A gördülékeny böngészés érdekében oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információ adatvédelmi nyilatkozatunkban található.

Ok
Geberit Magyarország

Geberit újdonságok

Új perspektívák

Az egész fürdőszoba számára

A szanitertechnológia, a design és az innovatív funkciók terén szerzett szakértelem egyesítése a fürdőszobák tervezésének, kialakításának és telepítésének vonatkozásában új utakat nyit meg. Tekintsen várakozással a Geberit fal előtti és mögötti kínálatának csábító fejlesztéseire és kiegészítéseire, amelyekről a továbbiakban olvashat.

Kibővítve

 • Selnova Square fürdőszoba
Geberit Selnova - megfelelő megoldás minden igényre

A Geberit Selnova fürdőszobai termékcsalád jelentősen kibővül. A Selnova Square esetén a hangsúly a modern és új színekkel gazdagodott bútorkínálatra, valamint az időtlen designnal rendelkező - talpon álló és fali - peremmentes WC-k széles választékára helyeződik. Ezenfelül a termékcsalád vadonatúj kiegészítéseként a Selnova Compact kompakt méretű WC-ket és mosdókagylókat kínál.

További információk a Geberit Selnova-ról

Innovatív technológia

 • Geberit ONE WC-kerámia Sigma50 működtetőlappal
Még nagyobb újítás a WC-helyiségben

Az új Geberit One fali WC-kerámia egységes egészet alkot – minden egyes részlete, az öblítéshez kialakított oldalsó befolyónyílás mérete, alakja tökéletesen összehangolt. A rögzítőcsavarok a szemnek láthatatlanok. A kiváló minőségű mázzal ellátott kerámiatest kissé aszimmetrikus, teljes mértékben öblítőperem nélküli belső formája igazán figyelemfelkeltő, emellett pedig kiemelkedően halk WC-öblítést biztosít. A kifinomult szerelési technológiának köszönhetően a WC-csésze elhelyezkedésének magassága utólag is beállítható.

További információk a Geberit ONE-ról

Ahogy tetszik

 • Sigma50 és Sigma21 működtetőlapok
Geberit Sigma21 és Sigma50 működtetőlapok

Az individualizáció tendenciája az ügyfelek egyre növekvő igényeit is magával vonja. A tervezési lehetőségek kiválasztásánál ez gyakran tökéletesen összehangolt színárnyalatokat jelent. Az új, divatos fémszínekben és felületekkel megálmodott működtetőlapok kitűnően illeszkednek csaknem minden berendezési stílushoz. A nyomógombok és az alaptest esetében az új fémszínek közé tartozik a fekete króm, a vörös arany és a sárgaréz, a betonhatású és az amerikai feketedió pedig a felületeknél előforduló új változatok.

További információk a működtetőlapokról

Új profil

 • Geberit CleanLine80 zuhanyfolyóka, pezsgőszínű
Geberit CleanLine80 zuhanyfolyóka

A Geberit a CleanLine zuhanyfolyóka-kínálatot a CleanLine80 modellel bővíti ki. Újdonság a beépített lejtés, illetve itt is jellemző a masszív, önmagában zárt csatornaprofil. A technológiai koncepció a nagyobb rejtett területeket nem tartalmazó vízelvezetéssel, a középen lévő lefolyóval és a könnyen eltávolítható fésűs szűrővel változatlan marad. A CleanLine80 kétféle méretben kapható, hosszúságuk az egyéni igényekhez igazodva méretre vágható. Az új Geberit CleanLine80 a jelenleg divatos csempeárnyalatokkal összhangban három változatban áll rendelkezésre: pezsgőszínű, fekete króm és rozsdamentes acél.

További információk a perem nélküli épített zuhanyzók megoldásairól

Tökéletes forma és funkció

 • Geberit AquaClean Sela higiéniai berendezés
Geberit VariForm fürdőszobabútor

A Geberit VariForm pultra ültethető mosdókhoz kínált új bútorválasztékkal egyedi mosdómegoldások alakíthatók ki. A minimalista design tendenciáját követi a vékony, mindössze 4 mm vastag kompakt laminált lap a körbefutó fekete csíkkal.

