Geberit újdonságok 2023

Új perspektívák Az egész fürdőszoba számára

Nyerjen exkluzív betekintést a 2023-as év újdonságaiba. Ismerje meg a Geberit termékcsalád falsík előtti és mögötti kiegészítő elemeit.

Geberit ONE A Geberit ONE termékportfólió kibővítése

Változatos kombinációs lehetőségek a mosdóterületen

A Geberit ONE kibővített termékportfóliójával a kialakítást illetően számos kombinációs lehetőség áll rendelkezésre a fürdőszobában. A 40 cm-es rövidített kinyúlású, helytakarékos termékek mellett, a Geberit ONE számos nyilvánvaló és rejtett előnyt kínál, amelyek nagyobb tisztaságot, több helyet és nagyobb rugalmasságot biztosítanak a fürdőszobában.

Az 50 x 40 cm-től a 105 x 48 cm-ig terjedő méretekkel az új Geberit ONE mosdókagylók az egyedi fürdőszobatervezési igények széles skáláját fedik le. Három elegáns kivitelben kaphatók: hagyományos változatban, SlimRim designnal rendelkező bútorba süllyeszthető mosdóként és pultra ültethető mosdóként.

Geberit ONE tükrös szekrények ComfortLight világítással Kedvenc fény garantálva

Geberit ONE tükrös szekrény munkavégzéshez alkalmas fénnyel
Geberit ONE tükrös szekrény gyertyafénnyel

Az új Geberit ONE tükrös szekrény öt különböző méretben kapható falra szerelhető változatban, eloxált alumíniumból vagy fehér színben, valamint teljesen tükrös kivitelben vagy megvilágított bemélyedéssel. Az új Geberit ONE tükrös szekrény fénypontja és igazán egyedülálló innovációja az integrált világítási koncepció, amelyben rengeteg szakértelem és fejlesztési munka összpontosul. A ComfortLight világítást olyanra tervezték, hogy a különféle fényforrások árnyékok nélküli, valós tükörképet biztosítsanak, amellyel ily módon akár az egész fürdőszoba is megvilágítható. Ezen túlmenően az automatikus világításvezérlést úgy alakították ki, hogy az fokozatmentesen szabályozható, ugyanakkor intuitív módon és nagyon könnyen kezelhető: a világosabb fény automatikusan hűvösebbé, a sötétebb fény pedig melegebbé válik. A Geberit ComfortLight világítást pontosan a fény színhőmérsékletének és erősségének eme párosítása határozza meg. Négyféle, eltérő hangulatú fény jellemzi a világítási koncepciót: irányfény az éjszakai tájékozódáshoz, gyertyafény a nyugodt pillanatokhoz, normál fény a mindennapi világításhoz, és munkavégzéshez alkalmas fény, ha minden részletet és hajszálat látni szeretne.

Geberit iCon Újfajta sokszínűség

Korlátlan térbeli és designbeli változatosság

2022-ben a Geberit iCon fürdőszobai termékcsalád új termékekkel gazdagodik, amelyek elsősorban több tárolóhelyet és nagyobb tervezési szabadságot kínálnak. A választék 17 új mosdót és bútorelemet foglal magában, így ez a moduláris felépítésű fürdőszobai termékcsalád a jövőben olyan egyedi fürdőszobaitermékcsalád-koncepciót nyújt majd, amely még jobban illeszkedik minden fürdőszobamérethez, illetve minden látványbeli elképzeléshez megfelelő stílussal rendelkezik.

A Geberit iCon fürdőszobai termékcsalád megjelenése és hangulata azonban változatlan marad. A magas peremű hagyományos mosdókagylót két vékony peremű, és ezáltal modern, könnyed megjelenésű mosdókagylótípus egészíti ki. A további érdekességek közé tartozik az újragondolt és kibővített bútorválaszték az új színkombinációs lehetőségekkel és egy új, még több tárolóhelyet és nagyobb rendet kínáló fiókkoncepcióval a középpontban, továbbá egy optimalizált Rimfree technológiával ellátott, új WC a WC-kerámia még jobb kiöblítéséért.

