Nagyobb kényelema fürdőszobában

Monolith Plus szanitermodul

Termékek, amelyek kényelmet és higiéniát visznek a fürdőszobába - mindazok számára, akik extra frissességre, jóllétre és tisztaságra vágynak.

Az, hogy mindig frissnek, tisztának és jól érezzük magunkat, alapvető emberi szükséglet. A megfelelő személyes higiénia erősíti az önbizalmat, és pozitív hatással van a környezetünkre. A kényelem iránti igény azonban még ennél is tovább megy, az a fürdőszobában az érzékelési élmény teljes egészére vonatkozik - legyen az szaglás, látás, tapintás vagy hallás. Az akusztika mindenképp központi jelentőségű egy fürdőszobában, mivel az emberek többsége arra vágyódik, hogy ott csendet és nyugalmat találjon, ahová elvonulhat a rohanó hétköznapok elől. Ezért olyan megoldásokat fejlesztünk, amelyek némi extra kényelmet nyújtanak Önnek.

Jobb fürdőszoba, jobb életminőség

Hasznos információk és intelligens funkciók a nagyobb kényelemért

Termékek a nagyobb fürdőszobai kényelemért

Az ön számára melyik fürdőszoba a mefelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában