Geberit AquaClean Alba zuhany WC

Miért válasszaGeberit AquaClean?

Tudjuk, miről beszélünk

A Geberit AquaClean vitathatatlanul piacvezető Európában a zuhany WC-k terén. A kiemelkedő minőséggel és innovatív technológiákkal, új mércét állítanak fel a fürdőszobában. A Geberit svájci központjából, Jona-ból inspirálja ügyfeleit világszerte.

A GEBERIT AQUACLEAN ÚJ MÉRCÉT ÁLLÍT FEL

Az AquaClean kiválasztásakor a teljes csomagot kap, amivel a higiéniai berendezések bizonyított tapasztalatát, valamint a design és a funkció tökéletes harmóniáját élvezheti. A hosszú távú garancia, a megbízható szerviz és a fenntartható termékstratégia a további bizalmat ad a termékeknek.

Fenntarthatóan jó4 érv a Geberit AquaClean mellett

Biztonságaz ivóvízhez

Geberit AquaClean

A Geberit AquaClean zuhany WC-k megfelelnek minden releváns európai előírások, beleértve az EN 1717 ivóvízszabványt.

A Geberit ennek a szabványnak egy visszafolyás elleni védelemmel ellátott integrált vízellátó csatlakozással felel meg, biztosítva, hogy a zuhany WC-i soha ne okozhassanak szennyeződéseket az ivóvízhálózatba.

A Geberitfelelősséget vállal

Sustainability

Itt a Geberitnél társadalmi felelősségvállalás komolyan. Ezt az ígéretet betartjuk azáltal, hogy kifejlesztünk egy körültekintően átgondolt környezetvédelmi stratégia, tartós termékeket hozva létre, amelyek teljes életciklusuk alatt vizet takarítanak meg, és teljesítik a társadalom iránti elkötelezettségünket.

A fenntarthatóságra való következetes összpontosítás valóban kifizetődik – tudjon meg többet A Geberit hozzájárulása a fenntartható szaniteriparhoz.

Tudjon meg többet fenntarthatósági stratégiánkról