Selnova Square Bővül a Geberit Selnova Square termékcsalád

Geberit Selnova Square fürdőszobai bútorszett kézmosóval és alsószekrénnyel (© Geberit)

A Geberit Selnova Square fürdőszobai termékcsalád három kompakt fürdőszobai bútorszettel bővül, amelyek kézmosóból és alsószekrényből állnak. A termékcsalád ezenkívül két további bútorszettel egészült ki, amelyekhez mosdópult és egy ovális, pultra ültethető mosdó tartozik. A Geberit Selnova Square sorozat új szettjei négy színben kaphatók: fehér, láva, hikoridió, valamint világos hikoridió.

A Geberit Selnova Square kézmosók szettben kaphatók 36, 45 és 50 centiméteres méretben. A szett egy kézmosót és egy hozzá illő alsószekrényt tartalmaz. A kompakt és egyenes vonalvezetésű szekrények belseje sok-sok tárolóhelyet rejt.

A Geberit Selnova Square termékpalettájának egyik újdonságát az ovális, pultra ültethető mosdóval és mosdópulttal ellátott, 60 és 80 centiméteres változat jelenti. A pultra ültethető mosdó felszereléséhez szükséges mosdópult és az alsószekrény szettben kapható. Beszereléskor a mosdót egyszerűen rászerelik a mosdópultra, majd az alsószekrényre helyezik.

Kibővítve Geberit Selnova - a megfelelő megoldás minden igényre

Selnova Square fürdőszoba

A Geberit Selnova fürdőszobai termékcsalád jelentősen kibővül. A Selnova Square esetén a hangsúly a modern és új színekkel gazdagodott bútorkínálatra, valamint az időtlen designnal rendelkező - talpon álló és fali - peremmentes WC-k széles választékára helyeződik. Ezenfelül a termékcsalád vadonatúj kiegészítéseként a Selnova Compact kompakt méretű WC-ket és mosdókagylókat kínál.

További információk a Geberit Selnova-ról

Tökéletes forma és funkció Geberit VariForm fürdőszobabútor

Geberit VariForm mosdótér

A Geberit VariForm pultra ültethető mosdókhoz kínált új bútorválasztékkal egyedi mosdómegoldások alakíthatók ki. A minimalista design tendenciáját követi a vékony, mindössze 4 mm vastag kompakt laminált lap a körbefutó fekete csíkkal. A külső letisztultság a bútorok belsejében is visszaköszön. A fiókokat szifonkivágás nélkül tervezték, így a belső tér optimálisan kihasználható. A Geberit Option világító tükrök és tükrös szekrények a VariForm bútorok tökéletes kiegészítői.

További információk a Geberit VariForm-ról

A fürdőszobák fénypontja Geberit Option Plus tükör

Geberit Option Plus tükör

A Geberit Option Plus tükör a mosdókagylót és az előtte álló személyt a legjobb fényben tünteti fel. A tükör világítási koncepciója két központi világítóelemre épül. Ennek megfelelően az egyik fénycsík a tükör fölötti mennyezetet és falat világítja meg, míg a másik fénycsík világítása magára a mosdókagylóra irányul. A közvetett fény a tükör előtt álló személy optimális megvilágítását biztosítja. Ha a fény túl erős, a felhasználóérzékelők segítségével tompíthatja azt. Annak érdekében, hogy a tükörfelületek egy forró fürdő vagy zuhany után se párásodjanak be, a tükör egy manuálisan aktiválható páramentesítő funkcióval van felszerelve. A Geberit Option Plus tükör 40/60/75/90/120 cm-es méretekben kapható. A Geberit világító tükrök most három változatban érhetők el:

  • Az Option Basic integrált LED fénycsíkkal rendelkezik oldalt.
  • Az Option széles LED fénycsíkkal rendelkezik a felső szélén.
  • Az Option Plus az alsó és felső, közvetlen és közvetett megvilágítással különleges hangulatot teremt, ami szükség estén tompítható, sőt a tükör páramentesítő funkcióval is felszerelt.

További információk a Geberit Option Plus-ról

Kompakt elegancia Geberit Smyle Square

Geberit Smyle Square fali WC

A modern, Square formatervezésű Geberit Smyle WC-kerámia most rövidített változatban is kapható. A peremmentes Rimfree® kerámiával rendelkező fali WC a 490 mm-es kinyúlással tökéletesen illeszkedik kis vendégfürdőszobákba és -WC-kbe, illetve szokatlan alapterületű fürdőszobákba. A WC a rejtett rögzítéssel és a részben fedett szifonnal együtt zárt külső kontúrt képez. Különböző vékony kialakítású WC-ülőkék állnak az ügyfelek rendelkezésére, amelyek választhatóan lecsapódásmentes kivitelben és QuickRelease gyorskioldó zsanérral is elérhetők.

További információk a Geberit Smyle-ról

Ahogy tetszik Geberit Sigma21 és Sigma50 működtetőlapok

Geberit Sigma50 és Sigma21 működtetőlapok

Az individualizáció tendenciája az ügyfelek egyre növekvő igényeit is magával vonja. A tervezési lehetőségek kiválasztásánál ez gyakran tökéletesen összehangolt színárnyalatokat jelent. Az új, divatos fémszínekben és felületekkel megálmodott működtetőlapok kitűnően illeszkednek csaknem minden berendezési stílushoz. A nyomógombok és az alaptest esetében az új fémszínek közé tartozik a fekete króm, a vörös arany és a sárgaréz, a betonhatású és az amerikai feketedió pedig a felületeknél előforduló új változatok.

További információk a működtetőlapokról

Bestsellerek új köntösben Geberit Sigma20 és Sigma30 működtetőlapok

Geberit Sigma20 és Sigma30 "szín a színben" működtetőlapok

A Geberit a nagy és kis öblítési mennyiségekhez kerek nyomógombokkal ellátott Sigma20, valamint a szögletes öblítésindítóval rendelkező Sigma30 működtetőlapokat új designnal kínálja. A designgyűrűk és -csíkok mostantól a króm változatok mellett már a fehér és matt bevonatú fehér, illetve fekete és matt fekete takarólappal és gombokkal együtt “szín a színben“ megjelenéssel is kaphatók. A matt kivitelű működtetőlapok tisztítást könnyítő bevonattal készülnek.

További információk a működtetőlapokról

Új profil Geberit CleanLine80 zuhanyfolyóka

Geberit CleanLine80 zuhanyfolyóka, pezsgőszínű

A Geberit a CleanLine zuhanyfolyóka-kínálatot a CleanLine80 modellel bővíti ki. Újdonság a beépített lejtés, illetve itt is jellemző a masszív, önmagában zárt csatornaprofil. A technológiai koncepció a nagyobb rejtett területeket nem tartalmazó vízelvezetéssel, a középen lévő lefolyóval és a könnyen eltávolítható fésűs szűrővel változatlan marad. A CleanLine80 kétféle méretben kapható, hosszúságuk az egyéni igényekhez igazodva méretre vágható. Az új Geberit CleanLine80 a jelenleg divatos csempeárnyalatokkal összhangban három változatban áll rendelkezésre: pezsgőszínű, fekete króm és rozsdamentes acél.

További információk a perem nélküli épített zuhanyzók megoldásairól

Geberit BIM Catalogue Plug-In modul

Jelenlegi BIM a Geberit termékinformáció-kezelő rendszerhez való közvetlen kapcsolódás révén

Kompakt és naprakész modellek a mindennapi gyakorlathoz: Az Autodesk® Revit® Geberit BIM Catalogue plug-in modul segítségével a tervező közvetlenül hozzáférhet az országspecifikus Geberit termékkínálatot tartalmazó Geberit BIM-adatbázishoz. A Geberit Revit® családok redukált, egyszerű geometriákkal és minden, tervezés szempontjából releváns metaadattal rendelkeznek. A könnyű modellek hatékony munkát tesznek lehetővé, kímélik a hardver- és szoftverkapacitást, ezáltal pedig nagy és összetett projektek esetén is könnyedén és hatékonyan megtervezhetők.

Geberit BIM Catalogue információk

Geberit Pluvia felfüggesztőkészlet

Magas fokú biztonság a Geberit Pluvia felfüggesztőkészlettel

A Geberit Pluvia felfüggesztőkészlet növeli a biztonságot a födémtől távol felfüggesztett Geberit Pluvia rendszereknél. A rögzítőékekkel könnyen telepíthető, illetve utólagosan már működő rendszerekhez is felszerelhető.

További információk a Geberit Pluvia-ról

Geberit Pluvia esővíz-összefolyó karimával, vápához, 25 L

A Geberit Pluvia esővíz-összefolyó karimával, vápához, 12 l/s és 25 l/s lefolyási teljesítménnyel érhető el.

A Geberit Pluvia esővíz-összefolyó karimával, vápához, mostantól 25 l/s lefolyási teljesítménnyel és d90 csatlakozási átmérővel kapható. Az új Geberit Pluvia esővíz-összefolyó legalább 30 cm szélességű vápacsatornákhoz alkalmazható.

További információk a Geberit Pluvia-ról

Geberit csőhántoló több méretben

A Geberit csőhántoló időt takarít meg és könnyen kezelhető

A Geberit csőhántolót a Geberit PE és a Geberit Silent-db20 vízelvezető rendszerek telepítéséhez tervezték. Segítségével egy cső vagy egy idom mindössze tíz másodperc alatt előkészíthető a Geberit elektrokarmantyúval történő hegesztéshez. A Geberit csőhántoló hagyományos akkumulátoros csavarbehajtóval használható, sőt szűk és nehezen hozzáférhető helyeken történő munkavégzésre különösen alkalmas.

  • Elérhető átmérők: d56, d63, d76, d90 és d110
  • A Geberit csőhántoló készletben vagy egyenként is kapható

További információk a Geberit szennyvízelvezető rendszerekhez kínált szerszámairól

A Geberit higiéniai öblítőberendezések számítógépes buszrendszerekhez alkalmasak

Geberit higiéniai öblítőberendezés

Újként a beépített RS485 interfészen keresztül az épületüzemeltetési hálózatról (épületbusz) különféle vezérlőparancsokat és érzékelőadatokat lehet lekérdezni és kezdeményezni. A Geberit higiéniai öblítőberendezés rendszeres vízcserét biztosít az ivóvízrendszerben, és megakadályozza a hideg vagy meleg ivóvíz túlzott mértékű pangását a vezetékekben.

Geberit Silent db20 45°-os hosszú szárú ívidom

Egyszerű telepítés a Geberit Silent-db20 45°-os hosszú szárú ívidomnak köszönhetően

Az új idom segítségével a gyűjtőág csatlakozóvezetékei egyszerűbben és gyorsabban telepíthetők. Ahelyett, hogy egy csődarabot a megfelelő hosszúságúra vágnának és a 45°-os ívidommal összekapcsolnánk, a hosszú szárat egyszerűen a szükséges födémvastagságra lerövidítjük. Az idom 150–250 mm födémvastagságokhoz használható.

A gyűjtővezeték a födémhez közel rögzíthető, mivel az RS90 Plus tűzvédelmi mandzsetta csőkapcsoló bilincs vagy elektrokarmantyú segítségével a födémbe süllyesztve beszerelhető anélkül, hogy ütközés veszélye állna fenn.

További információk a Geberit Silent-db20-ról

Geberit Silent db20 szűkített csatlakozótok ajaktömítéssel

Geberit Silent-db20 szűkített csatlakozótok ajaktömítéssel

Újként most ajaktömítéssel, hogy a továbbfutó, kiegészítő csővezetékeket minimális erőkifejtéssel lehessen beleilleszteni. A Geberit Silent-db20 csatlakozótok elektrokarmantyúkkal további erőkifejtés nélkül használható. A csatlakozótok DN56/50 méretben kapható.

További információk a Geberit Silent-db20-ról