Több helya fürdőszobában

Nagyobb helykihasználás

Okos funkciók és termékek, amelyek helyet teremtenek - mindazok számára, akik a funkcionalitás és a tárolóhely tekintetében nem akarnak kompromisszumot kötni.

Ki az, aki elegendő hellyel rendelkezik a saját otthonában, főképp a fürdőszobában? Szinte senki sem büszkélkedhet akkora fürdőszobával, mint egy táncterem. Egy új fürdőszoba tervezésekor lehet és kell is álmodni, de a valóság gyakran másképp néz ki. A legtöbb felhasználónak helytakarékos megoldásokra van szüksége, amelyek egyszerre szépek és funkcionálisak, különösen a vendég WC-ben. Ezért fejlesztünk olyan termékeket, amelyek a rendelkezésre álló helyet optimalizálják és több tárolóhelyet teremtenek.

Jobb fürdőszoba, jobb életminőség

Hasznos információk és intelligens funkciók a több helyért

Termékek egy tágasabb fürdőszobáért

Az ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában