Tervezzen egy kis fürdőszobát 4m²-en

Megoszlanak a vélemények arról, hogy mi számít kis fürdőszobának. A régiótól és az építési szabványoktól függően 4 négyzetmétert biztosan lehet kis fürdőszobának tekinteni. Egy modern, kis méretű fürdőszoba minden szükséges elemmel könnyen megvalósítható ezen a helyen. Ez magában foglal egy WC-t, egy mosdót, egy zuhanyzót vagy alternatívaként egy fürdőkádat.

Még 4 négyzetméter is gyönyörűen megtervezhető

Kis Geberit Selnova fürdőszoba falra szerelt WC-vel és mosdóval

Ami nagy léptékben működik, az kis léptékben is működik. A csempék és a falak minőségi anyagai és színei egy kis fürdőszoba berendezésénél is betöltik funkciójukat.

Egy 4 négyzetméteres kis helyiségben a világos színek frissességet, a sötét színek viszont inkább otthonosságot sugároznak.

Ha a legtöbbet szeretné kihozni a 4 négyzetméteres fürdőszobából, a legjobb, ha minimalista berendezési stílust választ - ez nagyobb rendet biztosít, megkönnyíti a takarítást, és a mentális stresszt is enyhíti.

Egy kis, 4 négyzetméteres fürdőszoba tervezésének kihívásai

Modern fürdőszoba kis helyen Acanto WC-vel és mosdóval

Egy kis fürdőszoba kialakításakor a korlátozott hely kihasználásának optimalizálása a legfontosabb szempont. Ha például a fürdőszobaajtó befelé nyílik, sok hasznos hely vész el.

Ezért fontos a WC, a mosdó és a zuhanyzó elrendezése. Ezeket úgy kell elrendezni, hogy könnyű legyen átjárni. Alternatív megoldásként egy tolóajtó további helyet teremt. Ha a kis fürdőszoba téglalap alakú, a kádat a helyiség végében kell elhelyezni.

Ez a Geberit fürdőszobabútor 4 négyzetméternyi helyen elfér

Akár kifejezetten a mosdóhoz, a zuhanyzóhoz, a WC-hez agy az egész fürdőszobához: a Geberit fürdőszobabútorai korlátozott helyekre is alkalmasak. Ha különösen szűkös a hely, akkor ötletekre van szükség, hogy több helyet teremtsen a fürdőszobában.

Különösen érdemes megnézni a Geberit Selnova és Smyle fürdőszobai termékcsaládok kompakt WC kínálatát vagy az iCon komplett fürdőszobai termékcsalád, illetve a funkcionális kialakítása miatt népszerű Geberit ONE-t.

Geberit Selnova vendég WC mosdóval, mosdószekrénnyel és WC-vel
Kis fürdőszoba ferde tetővel (© @triner2 és @strandparken3)
Kis fürdőszoba fali WC-vel, tükrös szekrénnyel és mosdószekrénnyel a Geberit ONE fürdőszobai termékcsaládból

Gyakran ismételt kérdések kis fürdőszoba kialakításáról

HírlevélRegisztráljon most

Maradjon naprakész


Hírlevelünk érdekes információkkal és hasznos tippekkel szolgál arról, hogyan könnyítheti meg életét a fürdőszobája.

Termékek egy tágasabb fürdőszobáért

További cikkek