Geberit fürdőkádak és kádlefolyókKikapcsolódás a maga legszebb formájában

Geberit fürdőkádak

A kellemes melegség ellazítja a végtagokat, míg a csábító illatok az érzékeket kényeztetik. Egy teli fürdőkádban való fürdés a saját fürdőszobában nyugalmat, pihenést és regenerálódást jelent. A legszebb szabad pillanatok, amelyeket a hétköznapok nyújthatnak számunkra. Színtiszta wellness, meleg vízben.

Tawa

Karcsú elegancia

Geberit Tawa fürdőkád

Az új, szaniterakrilból készült Tawa fürdőkád a vékony peremű designjával, valamint az organikus és geometrikus formák kombinációjával minimalista, ám mégis szemrevaló látványt nyújt. Azonkívül ergonomikusan kialakított hátrészével fekvőhelyzetben magasfokú kényelmet kínál.

Lapos kialakítás a kádba való kényelmes belépés érdekében

Műszaki szempontból arról van szó, hogy el kell hárítani minden olyan akadályt, amely a fürdőkádban való ellazulás útjában állhat. Mindez a fürdőkád és az összes csatlakozó szerelésekor kezdődik el, és természetesen fürdés közben és után is kifizetődő.

A Geberit kádszifonokra ezért az alábbi előnyök jellemzők:

  • Biztonságos és gyors szerelés szinte minden szerelési helyzetben: A lapos bűzzárak kisebb beépítési magasságot tesznek lehetővé, amely így kényelmesebbé teszi a fürdőkádba való belépést
  • Állandóan gyors vízlefolyás az áramlásoptimalizált bűzzáraknak köszönhetően
  • Minden szabványelvárás teljesítése

Excenteres működtetés

Geberit kádlefolyó excenteres működtetéssel

Kádlefolyó excenteres működtetéssel

A Geberit alaposan megújította az excenteres működtetésű kádszifonok kínálatát. Ennek középpontjában elsősorban a látható alkotóelemek álltak, mint például a működtetőgomb, a lefolyódugó és az integrált vízhozzávezetéssel rendelkező működtető. E látható részek designját és ergonómiáját tökéletesítették, sőt néhány változattal is kiegészítették őket. Ily módon a működtetőgomb és a lefolyódugó mostantól króm, fehér, matt fekete vagy krómszegéllyel ellátott fehér színben kapható.

Geberit lábkészlet

A kádlábak becsavarása után az integrált magasságállításnak köszönhetően a lábak egyszerű elforgatásával beállítható a szükséges magasság. Ily módon a kádak bármilyen építési helyzethez egyszerűen és gyorsan hozzáigazíthatók.

Videó

Beszerelés

Tudjon meg többet a Geberit PushControl nyomó működtetésű kádlefolyó beszereléséről!

További információk a Geberit fürdőkádakról és kádlefolyókróla Termékkatalógusban

Díj

Geberit kádlefolyónak

A Geberit kádlefolyó iF termékdesign díjat nyert.