Geberit ONE Két világ legjobbjai eggyé válnak

Funkcionális design a jobb életminőségért

Geberit ONE WC-kerámia, fényes króm design csíkkal

A Geberit ONE a szanitertechnológiai szaktudást a design területén szerzett kompetenciával egyesíti, és ezzel irányadó, teljesen integrált és átfogó megoldást kínál az egész fürdőszoba számára. A redukált külső megjelenést számos alkotóelem falba történő beépítése teszi lehetővé. Egyetlen rendszerbe okosan kombinálva, a Geberit ONE sok nyilvánvaló és rejtett előnnyel kápráztat el. Ezek nagyobb tisztaságot, több helyet és nagyobb rugalmasságot biztosítanak a fürdőszobában.

Nagyobb tisztaság, hely és rugalmasság az egész fürdőszobában

Nagyobb tisztaság, hely és rugalmasság az egész fürdőszobában a Geberit One termékeivel
Kérjük, válasszon egy információs pontot a képen!

Geberit ONE WC

TISZTASÁG ÉS INTEGRÁLT RUGALMASSÁG

A falra szerelt Geberit ONE WC külsőleg elegáns és tökéletesen arányos. A fedél kinyitásakor aha-élményben részesülhetünk: egy aszimmetrikus, teljesen peremmentes belső geometria gondoskodik a WC-kerámia kitűnő és halk öblítéséről. A kifinomult szerelési technológiának köszönhetően a WC magassága évekkel a beépítés után is rugalmasan állítható anélkül, hogy az előtétfalat meg kellene bontani.

A folyamatos fejlesztés előnye

Geberit ONE - Két világ legjobbjai eggyé válnak

Geberit ONE

A Geberit ONE-nal a szanitertechnológiai szakértelmünket és a design területén szerzett kompetenciánkat egyesítjük, s ezzel irányadó, teljesen integrált és átfogó megoldásokat kínálunk, egyetlen rendszerbe okosan kombinálva.

További részletek az Online katalógusban

Geberit One fürdőszobai termékcsalád

További információk az Online katalógusban a Geberit ONE fürdőszobai termékcsaládról, beleértve a termék részleteit és méreteit.

Fedezze fel a Geberit ONE fürdőszobai termékcsaládot!