Kompromisszumok nélkülminőséget

A svájci precizitás mintaképe

A Geberit hosszú története úttörő innovációk meghatározta az általunk ismert zuhany WC-ipart. A cég elindította első zuhany WC-t speciális funkciók 1978-ban. Ugorjunk előre 2013-ig, amikor az AquaClean Sela bevezetésével monumentális áttörést értünk el. amely először látta a zuhany WC-technológiáját teljes mértékben integrálva a kerámiába. A Sanitec kerámiacsoport 2015-ös felvásárlását követően a Geberit kibővítette képességeit a komplett zuhany WC-k fejlesztésére és gyártására – beleértve a kerámia alkatrészeket is. A vállalat fokozatosan bővíti szerelősorait a svájci Rapperswil-Jona székhelyén, amióta az 1970-es években megkezdte a zuhany WC-k gyártását. Minden Geberit zuhany WC-t a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően gyártanak.

Nézze meg a videót, hogy betekintést nyerjen az AquaClean Mera gyártásába.

A tökéletesség iránti szenvedéllyel

Geberit zuhany WC-k több éves kutatás és a termékfejlesztés iránti szenvedélyes elkötelezettség eredménye. A figyelemre méltó újítások közé tartozik az egyedülálló WhirlSpray zuhanytechnológia és a hatékony, áramlás-optimalizált TurboFlush technológia.

WhirlSpray zuhanytechnológia

Minden zuhany WC koronázó dicsősége a zuhanypermet. Ez az a hely, ahol a Geberit egyedülálló és szabadalmaztatott WhirlSpray zuhanytechnológia új szintre emeli a zuhanyzás élményét. A kíméletes jet ajánlatai alapos takarítás ott, ahol szükség van rá miközben a fennmaradó különösen kedves a bőréhez. Ez a levegő dinamikus bevezetésével érhető el, amely pulzáló masszázs érzés.

TurboFlush technológia

Az öblítés minden WC kritikus eleme, ezért minden újabb Geberit zuhany WC TurboFlush technológiával rendelkezik. Az „aha” pillanat akkor jön el, amikor kinyitod a WC fedelét, és meglátod a innovatív belső geometria, amely aszimmetrikus és teljesen perem nélküli. Ez a design az, ami lehetővé teszi erőteljes, csendes és hatékony öblítés. Emellett megkönnyíti a takarítást, és lehetővé teszi, hogy takarítson meg vizet minden öblítéssel.

Az emberekaz innovációk mögött

ARMIN GIERER, GEBERIT AQUACLEAN TERMÉKMENEDZSER

Zuhanyzó WC-k fejlesztése szenvedéllyel.

Weiss Rolf, áramlásmérnök-fejlesztő mérnök

A WhirlSpray zuhanytechnológia fejlesztése.

Simon Bachmann, gépészeti termékfejlesztési mérnök

A rajztáblától a készterméken belüli komplex technológiáig.