A külső letisztultság a bútorok belsejében is visszaköszön. A fiókokat szifonkivágás nélkül tervezték, így a belső tér optimálisan kihasználható.

A Geberit Option világító tükrök és tükrös szekrények a VariForm bútorok tökéletes kiegészítői.

További információk a Geberit VariForm-ról

A fürdőszobák fénypontja

 • Geberit Option Plus tükör
Geberit Option Plus tükör

A Geberit Option Plus tükör a mosdókagylót és az előtte álló személyt a legjobb fényben tünteti fel. A tükör világítási koncepciója két központi világítóelemre épül. Ennek megfelelően az egyik fénycsík a tükör fölötti mennyezetet és falat világítja meg, míg a másik fénycsík világítása magára a mosdókagylóra irányul.

A közvetett fény a tükör előtt álló személy optimális megvilágítását biztosítja. Ha a fény túl erős, a felhasználóérzékelők segítségével tompíthatja azt. Annak érdekében, hogy a tükörfelületek egy forró fürdő vagy zuhany után se párásodjanak be, a tükör egy manuálisan aktiválható páramentesítő funkcióval van felszerelve.

A Geberit Option Plus tükör 40/60/75/90/120 cm-es méretekben kapható.

A Geberit világító tükrök most három változatban érhetők el:

 • Az Option Basic integrált LED fénycsíkkal rendelkezik oldalt.
 • Az Option széles LED fénycsíkkal rendelkezik a felső szélén.
 • Az Option Plus az alsó és felső, közvetlen és közvetett megvilágítással különleges hangulatot teremt, ami szükség estén tompítható, sőt a tükör páramentesítő funkcióval is felszerelt.

További információk a Geberit Option Plus-ról

Kompakt elegancia

 • Geberit Smyle Square WC
Geberit Smyle Square

A modern, Square formatervezésű Geberit Smyle WC-kerámia most rövidített változatban is kapható. A peremmentes Rimfree® kerámiával rendelkező fali WC a 490 mm-es kinyúlással tökéletesen illeszkedik kis vendégfürdőszobákba és -WC-kbe, illetve szokatlan alapterületű fürdőszobákba. A WC a rejtett rögzítéssel és a részben fedett szifonnal együtt zárt külső kontúrt képez. Különböző vékony kialakítású WC-ülőkék állnak az ügyfelek rendelkezésére, amelyek választhatóan lecsapódásmentes kivitelben és QuickRelease gyorskioldó zsanérral is elérhetők.

További információk a Geberit Smyle-ról

Geberit DuoFresh modul

 • Geberit Sigma30 működtetőlap, cserélhető kerámia méhsejtszűrővel és szagelszívással

Az új szagelszívó kényelmet és friss levegőt biztosít mindenki számára a fürdőszobában. A kellemetlen szagok közvetlenül keletkezésük helyén kerülnek eltávolításra, amelyek megtisztítása egy hatékony kerámia-méhsejtszűrővel történik. Ezenkívül egy praktikus irányfény gondoskodik arról, hogy éjjel a toaletthez vezető út könnyen megtalálható legyen. A vízkezelőtabletta-bedobónyílását is integrálták az egységbe. A Geberit DuoFresh modul a különböző Geberit működtetőlapokkal kombinálható és utólag is felszerelhető.

Geberit működtetőlapok szagelszívóval

Geberit Pluvia felfüggesztőkészlet

 • Magas fokú biztonság a Geberit Pluvia felfüggesztőkészlettel

A Geberit Pluvia felfüggesztőkészlet növeli a biztonságot a födémtől távol felfüggesztett Geberit Pluvia rendszereknél. A rögzítőékekkel könnyen telepíthető, illetve utólagosan már működő rendszerekhez is felszerelhető.

További információk a Geberit Pluvia-ról

Geberit Pluvia esővíz-összefolyó karimával, vápához, 25 l

 • A Geberit Pluvia esővíz-összefolyó karimával, vápához, 12 l/s és 25 l/s lefolyási teljesítménnyel érhető el

A Geberit Pluvia esővíz-összefolyó karimával, vápához, mostantól 25 l/s lefolyási teljesítménnyel és d90 csatlakozási átmérővel kapható. Az új Geberit Pluvia esővíz-összefolyó legalább 30 cm szélességű vápacsatornákhoz alkalmazható.

További információk a Geberit Pluvia-ról

Geberit Rapid higiéniai öblítőberendezés

 • Geberit Rapid higiéniai öblítőberendezés

Az ivóvíz pangása vagy a vízellátás ideiglenes leállásai miatt kialakuló akut higiéniai problémák esetén gyors intézkedésre van szükség. Az új Geberit Rapid higiéniai öblítőberendezéssel az ilyen jellegű nehézségek gyorsan és könnyen megoldhatók. A kompakt kivitel és az egyszerű kezelhetőség mellett a Geberit Rapid higiéniai öblítőberendezés alapfunkciókat kínál a rendszeres vízcseréhez. Az elemes működtetésnek köszönhetően azonnal a kívánt helyre szerelhető. A higiéniai öblítőberendezés ezáltal ideális átmeneti megoldás például akkor, ha a nagyobb felújítási munkálatokra csak a későbbiekben kerülhet sor.

Geberit ivóvíz-higiénia

Geberit csőhántoló több méretben

 • A Geberit csőhántoló időt takarít meg és könnyen kezelhető

A Geberit csőhántolót Geberit PE és a Geberit Silent-db20 vízelvezető rendszerek telepítéséhez tervezték. Segítségével egy cső vagy egy idom mindössze tíz másodperc alatt előkészíthető a Geberit elektrokarmantyúval történő hegesztéshez. A Geberit csőhántoló hagyományos akkumulátoros csavarbehajtóval használható, és különösen alkalmas szűk és nehezen hozzáférhető helyeken történő munkavégzéshez.

 • Elérhető átmérők: d56, d63, d76, d90 és d110
 • A Geberit csőhántoló készletben vagy egyenként is kapható

További információk a Geberit szennyvízelvezető rendszerekhez kínált szerszámairól

Geberit 90° szerelvénycsatlakozó

 • A Geberit 90°-os szerelvénycsatlakozója hangszigeteléssel, tömítőgyűrűvel, rögzítőcsavarokkal és szigetelőburkolatokkal kapható

Az új Geberit T 90° szerelvénycsatlakozók megfelelnek a belső helyiségek tömítésére vonatkozó normatív követelményeknek (5 mm-es túlnyúlás), és kör- illetve sorvezetékek beszereléséhez optimalizált nyomásveszteséget biztosítanak. Formai kialakításuk olyan, hogy a csőszakaszok még szűk helyi adottságok esetén is könnyen préselhetők. Az előszerelt szigetelő félhéjakkal és előre beillesztett csavarokkal a Geberit T 90° szerelvénycsatlakozók időtakarékosan felszerelhetők. A készlet szállítási terjedelme magában foglalja a hangszigetelést, a szigetelő félhéjakat, a szigetelőmandzsettát és a rögzítőcsavarokat.

Geberit Silent-db20 45°-os hosszú szárú ívidom

 • Egyszerű telepítés a Geberit Silent-db20 45°-os hosszú szárú ívidom által

Az új idom segítségével a gyűjtőág csatlakozóvezetékei egyszerűbben és gyorsabban telepíthetők. Ahelyett, hogy egy csődarabot a megfelelő hosszúságúra vágnának és a 45°-os ívidommal összekapcsolnánk, a hosszú szárat egyszerűen a szükséges födémvastagságra lerövidítjük. Az idom 150–250 mm födémvastagságokhoz használható.

A gyűjtővezeték a födémhez közel rögzíthető, mivel az RS90 Plus tűzvédelmi mandzsetta csőkapcsoló bilincs vagy elektrokarmantyú segítségével a födémbe süllyesztve beszerelhető anélkül, hogy ütközés veszélye állna fenn.

További információk a Geberit Silent-db20-ról

Geberit Silent-db20 szűkített csatlakozótok ajaktömítéssel

 • Geberit Silent-db20 connection ring seal socket, reduced, with lip seal

Újként most ajaktömítéssel, hogy a továbbfutó, kiegészítő csővezetékeket minimális erőkifejtéssel lehessen beleilleszteni. A Geberit Silent-db20 csatlakozótok elektrokarmantyúkkal további erőkifejtés nélkül használható. A csatlakozótok DN56/50 méretben kapható.

További információk a Geberit Silent-db20-ról

Geberit Silent-db20 íves sarokelágazó idom 88,5°, d110/110

 • Geberit Silent-db20 sarokelágazó idom

Az új idom alkalmazásával korlátozott térbeli adottságok esetén a fokozottan hangszigetelt Geberit Silent-db20 csővezetékrendszerrel két azonos padlózati csatlakozás valósítható meg. Az idom hidraulikusan optimalizált geometriája a "nyakkihúzott" csatlakozással magas vízelvezetési teljesítményt biztosít.

Geberit Silent-db20

Geberit golyóscsapok

 • Geberit Mapress golyócsap működtetőkarral

Geberit Mapress golyóscsap rozsdamentes acélból, d15-54
Geberit Mapress falsík alá szerelhető golyóscsap rozsdamentes acélból, d15-22

Az új Geberit golyóscsapok higiéniai szempontból a legkorszerűbbek. Olyan alaptesttel rendelkeznek, amelyen keresztül teljes mértékű az átáramlás, emellett PPS-ből (polifenilén szulfidból) készült golyót tartalmaznak. A felső rész a golyóval együtt, valamint a tömítések cserélhetők.

A szigetelt vezetékekhez orsóhosszabbító áll rendelkezésre.

Geberit Mapress rozsdamentes acél

Sugárzó fűtés és hűtés a Geberit Volex-szel

 • Hőmérsékletszabályozó berendezés

A Geberit mostantól komplett hőmérsékletszabályozó rendszert kínál sugárzó fűtéshez és hűtéshez. A rendszerelemek kombinációja lehetővé teszi a maximális komfort biztosítását a működtetés és a szobahőmérséklet szabályozása tekintetében. Moduláris kialakításának köszönhetően a rendszer bővíthető az idő előrehaladtával.

Geberit Volex

Geberit ESG light elektromos hegesztőgép

 • The electrofusion machine ESG light is handy and easy to use

Az új Geberit ESG light elektromos hegesztőkészülék kicsi, könnyű és kompakt kialakítású, ugyanakkor olyan erős, hogy tökéletesen illeszkedik az építkezések mindennapi életébe. A kézreálló és egyszerűen kezelhető hegesztő 40 és 160 mm közötti átmérőjű elektrokarmantyúkhoz használható. A mindössze két kilogrammjával pehelysúlyúnak számít, így kényelmesen a szerelési helyszínre szállítható.

Szerszámok és kiegészítők szennyvízelvezető rendszerekhez

Geberit higiéniai öblítőberendezés többféle takarólappal

 • Geberit higiéniai öblítőberendezés

Ha a Geberit higiéniai öblítőberendezés a falsík alá kerül beszerelésre, akkor a takarólap megjelenésének illeszkednie kell a helyiség stílusához. Ezért a Geberit higiéniai öblítőberendezés most már előszerelt takarólap nélkül kapható. A megfelelő takarólapot a rendelkezésre álló matt króm, alpin fehér, fényes króm és szálcsiszolt rozsdamentes acél változatok közül a felhasználó választhatja ki.

Ivóvíz-higiénia a Geberittel

Geberit SuperTube

 • A Geberit SuperTube térbeli nyereségének ábrázolása a város felhőkarcolóinak hátterében

Optimalizált hidraulika toronyházakban a nagyobb lakóterület, illetve hasznos alapterület érdekében. Egy párhuzamosan futó szellőzővezeték beépítése felesleges.

Geberit SuperTube