Működtetőlap-bemutatóteremA tökéletes design csak néhány kattintásnyira van

Fedezze fel és hasonlítsa össze a működtetőlapokat

Különböző működtetőlapok
  • Böngésszen a Geberit teljes termékkínálatában
  • Találja meg kedvenc modelljét mindössze néhány kattintással
  • Szűrje a termékeket nyomógombok, szín és funkciók szerint
  • Hasonlítsa össze a különböző nyomólapokat
  • Tudjon meg többet az innovatív kényelmi funkciókról
  • Keressen egy bemutatótermet az Ön közelben

Geberit működtetőlapokKiválasztott modellek

A virtuális bemutatóterem előnyei

Szűrési beállítások

Szűrje a termékeket formák, színek, felületek, innovatív funkciók és egyéb kritériumok alapján.

Nyomólapok könnyed összehasonlítása

Válassza ki a különböző termékeket, és hasonlítsa össze a funkciókat, színeket és a designt

Kényelmi funkciók

Részletes leírások magyarázzák a működtetőlapok speciális funkcióit.

Kiskereskedők keresése

Az online bemutatóteremben megtalálja az Önhöz közeli bemutatóteremmel rendelkező kereskedőpartnerünk elérhetőségét, ahol megtekintheti és megvásárolhatja a működtetőlapokat.

Geberit Sigma és OmegaTalálja meg a kedvencét

Geberit Sigma20 és Sigma30 nyomólapok fehér és fekete színben

Ha van olyan hely, ahol nem kellene kompromisszumokat kötnie, az a fürdőszoba. Ön kiválasztja a megfelelő csempét, mosdót és fürdőszobabútort, az utolsó simítás hozzá pedig a WC-hez illő működtetőlap. A Geberit nyomólapok egyesítik a stílusos megjelenést számos innovatív kényelmi funkcióval.

A tartályhoz megfelelő működtetőlap kiválasztása gyakran a legapróbb részletekre is kiterjed. A formának, a színnek, az anyagnak és a felületnek illeszkednie kell a fürdőszoba általános kialakításához. Fedezze fel az összes elérhető designt online bemutatótermünkben, mindössze néhány kattintással!

Fedezze fel a bemutatóterem különböző színeit és felületeit

Geberit Sigma70 fehér üveg kivitelben

A működtetőlap-bemutatóteremben olyan elegáns színekben, mint az arany, a fekete vagy a láva, találhat termékeket. Divatos fémszínek közül is választhat, mint például a vörös arany, a sárgaréz vagy a fekete króm, valamint matt fekete és matt fehér trendszínek közül. A Sigma21 és Sigma50 nyomólapok felülete is teljesen személyre szabható.

Az üvegből vagy tömör felületű anyagból készült, betonszerű megjelenésből, illetve a természetes anyagokból, mustang pala és amerikai hikoridióból készült felületek ideálisan kiegészítik gyakorlatilag bármilyen belsőépítészeti stílust. Szűrje le a különböző kiviteleket az online működtetőlap-bemutatóteremben az Ön preferenciái szerint.

Szóval, melyik lesz az?

Nyomólapok – négyszögletes vagy kerek gombok?

Fehér Geberit Sigma működtetőlapok különböző kivitelekben

A Geberit működtetőlapok választékában különböző formájú gombokkal ellátott modellek találhatók. A Sigma01, Sigma10 kivitelek öblítés/stop funkcióval vagy a Sigma20, Omega20, Sigma21 vagy a 01-es és 10-es típusú távműködtetők kerek gombokkal rendelkeznek.

Jobban kedveli a szögletes gombakkal ellátott nyomólapokat? Akkor a Sigma30, Omega30, Sigma50, Sigma60, Omega60 vagy Sigma70 a megfelelő választás.

Öblítés érintés nélkül - ezt a higiénikus lehetőséget az érintésmentes lapok, a kerek gombokkal rendelkező Sigma10 és az elegáns, folytonos üvegfelületű Sigma80 működtetőlapok kínálják.

A nyomólap illesztése a tartályhozA megfelelő modell kiválasztása

Geberit Omega, Geberit Sigma és Geberit Duofix telepítési rendszerek

Attól függően, hogy a falba rejtett Geberit öblítőtartálya Sigma vagy Omega típusú, választhat az azonos nevű működtetőlapok modelljei közül.

Egy Sigma tartály tehát kompatibilis a Sigma működtetőlapokkal, de az Omega kivitellel nem.

Van már egy falba rejtett öblítőtartálya, de nem biztos benne, hogy milyen típusú? Ügyfélszolgálatunk örömmel nyújt segítséget Önnek!

Szagelszívás, irányfény és egyebekKiegészítő funkciók széles választéka kéznél

Geberit Sigma50 Geberit DuoFresh funkcióval

A Geberit nyomólapok többre képesek az egyszerű öblítésnél. Kombinálhatók más funkciókkal is, mint például a DuoFresh modullal.

Ez, egy belsőkeringtetésű szagelszívó egységet biztosít, egy praktikus irányfényt és egy vízkezelőtabletta-betolóegységet, mindezt egyben. A még több frissességért és kényelemért a fürdőszobában!

További információ a funkciókról

Nyomólapok összehasonlítása

Egy hölgy, aki összehasonlítja a Geberit működtetőlapokat

Ilyen széles termékválasztékkal hasznos lehet, ha össze tudja hasonlítani az egyes modelleket.

Az online működtetőlap-bemutatóteremben könnyedén összehasonlíthatja a különböző működtetőlapokat. Helyezzen egymás mellé három modellt, és hasonlítsa össze színüket, kiegészítő funkcióikat és kialakításukat.

A termékek ily módon történő összehasonlítása megkönnyíti a megfelelő modell kiválasztását.

A működtetőlap megtekintése egy bemutatóteremben

Ügyfelek a konzultáció során

Választott már nyomólapot? Akkor miért ne látogatna el egy Önhöz közeli bemutatóterembe, hogy szakmai tanácsot kérjen, és a valóságban is megtekinthesse a működtetőlapot, hogy vásárlás előtt közelről, élőben is összehasonlíthassa őket.

Az online működtetőlap-bemutatóteremben megtalálhatja a legközelebbi fürdőszobaszalonnal rendelkező kereskedőpartnerünket!

Bemutatóterem keresése

Gyakori kérdések a Geberit működtetőlapok virtuális bemutatótermével kapcsolatban

Hol találok Geberit működtetőlapokat régebbi kivitelekhez?

A Sigma és Omega sorozat működtetőlapjai az azonos nevű Geberit falba rejtett öblítőtartályaihoz illeszkednek. Természetesen, a régebbi típusú öblítőtartályokkal is kompatibilisek.

A beszerelt öblítőtartály azonosítása érdekében forduljon vízvezeték-szerelőhöz. A szerelő szívesen ad Önnek tanácsot, hogy melyik nyomólap kompatibilis az Ön falba rejtett öblítőtartályához.