A fürdőszoba felújítása kifizetődő | Geberit

A fürdőszoba felújítása kifizetődő

Hogyan lesz egy elavult, 80-as éveket idéző bézs színvilágú fürdőszobából egy modern stílusban berendezett, kényelmes helyiség? Egy háromtagú család az évek óta kihasználatlan kád helyett egy tágas, padlóba süllyesztett és akadálymentes zuhanyzót, illetve egy modern higiéniai berendezést szeretett volna a jól bevált régi modell helyett.

A fürdőszoba felújítás előtt
A fürdőszoba felújítás után

Időtálló és modern álomfürdőszoba

A család egy modern stílusban berendezett, teljesen megújult fürdőszobára vágyott. A régi bézs színű, részben mintás csempék helyét nagyméretű, zöld színű kőlapok vették át, amelyek természetes és tágas megjelenést kölcsönöznek a fürdőszobának. A bézs, barna és szürke árnyalatokból építkező, időtálló színvilág az egész helyiségben elegáns légkört teremt. A visszafogott piros színű törülközők tökéletesen illeszkednek az üvegszálas tapéta koralljainak vörös színéhez. Az új fürdőszobában használt üvegszálas tapéta egyébként minden vizes helyiségben tökéletes alternatívája lehet a csempének. Ezek a tapéták egyrészt tartósak, másrészt kiválóan alkalmasak arra, hogy például természeti motívumokkal tegyük hangsúlyosabbá a falat. A család külön odafigyelt arra, hogy a motívum a mosdószekrény szürkésbarna üveg előlapján is megjelenjen. Ez a fényviszonyoktól függően izgalmas megjelenést kölcsönöz a mosdószekrénynek.

Jellegzetes fürdőszobai berendezés intelligens funkciókkal

A család a fürdőszobák középpontjának számító mosdóhelynek is kiemelt figyelmet szentelt. A teljes mosdóteret felújították és kicserélték. A praktikus pakolófelületekkel ellátott, pultra ültethető mosdó elegáns, aszimmetrikus vonalvezetése A hozzá illő, tetszés szerinti beosztású tárolórendszerrel rendelkező fürdőszobabútor ideális tárolóhelyként funkcionál. A fürdőszoba másik vizuális fénypontját a LED-es fénycsíkkal ellátott belső tükörfelület és a fürdőszobabútorhoz tökéletesen illeszkedő fa szerkezet jelenti. Az új, exkluzív higiéniai berendezés némi luxust és extra frissességet nyújt a család tagjainak..

A professzionális fürdőszoba-felújítás eredményeképpen egy teljesen új, stílusos, de mégis időtálló családi fürdőszoba született.

Termékek a nagyobb fürdőszobai kényelemért

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában