A gördülékeny böngészés érdekében oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információ adatvédelmi nyilatkozatunkban található.

Ok
Geberit Magyarország

Geberit újdonságok

Geberit Rapid higiéniai öblítőberendezés

  • Sanitary flush Rapid next to washbasin

Az ivóvíz pangása vagy a vízellátás ideiglenes leállásai miatt kialakuló akut higiéniai problémák esetén gyors intézkedésre van szükség. Az új Geberit Rapid higiéniai öblítőberendezéssel az ilyen jellegű nehézségek gyorsan és könnyen megoldhatók. A kompakt kivitel és az egyszerű kezelhetőség mellett a Geberit Rapid higiéniai öblítőberendezés alapfunkciókat kínál a rendszeres vízcseréhez. Az elemes működtetésnek köszönhetően azonnal a kívánt helyre szerelhető. A higiéniai öblítőberendezés ezáltal ideális átmeneti megoldás például akkor, ha a nagyobb felújítási munkálatokra csak a későbbiekben kerülhet sor.

Geberit ivóvíz-higiénia

Karbantartásmentes Geberit préspofák a teljes kínálathoz

  • Pressing jaw for Geberit Mepla

A karbantartásmentes Geberit Mepla és Geberit Volex préspofák 2018 áprilisától, az [1] és [2] -vel kompatibilis Geberit Mapress préspofák pedig 2018 júliusától lesznek elérhetők.

Az új Geberit préspofák nem igényelnek szervizelést egész élettartamuk során. Így mindig készen állnak a következő projektre, és a szervizelésből adódó többletköltségekkel sem kell számolni.

Szerszámok és kiegészítők a nyomócsővezetéki rendszerekhez

Sugárzó fűtés és hűtés a Geberit Volex-szel

  • Device for temperature control system

A Geberit mostantól komplett hőmérsékletszabályozó rendszert kínál sugárzó fűtéshez és hűtéshez. A rendszerelemek kombinációja lehetővé teszi a maximális komfort biztosítását a működtetés és a szobahőmérséklet szabályozása tekintetében. Moduláris kialakításának köszönhetően a rendszer bővíthető az idő előrehaladtával.

Geberit Volex

Geberit ESG light elektromos hegesztőgép

  • The electrofusion machine ESG light is handy and easy to use

Az új Geberit ESG light elektromos hegesztőkészülék kicsi, könnyű és kompakt kialakítású, ugyanakkor olyan erős, hogy tökéletesen illeszkedik az építkezések mindennapi életébe. A kézreálló és egyszerűen kezelhető hegesztő 40 és 160 mm közötti átmérőjű elektrokarmantyúkhoz használható. A mindössze két kilogrammjával pehelysúlyúnak számít, így kényelmesen a szerelési helyszínre szállítható.

Szerszámok és kiegészítők szennyvízelvezető rendszerekhez

Geberit higiéniai öblítőberendezés többféle takarólappal

  • Geberit sanitary flush without premounted cover plate

Ha a Geberit higiéniai öblítőberendezés a falsík alá kerül beszerelésre, akkor a takarólap megjelenésének illeszkednie kell a helyiség stílusához. Ezért a Geberit higiéniai öblítőberendezés most már előszerelt takarólap nélkül kapható. A megfelelő takarólapot a rendelkezésre álló matt króm, alpin fehér, fényes króm és szálcsiszolt rozsdamentes acél változatok közül a felhasználó választhatja ki.

Ivóvíz-higiénia a Geberittel

Geberit Silent-db20 íves sarokelágazó idom 88,5°, d110/110

  • Geberit Silent-db20 Bogeneckabzweig

Az új idom alkalmazásával korlátozott térbeli adottságok esetén a fokozottan hangszigetelt Geberit Silent-db20 csővezetékrendszerrel két azonos padlózati csatlakozás valósítható meg. Az idom hidraulikusan optimalizált geometriája a "nyakkihúzott" csatlakozással magas vízelvezetési teljesítményt biztosít.

Geberit Silent-db20

Geberit golyóscsapok

  • Geberit Mapress Kugelhahn mit Betätigungshebel

Geberit Mapress golyóscsap rozsdamentes acélból, d15-54
Geberit Mapress falsík alá szerelhető golyóscsap rozsdamentes acélból, d15-22

Az új Geberit golyóscsapok higiéniai szempontból a legkorszerűbbek. Olyan alaptesttel rendelkeznek, amelyen keresztül teljes mértékű az átáramlás, emellett PPS-ből (polifenilén szulfidból) készült golyót tartalmaznak. A felső rész a golyóval együtt, valamint a tömítések cserélhetők.

A szigetelt vezetékekhez orsóhosszabbító áll rendelkezésre.

Geberit Mapress rozsdamentes acél