Geberit ComfortLight Kedvenc fény garantálva

A Geberit ONE tükrös szekrények olyan eltérő hangulatú fényeket biztosítanak, amelyek kitűnően illeszkednek a fürdőszoba használójának napi teendőihez: ragyogó, kristálytiszta és éltető a nap kezdetén, lágy és simogató a lefekvést megelőzően, éjszaka pedig mint irányfény diszkrét és nyugalmat sugárzó. Az egyszerű kezelésnek köszönhetően gyerekjáték kiválasztani a személyes bioritmushoz igazodó ideális világításfajtát.

A megfelelő fény minden szükséglethez intuitív módon kiválasztható

Az automatikus világításvezérlés fokozatmentesen szabályozható és intuitívan kezelhető: a világosabb fény automatikusan hűvösebbé, a sötétebb fény pedig melegebbé válik. A Geberit ComfortLight világítást pontosan a színhőmérsékletnek és a fényerősségnek eme párosítása határozza meg. Négyféle előre beprogramozott, eltérő hangulatú fény jellemzi a világítási koncepciót, amely fokozatmentesen állítható, és minden szükséglethez a megfelelő fényt kínálja.

Tükrös szekrények négy okos fényforrással

Természetes fény, amely nem vakít

Mi jellemzi a Geberit új világítási koncepcióját? Az úgynevezett ComfortLight világítást oly módon alakították ki, hogy a tükörkép, a mosdó és a helyiség négy, a Geberit ONE tükrös szekrénybe integrált fényforrás által kerül megvilágításba. Nevezetesen ezek: egy mennyezeti vagy közvetett beltéri világítás, egy tükörvilágítás, egy fülkevilágítás és egy mosdó fölötti világítás. Valamennyi fényforrás harmonikusan összehangolt egymással, a különböző hangulatú fényeknek megfelelően.

Tükrös szekrény négy fényforrással
Kérjük, válasszon egy információs pontot a képen!
Intuitív működtetés

Intuitív működtetés

Nagyon egyszerű és intuitív működtetés a helyiség villanykapcsolójával vagy a tükrös szekrényen található gombbal, illetve a Geberit Home alkalmazással.

A Geberit Home alkalmazást használva a világítás beállításai elvégezhetők okostelefonról. Továbbá idővezérelt beállítások is lehetségesek, például nappali vagy éjszakai időszaktól függően a bekapcsoláskor felgyúló különböző hangulatú fények előre beprogramozhatók.

A Geberit Home alkalmazáshoz

Egy megoldás - sok lehetőség

Az új, ComfortLight világítással rendelkező Geberit ONE tükrös szekrény öt különböző méretben kapható eloxált alumíniumból és fehér színben, illetve teljesen tükrös kivitelben vagy választhatóan megvilágított bemélyedéssel. A tükrös szekrények falra szerelhető megoldásként kaphatók.