Tapasztalja meg a valódi designtGeberit AquaClean-nel

Olyan szép, olyan tartós, olyan hasznos.

Kiváló minőségű anyagok, lágy vonalak és folyamatos átmenetek jellemzik a Geberit higiéniai berendezések formanyelvét. Ezeket a gyönyörű és technikai remekműveket Christoph Behling tervező alkotta meg. “Amikor a Geberit felkért, hogy tervezzem meg a 'világ legjobb WC-jét', nagyon megörültem“ - mondja a Londonban élő, elismert ipari formatervező.

Egy designterméknek tökéletesnek kell lennie - ez Behling hitvallása. Tudjon meg többet a tökéletességhez vezető útjáról.

Mera oldalnézet
Mera elölnézet
Mera elő- és utóöblítés

Christoph Behling, a luxusórák, napenergiával működő hajók és a Geberit termékek alkotója megosztja a Geberittel az időtlen tökéletesség, minőség és fenntarthatóság iránti rajongását.

A Geberit termékek több mint trendek. A tartósság kifejeződései. Egy olyan világban, ahol a termékek gyakran rövid idő után kimennek a divatból, a Geberit az időtálló esztétikára és minőségre összpontosít - ez a megközelítés a tervező szívéhez is közel áll: “Bűn lenne olyan WC-ket tervezni, amelyek már öt év után kimentek a divatból, és ki kell tépni őket a falból“ - ez a hitvallása. Az eredmény? Olyan termékek, amelyek hosszú távú társaknak szánják.

A fürdőszoba forradalom

A fürdőszoba jövője küszöbön áll - és mi segítünk alakítani azt. “A fürdőszoba az a helyiség az otthonban, amely a legtöbbet fog változni a következő években“ - Behling meggyőződése. Ezért a Geberit a technikai újításokra és a formatervezési szakértelemre összpontosít, hogy a fürdőszobát a modernitás és a jólét helyévé tegye. Egy holisztikus megközelítés, amely megmutatja, hogy az olyan termékek, mint a Geberit AquaClean higiéniai berendezések, forradalmasítják a fürdőszoba hangulatát, higiéniáját és kényelmét.

Christoph Behling látnoki ötletei

Christoph BehlingrőlVérbeli tervező

Christoph Behling interjú

Christoph Behling genfi gyökerekkel rendelkezik, és Németországban nőtt fel. A neves stuttgarti művészeti akadémián ipari formatervezést tanult, ahol már korán elkötelezte magát szenvedélyének. A stuttgarti évei alatt kezdett el napelemes csónakokat fejleszteni, és a fenntartható termékek megalkotójaként honosodott meg.

2004-ben megalapította a londoni székhelyű Christoph Behling Design Studiót és a SolarLab Research & Designt. Ugyanebben az évben kezdte meg munkáját a svájci luxusórákat gyártó TAG Heuer vezető tervezőjeként.

Christoph Behling 2006 óta tervez a Geberit számára is termékeket. Behling ma Európa egyik legelismertebb ipari formatervezőjeként nemzetközi hírnévnek örvend, és számos díjat kapott munkájáért.

Itt az ideje, hogy ihletet merítsenGyönyörű fürdőszobák AquaCleannel