Nagyobb mértékű akadálymentességa fürdőszobában

Geberit falba rejtett lefolyó

Könnyen megközelíthető, küszöb nélküli fürdőszoba - mindazok számára, akik univerzális kialakítást szeretnének, kortól és igényektől függetlenül.

Az akadálymentesség a magánlakásokban, különösen a fürdőszobában, nagyon fontos szempont, amelyet érdemes a tervezés során figyelembe venni. Az életkorhoz igazodó építésből mindenki profitálhat, gyerekek és fogyatékkal élők egyaránt. A fürdőszoba előrelátóan megtervezett épületgépészeti és szerelési megoldásai, valamint berendezése döntő mértékben hozzájárulhat a hosszú távú jólléthez. Ezért, függetlenül a jelenlegi életkorától, a fürdőszoba-kialakítással kapcsolatos konzultáció és tevezés folyamán célszerű a témával aktívan foglalkozni és szem előtt tartani. Egy új fürdőszobába történő befektetésnek hosszú távú megfontolásokat kell magában foglalnia. Ezért olyan megoldásokat fejlesztünk, amelyek hosszú távon könnyítik meg mindennapi életét - korlátlan mobilitást biztosítva így.

Jobb fürdőszoba, jobb életminőség

Hasznos információk és intelligens funkciók a nagyobb mértékű akadálymentességért

Az ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában