A gördülékeny böngészés érdekében oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információ adatvédelmi nyilatkozatunkban található.

Ok
Geberit Magyarország

Geberit újdonságok

Geberit AquaClean Sela

 • Geberit shower toilet AquaClean Sela

Az AquaClean Sela által a Geberit az AquaClean termékcsaládot egy olyan dekoratív modellel egészíti ki, ami letisztult formanyelvével és kiváló minőségű anyagaival minden fürdőszobába illeszkedik. Az AquaClean Sela egy Geberit higiéniai berendezés klasszikus funkcióit nyújtja, amihez hozzátartozik többek között a WhirlSpray zuhanytechnológia, ami alapos és gyengéd tisztítást tesz lehetővé, valamint a csendesen és hatékonyan működő TurboFlush öblítési technológia, peremmentes WC-kerámiába építve.

Geberit AquaClean Sela

Geberit Sigma50 működtetőlap

 • Geberit Sigma50 működtetőlap, Mustang pala színben

Lendületes elegancia új köntösben - a Geberit Sigma50 hangsúlyt teremt a fürdőszobában. A nyomógombok feltűnően vékonyak és a divatos homokszínű, valódi Mustang palából és üvegből készült további változatok még több lehetőséget kínálnak a fürdőszoba kialakításához. Ez a működtetőlap víztakarékos kétmennyiséges öblítést kínál, sőt, többféle színben és alapanyagból áll rendelkezésre. Még egyedi kivitelek és motívumok megvalósítása is lehetséges.

Geberit működtetőlapok

Geberit Smyle fürdőszobai termékcsalád

 • Geberit fürdőszobafotó Smyle WC-vel és mosdókagylóval

Vonzó könnyedség - ez az, amit a teljesen újratervezett Geberit Smyle fürdőszobai sorozat a fürdőszobáknak kölcsönöz. Erről a mosdókagylók filigrán kontúrjai, az esztétikus, hiszen teljesen zárt WC-kerámiák és a fürdőszobabútorok modern designjai gondoskodnak. A fürdőszobabútorokat modulárisan tervezték, úgy, hogy az oldalsó szekrények ízlésétől függően kombinálhatók. Ezenkívül zárt és nyitott elemek is vannak - egy kimondott plusz, ami támogatja az egyedi kialakítást. Különösen elegáns és karcálló: üvegpolcok, üveg tárolófelületek, valamint egységes színnel és kontúrral rendelkező fogantyúk. A Geberit Smyle fürdőszobabútorok négy különböző színben érhetők el.

Geberit Smyle fürdőszobai termékcsalád

Geberit DuoFresh modul

 • Geberit Sigma30 működtetőlap, cserélhető kerámia méhsejtszűrővel és szagelszívással

Az új szagelszívó kényelmet és friss levegőt biztosít mindenki számára a fürdőszobában. A kellemetlen szagok közvetlenül keletkezésük helyén kerülnek eltávolításra, amelyek megtisztítása egy hatékony kerámia méhsejtszűrővel történik. Ezenkívül egy praktikus irányfény gondoskodik arról, hogy éjjel a toaletthez vezető út könyen megtalálható legyen. A vízkezelő tabletta bedobónyílását is integrálták az egységbe. A Geberit DuoFresh modul a különböző Geberit működtetőlapokkal kombinálható és utólag is felszerelhető.
Az új DuoFresh modulok 2019. júliusától kaphatók.

Geberit működtetőlapok szagelszívóval

Geberit SuperTube

 • A Geberit SuperTube térbeli nyereségének ábrázolása a város felhőkarcolóinak hátterében

Optimalizált hidraulika toronyházakban a nagyobb lakóterület, illetve hasznos alapterület érdekében. Egy párhuzamosan futó szellőzővezeték beépítése felesleges.

Geberit SuperTube

Geberit ERV energia-visszatartó szelep

 • A Geberit ERV energia-visszatartó szelepe miatt a termikus rendszer alacsony energiaveszteséget mutat

Energiamegtakarítás a nyitott szennyvíz-ejtővezeték bezárásával a tető fölött, a szellőztetés és légtelenítés funkcióvesztése nélkül.

Geberit ERV energia-visszatartó szelep

Geberit Twinline30

 • Egy új design, Geberit Twinline30

A nagy formájú Twinline működtetőlapok még mindig széles körben elterjedtek. Habár felújításoknál a hosszú élettartamú, fal mögötti öblítőtartályokat gyakran nem kell kicserélni, esztétikai okokból előfordulhat, hogy egy modern, az új fürdőszobához illeszkedő működtetőlapra van igény. A Twinline30-at ezért az ilyen jellegű cserékhez újratervezték, így most egy kiváló minőségű designcsíkkal rendelkezik, ami vizuális élménnyel kecsegtet. A Geberit Twinline30 víztakarékos kétmennyiséges öblítéssel és fehér, matt króm, illetve fényes króm kivitelben kapható.

Geberit működtetőlapok

Takarólap falba rejtett zuhanylefolyóhoz

 • Rozsdamentes takarólap falba rejtett zuhanylefolyóhoz

A falba rejtett zuhanylefolyóhoz kínált új készreszerelő készlet polírozott rozsdamentes acélból készült felülettel és új designnal rendelkezik. Az enyhén lekerekített sarkokkal a takarólap nagyszerűen illeszkedik az organikus formájú fürdőszobai berendezésekhez. Az anyag kiváló minőségű, és a polírozás révén jól harmonizál a króm szerelvényekkel. Tisztításhoz egészen könnyen eltávolítható.

Megoldások épített zuhanyokhoz

Geberit Rapid higiéniai öblítőberendezés

 • Geberit Rapid higiéniai öblítőberendezés

Az ivóvíz pangása vagy a vízellátás ideiglenes leállásai miatt kialakuló akut higiéniai problémák esetén gyors intézkedésre van szükség. Az új Geberit Rapid higiéniai öblítőberendezéssel az ilyen jellegű nehézségek gyorsan és könnyen megoldhatók. A kompakt kivitel és az egyszerű kezelhetőség mellett a Geberit Rapid higiéniai öblítőberendezés alapfunkciókat kínál a rendszeres vízcseréhez. Az elemes működtetésnek köszönhetően azonnal a kívánt helyre szerelhető. A higiéniai öblítőberendezés ezáltal ideális átmeneti megoldás például akkor, ha a nagyobb felújítási munkálatokra csak a későbbiekben kerülhet sor.

Geberit ivóvíz-higiénia

Karbantartásmentes Geberit préspofák a teljes kínálathoz

 • Geberit Mepla

A karbantartásmentes Geberit Mepla és Geberit Volex préspofák 2018 áprilisától, az [1] és [2] -vel kompatibilis Geberit Mapress préspofák pedig 2018 júliusától lesznek elérhetők.

Az új Geberit préspofák nem igényelnek szervizelést egész élettartamuk során. Így mindig készen állnak a következő projektre, és a szervizelésből adódó többletköltségekkel sem kell számolni.

Szerszámok és kiegészítők a nyomócsővezetéki rendszerekhez

Egyszerű telepítés Geberit PE csatlakozókarmantyúval

 • Geberit PE csatlakozókarmantyú ajaktömítéssel

Újdonságként most ajaktömítéssel, hogy a csővezetékek kisebb erőkifejtéssel legyenek belehelyezhetők. Ezenkívül a csatlakozókarmantyút meghosszabbították annak érdekében, hogy azokat az elektrokarmantyúval további erőfeszítések nélkül lehessen felhasználni.

Geberit MasterFix

 • Könnyű és biztonságos telepítés a Geberit MasterFix-el szerszám és kender nélkül

Az ismert Geberit MeplaFix csatlakozás nemcsak az új "MasterFix" elnevezést kapja meg, hanem kompletten átdolgozásra is került. Új, hogy biztonságos beszerelését a csatlakozás rögzülését követően egy hallható és érezhető jelzés támogatja. Az továbbra is megmarad, hogy szereléséhez szerszám, illetve kender használata teljes mértékben nélkülözhető.

