Know-How InstalledMegbízható megoldások

Kiváló termékek kompetens szolgáltatással kombinálva

A Geberitnél a vízvezeték-szerelőkkel, az épületgépész mérnökökkel, az építészekkel és a nagykereskedőkkel régóta fennálló, szoros és sikeres együttműködésre tekintünk vissza. Ügyfeleink tudása és tapasztalata minden új fejlesztésünkben és továbbfejlesztésünkben benne rejlik.

A minőség és a technológia iránti szenvedélyünket 150 éves know-how-val kombináljuk, hogy olyan megbízható megoldásokat és szolgáltatásokat kínáljunk, amelyek ügyfeleink életét lényegesen leegyszerűsítik. Termékeink mércét állítanak fel a szaniteriparban. Innovatívak, tökéletesen összehangoltak egymással, valamint gyorsan és egyszerűen beszerelhetők és karbantarthatók. Mivel a megbízható partnerség elengedhetetlen ügyfeleink sikeréhez, átfogó támogatást nyújtunk a tervezéstől kezdve a logisztikán és a telepítésen keresztül egészen a karbantartásig, ezenfelül szakszerű és gyors műszaki tanácsadással is folyamatosan mellettük állunk.

Teljesen integrált fürdőszobai megoldások, amelyek működnek, megbízhatósággal és szakértői szolgáltatással kombinálva, ez a Know-How Installed.