Geberit Pro AppAlkalmazás Androidra és iOS-re

A szakemberek a mobiltelefonjukon mindent megtalálhatnak, amit a Geberit kínál. Ezt az okostelefonra letölthető Geberit Pro alkalmazás teszi lehetővé, amely sok hasznos információval és segédanyaggal támogatja a vízvezeték-szerelőket.

Az alkalmazás összes funkciójának áttekintése

Termékfelismerő

Ismeri az összes falba rejtett öblítőtartályt 1964-től és vizeldevezérlést 1983-tól.

A termékfelismerő segítségével pillanatok alatt megtudhatja, melyik régebbi falba rejtett öblítőtartály található a falban. 1964-től napjainkig az összes Geberit falba rejtett öblítőtartályt felismeri. Beazonosítás után a falba rejtett öblítőtartályhoz való összes alkatrész vagy átépítőkészlet közvetlenül lehívható és megrendelhető a Geberit Pro alkalmazásban.

Szkenner

A QR-kódok és vonalkódok szkennere közvetlenül átvezet olyan további termékinformációkhoz, mint a szerelési útmutatók, a pótalkatrészek áttekintése és egyéb termékleírások.

Termékkatalógus

Mindig elővehető és bármikor elérhető. Egyszerűen és gyorsan lapozzon bele a teljes kínálatot tartalmazó katalógusba, és rögtön megtalálja a szükséges termékinformációkat, szerelési útmutatókat stb.

Alkatrészek

Gyorsabban talál rá a megfelelő alkatrészre. A Geberit teljes alkatrész-katalógusa bármikor rendelkezésére áll. Gyorsan megtalálhatja a megfelelő alkatrészeket, és az alkatrész cikkszámával meg is rendelheti azokat.

Könyvjelző

Állítsa be saját könyvjelzőit. A gyakran használt tartalmak, úgymint a termékek, a dokumentumok vagy a videók a beállított könyvjelzők segítségével most már gyorsan és egyszerűen előhívhatók.

A funkciók fénypontja: Termékfelismerő - ismeri az összes falba rejtett öblítőtartályt 1964-től és vizeldevezérlést 1983-tól

Néhány érintés az okostelefonon, és a vízvezeték-szerelő a termékfelismerő segítségével kiderítheti, melyik régebbi falba rejtett öblítőtartály vagy melyik vizeldevezérlés van a falban. 1964-től kezdve az összes Geberit falba rejtett öblítőtartályt, míg 1983-tól kezdve az összes vizeldevezérlést is felismeri. A felhasználó mindössze a tipikus termékjellemzőket adja meg. Beazonosítás után az összes alkatrész vagy átépítőkészlet közvetlenül lehívható az alkalmazásban.