Több felhasználóbarát kezelhetőséga fürdőszobában

Geberit Acanto fürdőszobabútor

Intuitív módon és könnyen kezelhető termékek - mindazok számára, akik egy átalakítás vagy felújítás után abban a tudatban akarnak élni, hogy optimális funkcionalitást élveznek.

A fürdőszobai szanitertermékeknek felhasználóbarátnak kell lenniük. A napi rutin lebonyolításának, amennyire lehetséges, stresszmentesen és intuitívan kéne megvalósulnia a fürdőszobában. Azok a termékek, amelyek kezelése átfogó felhasználói kézikönyvek megvitatását igénylik, vagy amelyek összetett technológiája gyakran meghibásodik és javításra szorul, bosszúságot, frusztrációt és stresszt okoznak, ráadásul értékes idő- és pénzráfordítással járnak, feleslegesen. Ezért fejlesztünk olyan megoldásokat, amelyek könnyen kezelhetők, megbízhatók és kevés karbantartást igényelnek.

Jobb fürdőszoba, jobb életminőség

Hasznos információk és intelligens funkciók a több felhasználóbarát kezelhetőségért

Könnyen kezelhető termékek

Az ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában