Geberitújdonságok 2023

Új perspektívákAz egész fürdőszoba számára

Nyerjen exkluzív betekintést a 2023-as év újdonságaiba. Ismerje meg a Geberit termékcsalád falsík előtti és mögötti kiegészítő elemeit.

Fürdőszobai termékcsaládok

Geberit ONEA Geberit ONE termékportfólió kibővítése

Változatos kombinációs lehetőségek a mosdóterületen

A Geberit ONE kibővített termékportfóliójával a kialakítást illetően számos kombinációs lehetőség áll rendelkezésre a fürdőszobában. A 40 cm-es rövidített kinyúlású, helytakarékos termékek mellett, a Geberit ONE számos nyilvánvaló és rejtett előnyt kínál, amelyek nagyobb tisztaságot, több helyet és nagyobb rugalmasságot biztosítanak a fürdőszobában.

Az 50 x 40 cm-től a 105 x 48 cm-ig terjedő méretekkel az új Geberit ONE mosdókagylók az egyedi fürdőszobatervezési igények széles skáláját fedik le. Három elegáns kivitelben kaphatók: hagyományos változatban, SlimRim designnal rendelkező bútorba süllyeszthető mosdóként és pultra ültethető mosdóként.

Geberit ONE tükrös szekrények ComfortLight világítássalKedvenc fény garantálva

Geberit ONE tükrös szekrény munkavégzéshez alkalmas fénnyel
Geberit ONE tükrös szekrény gyertyafénnyel

Az új Geberit ONE tükrös szekrény öt különböző méretben kapható falra szerelhető változatban, eloxált alumíniumból vagy fehér színben, valamint teljesen tükrös kivitelben vagy megvilágított bemélyedéssel. Az új Geberit ONE tükrös szekrény fénypontja és igazán egyedülálló innovációja az integrált világítási koncepció, amelyben rengeteg szakértelem és fejlesztési munka összpontosul. A ComfortLight világítást olyanra tervezték, hogy a különféle fényforrások árnyékok nélküli, valós tükörképet biztosítsanak, amellyel ily módon akár az egész fürdőszoba is megvilágítható. Ezen túlmenően az automatikus világításvezérlést úgy alakították ki, hogy az fokozatmentesen szabályozható, ugyanakkor intuitív módon és nagyon könnyen kezelhető: a világosabb fény automatikusan hűvösebbé, a sötétebb fény pedig melegebbé válik. A Geberit ComfortLight világítást pontosan a fény színhőmérsékletének és erősségének eme párosítása határozza meg. Négyféle, eltérő hangulatú fény jellemzi a világítási koncepciót: irányfény az éjszakai tájékozódáshoz, gyertyafény a nyugodt pillanatokhoz, normál fény a mindennapi világításhoz, és munkavégzéshez alkalmas fény, ha minden részletet és hajszálat látni szeretne.

Geberit iConÚjfajta sokszínűség

Korlátlan térbeli és designbeli változatosság

2022-ben a Geberit iCon fürdőszobai termékcsalád új termékekkel gazdagodik, amelyek elsősorban több tárolóhelyet és nagyobb tervezési szabadságot kínálnak. A választék 17 új mosdót és bútorelemet foglal magában, így ez a moduláris felépítésű fürdőszobai termékcsalád a jövőben olyan egyedi fürdőszobaitermékcsalád-koncepciót nyújt majd, amely még jobban illeszkedik minden fürdőszobamérethez, illetve minden látványbeli elképzeléshez megfelelő stílussal rendelkezik.

A Geberit iCon fürdőszobai termékcsalád megjelenése és hangulata azonban változatlan marad. A magas peremű hagyományos mosdókagylót két vékony peremű, és ezáltal modern, könnyed megjelenésű mosdókagylótípus egészíti ki. A további érdekességek közé tartozik az újragondolt és kibővített bútorválaszték az új színkombinációs lehetőségekkel és egy új, még több tárolóhelyet és nagyobb rendet kínáló fiókkoncepcióval a középpontban, továbbá egy optimalizált Rimfree technológiával ellátott, új WC a WC-kerámia még jobb kiöblítéséért.

Selnova SquareBővül a Geberit Selnova Square termékcsalád

Geberit Selnova Square fürdőszobai bútorszett kézmosóval és alsószekrénnyel (© Geberit)

A Geberit Selnova Square fürdőszobai termékcsalád három kompakt fürdőszobai bútorszettel bővül, amelyek kézmosóból és alsószekrényből állnak. A termékcsalád ezenkívül két további bútorszettel egészült ki, amelyekhez mosdópult és egy ovális, pultra ültethető mosdó tartozik. A Geberit Selnova Square sorozat új szettjei négy színben kaphatók: fehér, láva, hikoridió, valamint világos hikoridió.

A Geberit Selnova Square kézmosók szettben kaphatók 36, 45 és 50 centiméteres méretben. A szett egy kézmosót és egy hozzá illő alsószekrényt tartalmaz. A kompakt és egyenes vonalvezetésű szekrények belseje sok-sok tárolóhelyet rejt.

A Geberit Selnova Square termékpalettájának egyik újdonságát az ovális, pultra ültethető mosdóval és mosdópulttal ellátott, 60 és 80 centiméteres változat jelenti. A pultra ültethető mosdó felszereléséhez szükséges mosdópult és az alsószekrény szettben kapható. Beszereléskor a mosdót egyszerűen rászerelik a mosdópultra, majd az alsószekrényre helyezik.