniai berendezéseink kecses, elegánsan visszafogott designja a technológia miniatürizálásának köszönhetően valósulhatott meg.
 • Minden áram- és vízcsatlakozás láthatatlanul a Geberit AquaClean higiéniai berendezés burkolata mögött, integráltan helyezkedik el.
 • A modulárisan felépített, könnyen hozzáférhető technológia egyszerű beszerelést és karbantartást tesz lehetővé.

Könnyű tisztítás

A Geberit AquaClean Sela zuhanykar vízzel való leöblítése
 • Alapos tisztaság a szennytaszító felülettel ellátott kiváló minőségű WC-kerámiának köszönhetően.
 • A zuhanykar kívülről, illetve a zuhanyfúvókák belülről történő automatikus elő- és utókezelése elkülönített vízzel.
 • Speciálisan kifejlesztett vízkőmentesítő program, ami valamennyi vízvezető alkotóelemet magában foglalja.

Magas fokú biztonság az ivóvízre nézve

A Geberit AquaClean higiéniai berendezések minden vonatkozó európai előírásnak megfelelnek, beleértve az ivóvíz védelméről szóló EN 1717 szabványt is. A Geberit egy integrált, visszafolyás elleni védelemmel ellátott vízcsatlakozással teljesíti ezt a szabványt, és biztosítja, hogy a Geberit AquaClean higiéniai berendezések semmilyen körülmények között nem okozhatnak szennyeződést az ivóvízhálózatban.

Tökéletes illeszkedés a Geberit szerelőrendszerekhez

Geberit Duofix szerelőelem és Geberit AquaClean Mera Comfort
 • Higiéniai berendezéseinkkel kis ráfordítás mellett a legmagasabb szintű kényelem építhető be a fürdőszobába. A Geberit összes szerelési és öblítési rendszerével kombinálhatók, továbbá egyszerűen és gyorsan telepíthetők új fürdőszobákba éppúgy, mint korszerűsítéseknél.
 • A beépítéshez a Geberit minden WC-szerelőelemet úgy alakított ki, hogy a víz- és áramcsatlakozások pontosan illeszkedjenek és rejtve maradjanak.

Fenntarthatóságból jeles

Geberit fenntartható megoldások
 • A Geberit AquaClean komplett higiéniai berendezéseink az ökológiai egyensúlyra pozitív hatással vannak. Sőt, az intelligens vezérlési technológiának köszönhetően a kényelem vonatkozásában sem kell lemondani semmiről.
 • Készenléti üzemmódban (energiatakarékos üzemmód) a Geberit AquaClean komplett higiéniai berendezések energiafogyasztása kevesebb, mint 0,5 Watt.
 • Egy Geberit AquaClean higiéniai berendezés működtetésével járó többlet vízfogyasztás a WC-papír felhasználásához képest elenyésző mértékű.

Videó

Innovatív funkciók

Ismerje meg közelebbről a Geberit AquaClean Mera higiéniai berendezés funkcióit.

A Geberit AquaClean Sela által elnyert design-díjak

2013

DesignPlus / ISH a Geberit AquaClean Sela számára
Interior Innovation 2013 a Geberit AquaClean Sela számára
IF termékdesign díj 2013 a Geberit AquaClean Sela számára