Geberit 90° szerelvénycsatlakozó

 • A Geberit 90°-os szerelvénycsatlakozója hangszigeteléssel, tömítőgyűrűvel, rögzítőcsavarokkal és szigetelőburkolatokkal kapható

Az új Geberit T 90° szerelvénycsatlakozók megfelelnek a belső helyiségek tömítésére vonatkozó normatív követelményeknek (5 mm-es túlnyúlás), és kör- illetve sorvezetékek beszereléséhez optimalizált nyomásveszteséget biztosítanak. Formai kialakításuk olyan, hogy a csőszakaszok még szűk helyi adottságok esetén is könnyen préselhetők. Az előszerelt szigetelő félhéjakkal és előre beillesztett csavarokkal a Geberit T 90° szerelvénycsatlakozók időtakarékosan felszerelhetők. A készlet szállítási terjedelme magában foglalja a hangszigetelést, a szigetelő félhéjakat, a szigetelőmandzsettát és a rögzítőcsavarokat.

Geberit higiéniai öblítőberendezés vezérlőegység nélkül

 • Geberit higiéniai öblítőberendezés rugalmasan használható vezérlőegység nélkül

Az új, vezérlőegység nélküli Geberit higiéniai öblítőberendezéssel a mágnesszelepek közvetlenül irányíthatók. A Geberit a különböző igényekhez a higiéniai öblítőberendezéseknek teljes körét kínálja. Az egyes megoldások állandó, rendszeres használatra vagy ideiglenes áthidaló megoldásként alkalmazhatók.

Sugárzó fűtés és hűtés a Geberit Volex-szel

 • Hőmérsékletszabályozó berendezés

A Geberit mostantól komplett hőmérsékletszabályozó rendszert kínál sugárzó fűtéshez és hűtéshez. A rendszerelemek kombinációja lehetővé teszi a maximális komfort biztosítását a működtetés és a szobahőmérséklet szabályozása tekintetében. Moduláris kialakításának köszönhetően a rendszer bővíthető az idő előrehaladtával.

Geberit Volex

Geberit ESG light elektromos hegesztőgép

 • The electrofusion machine ESG light is handy and easy to use

Az új Geberit ESG light elektromos hegesztőkészülék kicsi, könnyű és kompakt kialakítású, ugyanakkor olyan erős, hogy tökéletesen illeszkedik az építkezések mindennapi életébe. A kézreálló és egyszerűen kezelhető hegesztő 40 és 160 mm közötti átmérőjű elektrokarmantyúkhoz használható. A mindössze két kilogrammjával pehelysúlyúnak számít, így kényelmesen a szerelési helyszínre szállítható.

Szerszámok és kiegészítők szennyvízelvezető rendszerekhez

Geberit higiéniai öblítőberendezés többféle takarólappal

 • Geberit higiéniai öblítőberendezés

Ha a Geberit higiéniai öblítőberendezés a falsík alá kerül beszerelésre, akkor a takarólap megjelenésének illeszkednie kell a helyiség stílusához. Ezért a Geberit higiéniai öblítőberendezés most már előszerelt takarólap nélkül kapható. A megfelelő takarólapot a rendelkezésre álló matt króm, alpin fehér, fényes króm és szálcsiszolt rozsdamentes acél változatok közül a felhasználó választhatja ki.

Ivóvíz-higiénia a Geberittel

Geberit Silent-db20 íves sarokelágazó idom 88,5°, d110/110

 • Geberit Silent-db20 sarokelágazó idom

Az új idom alkalmazásával korlátozott térbeli adottságok esetén a fokozottan hangszigetelt Geberit Silent-db20 csővezetékrendszerrel két azonos padlózati csatlakozás valósítható meg. Az idom hidraulikusan optimalizált geometriája a "nyakkihúzott" csatlakozással magas vízelvezetési teljesítményt biztosít.

Geberit Silent-db20

Geberit golyóscsapok

 • Geberit Mapress golyócsap működtetőkarral

Geberit Mapress golyóscsap rozsdamentes acélból, d15-54
Geberit Mapress falsík alá szerelhető golyóscsap rozsdamentes acélból, d15-22

Az új Geberit golyóscsapok higiéniai szempontból a legkorszerűbbek. Olyan alaptesttel rendelkeznek, amelyen keresztül teljes mértékű az átáramlás, emellett PPS-ből (polifenilén szulfidból) készült golyót tartalmaznak. A felső rész a golyóval együtt, valamint a tömítések cserélhetők.

A szigetelt vezetékekhez orsóhosszabbító áll rendelkezésre.

Geberit Mapress rozsdamentes acél