Luxus WC-k a Grand Hôtelben

A Grand Hôtel pontosan tudja, hogy hogyan lehet eleget tenni a vendégek magas elvárásainak. A folyamatos megújulás jegyében az ötcsillagos szálloda választása az AquaClean higiéniai berendezésekre esett.

A svéd főváros szívében található Grand Hôtel Stockholm 1874 óta a szállást kereső nemzetközi hírességek egyik legkedveltebb célállomása, emellett pedig a nagyszabású ünnepségek és különleges pillanatok egyik legfontosabb helyszíne.

Új térélmény

A közelmúltban 19 szobát és lakosztályt újítottak fel, és ennek során a Grand Hôtel Stockholm sikeresen egyesítette a helyi és a nemzetközi trendeket. A szobák a modern skandináv stílust képviselik, amelyet jól kiegészítenek a dél-európai és indiai designelemek. Így a felújított helyiségek megjelenésükben nagyban eltérnek a szálloda többi, közel 300 szobájától. A falakat virágokat ábrázoló játékos fényképek, valamint csíkos tapéták díszítik.

A víz mint környezeti elem

A fürdőszoba-berendezés szintén hozzájárul a szálloda fényűző jellegéhez, köszönhetően a legmodernebb, falsík előtti és mögötti WC-technológiának. Higiéniai berendezésből a Geberit AquaClean Mera és AquaClean Sela modellekre esett a megrendelő választása. A falsík mögött az univerzálisan használható Geberit Duofix szerelési elem kapott helyet. A minőségi fürdőszoba-berendezést a víztakarékos öblítésstop funkcióval ellátott Sigma10 működtetőlapok

Tények

Képgaléria