Referenciák

A Geberit termékeit és megoldásait mindenféle épületben felhasználják, szerte a világon. Ezek közül a legérdekesebbeket most megtekintheti oldalunkon!

Az „eView”, a Geberit időszakosan megjelenő referencia-hírlevele, amely minden alkalommal egy adott, aktuális témát dolgoz fel az építőiparból. A látványos építmények mellett az „eView” építészekkel, mérnökökkel és tervezőkkel készít interjúkat, valamint egyéb háttérinformációkkal is szolgál.

Vízgazdálkodása Geberit fő kompetenciája

Néhány dolog nem változik: a Geberit által évtizedek óta fejlesztett innovatív és hatékony szanitertermékeket szerte a világon használják különféle épületekben. Merüljön el, és tudjon meg többet ezekről az építészetileg érdekes ingatlanokról.

Újra ragyogásban

A történelmi épületek felújítása szakértelmet, odafigyelést és kreativitást igényel. A munkálatok során az épületek történelmi integritásának és jellegének megőrzésére kell törekedni úgy, hogy ez ne menjen a minőség vagy a kényelem rovására.

Az alábbiakban sikeres példák találhatók erre az építészeti kihívásra, valamint Deniz Alkan, a műemlékek felújításának szakértője is bepillantást nyújt a felújítás művészetébe.

Fenntartható épületek

A globális CO2-kibocsátás több mint egyharmadát az építőipar és az épületek karbantartása okozza. Itt tehát különösen sok lehetőség kínálkozik a környezetszennyezés csökkentésére. Nem csoda, hogy egyre nagyobb igény mutatkozik az erőforrás-takarékos termékek és a zöld megoldások iránt. De mit is jelent az, hogy „zöld”? A kérdés megválaszolásában a fenntartható építésre vonatkozó tanúsítványok nyújtanak segítséget. A Geberit eView referencia hírlevelének jelen száma bemutatja a legfontosabb tanúsítványokat, és konkrét példákon keresztül magyarázza el a jelentőségüket.

Építőművészet a művészetekért

Az építészet önmagában is művészet. A kulturális intézmények szolgálatában álló építőművészet kettős küldetést teljesít: teret ad más művészeteknek, és épületként önmagában is meggyőzőnek kell lennie!

Kicsi, de stílusos

Kis lakás? Nem probléma! Még néhány négyzetméteren is lehet úgy kényelmesen élni, hogy ne kelljen lemondanunk a minőségről és a designról.

A Geberit referenciái a „kicsi, de stílusos” megoldások esetében egy új trendet, a mikrolakások trendjét követi. Mert a kis lakótér és a stílusos design nem zárja ki egymást. Épp ellenkezőleg.

Építészeti csemegék Geberit hozzávalókkal

A Geberit termékei és megoldásai mindenféle épületben megtalálhatók szerte a világon. Ezen az oldalon a legérdekesebb épületekből talál egy összeállítást.

Tetők esővíz-elvezetéseOdafent

Az “Odafent“ témakörhöz kapcsolódó Geberit-referenciák alábbiakban összeállított válogatása a szó legszorosabb értelmében madártávlatból nyújt áttekintést: a világ érdekes építményeinek tetejére fókuszál. A különböző tetőszerkezetek sokfélesége aligha lehetne nagyobb. Ugyanakkor minden bemutatott objektumban van valami közös: megbízható és hatékony esővíz-elvezetésre van szükségük, amely maximális tervezési szabadságot biztosít az építészet számára. A Geberit által kínált helytakarékos Geberit Pluvia vákuumos esővíz-elvezető rendszer ideális megoldást kínál erre.