Falra szerelveEgyszerűen azért, hogy nagyobb tisztaság legyen a fürdőszobában

Ha a fürdőszobába vagy a vendég-WC-be falra szerelt WC-t választ, a WC-terület könnyebben és gyorsabban lesz megtisztítható, mert a WC alatti terület szabad marad és könnyen hozzáférhető.

Falra szerelt WC a teljes felületen megvalósuló padlótisztításért

Könnyebb tisztítás

Egy falba rejtett öblítőtartály falsík alá történő beépítésével a műszaki alkatrészek, amelyeken szennyeződés gyűlhet össze, mint például a csövek, többnyire eltünnek a falban. Mivel semmi sincs útban, a toalett alatti padló teljes felülete egységesen és sokkal könnyebben tisztítható. Ezenkívül a megtisztítandó WC-felület is sima és könnyen hozzáférhető. Ezáltal az egész fürdőszoba takarítása hatékonyabbá válik.

Design Meets Function

A WC kiválasztása során a fő hangsúly a megfelelő funkciókra és a kialakításra helyeződik. Azzal a döntéssel, hogy falra szerelt WC-kerámiát vásárol, az öblítőtartály eltűnik a fal mögött, ezáltal a WC és a működtetőlap designjára lehet koncentrálni. Ha a sima külső felülettel rendelkező Rimfree® fali WC, a Geberit KeraTect® speciális máz és a levehető WC-fedél mellett határozza el magát, még a takarítást is megkönnyítik.

Minőség hagyománnyal

A Geberit falba rejtett öblítőtartályait 50 éve telepítik modern fürdőszobákba. A falba épített keret és a WC legfeljebb 400 kg-ig terhelhető. A Geberit öblítőtartályait egy darabban öntik, és minden egyes egység szivárgásmentességét többször ellenőrizik.

5 tisztasági előnye a fali WC-nek

  • A tartály és a vízcsatlakozások a fal mögé vannak rejtve, így csak a kerámiát kell tisztítani.
  • A WC alatti padlót nagyon könnyű tisztán tartani, mivel az szabadon marad, ezáltal a helyiséget is nagyobbnak láttatva.
  • A WC-kerámia sima felülete és a rejtett konzolok különösen megkönnyítik a tisztítást.
  • A Rimfree® WC-nek nincs öblítőpereme, amely baktériumokat rejthet, és nem igényel időigényes tisztítást.
  • Egyes fali WC-k Geberit KeraTect® mázzal vannak ellátva, melynek köszönhetően a kerámia felülete különösen könnyedén tisztítható.

Termékek egy tágasabb fürdőszobáért