Jobb fürdőszoba, jobb életminőség Funkció és design találkozása

Célkitűzésünk, hogy ügyfeleink életminőségét innovatív szanitertermékekkel fenntartható módon javítsuk. De hogy ez mit is jelent? Ez az Ön személyes igényeitől és kívánságaitól függ: legyen szó designról, tisztaságról, felhasználóbarát kezelhetőségről, helytakarékos megoldásokról, kényelemről vagy akadálymentességről - az összes termékünket konkrét vásárlói igények alapján fejlesztettük ki, amelyek jól példázzák, hogy az időtlen esztétika és a hasznos funkciók tökéletes összjátéka milyen érzetet kelt. A Geberitnél megtalálja személyes wellnessrészlegét és azt a fürdőszoba-berendezést, amelyik pontosan az Ön stílusához illeszkedik.

Valódi hozzáadott érték és életminőség - egy olyan fürdőszobában, amelyben minden nap jól érzi magát.

Az ígéretünk Amely minden Geberit termékben megtalálható

Innováció

1847 óta a legújabb technológiákkal formáljuk az iparágat, és tendenciákat határozunk meg a szanitertechnika területén.

Know-how

A tapasztalat és a szaktudás az alapja mindannak, amit teszünk, és amit világszerte a szakembereknek továbbadunk.

Megbízhatóság

Tartós és biztonságos rendszereket hozunk létre, olyan termékekkel, amelyeknek a teljes életciklusát figyelembe vesszük.

Fenntarthatóság

Környezetbarát és erőforrás-takarékos megoldásainkkal támogatjuk a fenntartható építést.

Az Ön igényei Ön mire helyezi a hangsúlyt saját fürdőszobájában?

Egy európai tanulmány kimutatta, hogy a fürdőszoba legfontosabb tényezői a tisztaság, a felhasználóbarát kezelhetőség, a kényelem, a helyoptimalizálás, a design és az akadálymentesség. Termékeink pontosan erre összpontosítanak.

Fedezze fel azokat a nagyszerű megoldásokat, amelyek a jóllét oázisává varázsolják fürdőszobáját.

Tisztaság

Tiszta fürdőszoba
Okos termékek, amelyek kevésbé szennyeznek és könnyen tisztíthatók - mindazok számára, akik a takarítási munkát a minimálisra akarják csökkenteni a fürdőszobában.
Túl sok szabadidőt fordít a fürdőszoba takarítására? Önt is bosszantják a nehezen hozzáférhető sarkok, a kényes felületek és a kényelmetlen kézmozdulatok? Olyan megoldásokat fejlesztünk ki, amelyek megakadályozzák a szennyeződések felhalmozódását, és minimalizálják a tisztítási ráfordítást.

3 érdekesség A nagyobb tisztaságért

Még több innovatív megoldás

Geberit iCon fürdőszobai termékcsalád
Kérjük, válasszon információs pontot a képen!

Az Ön stílusa, az Ön fürdőszobája A mi szakértelmünk

Ügyfelek egy fürdőszobai konzultáció során

Függetlenül attól, hogy még mindig inspirációt keres, vagy már megvannak az első ötletei, esetleg konkrét elképzelései: az Ön személyes Geberit-tanácsadója Ön mellett áll, és értékes javaslatokkal szolgál más ügyfelek fürdőszobaprojektjei kapcsán szerzett tapasztalataiból merítve. A tanácsadó Önnel együtt összeállítja kívánságlistáját, szükség esetén szerelőt ajánl, és az átalakítás során is készséggel válaszol kérdéseire.

Hogy biztosan elérje a célját: nevezetesen egy olyan fürdőszobát, amelyik nem csak jól néz ki, hanem minden nap kényelmesebbé, könnyebbé és szebbé teszi az életét.

Bemutatótermek keresése Geberit fürdőszobai termékcsaládok és termékek

A bemutatótermek esetleges változásai miatt a Geberit sajnos nem tudja garantálni, hogy a feltüntetett fürdőszobai termékcsaládok jelenleg minden helyszínen megtekinthetők.
A biztonság kedvéért kérjük, látogatás előtt vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott bemutatóteremmel! Megértésüket köszönjük!

Virtuális bemutatóterem
Alternatív megoldásként virtuális bemutatótermünket is körbejárhatja, és konkrétan tájékozódhat az egyes témakörökről. Ezen a felfedezőúton azt is megtudhatja, hogy milyen funkciók vagy termékek könnyítik meg mindennapjait, hol tárolhatja legjobban tisztálkodószereit, és hogyan teheti kényelmesebbé fürdőszobáját.

Geberit bemutatóterem 2021

Térkép