Gyors és egyszerű vízvezeték-szerelés

Fókuszban a szanitertechnológia

A Geberitnél 150 éve minden a szanitertechnika és a fürdőszoba körül forog. A modern tartály feltalálásával, a fal előtti rendszer bevezetésével és más alapvető újításokkal mindig is a fürdőszobai használati érték maximalizálása állt a középpontban, anélkül, hogy a vízvezeték-szerelők, legfontosabb ügyfélcsoportunk gyors és egyszerű szerelését elhanyagoltuk volna. Küldetésünk és motivációnk, hogy a szerelők és a felhasználók életét minden nap egy kicsit jobbá tegyük, és a folyamatos továbbfejlesztéssel hozzájáruljunk a nagyobb kényelemhez, a biztonsághoz és a jobb munkavégzéshez.

Ügyfélközpontú innováció

Beszerelés szorítóbilinccsel

A Geberit nagy innovációs ereje a vízvezeték-szerelők és a tervezők három fő igényét - biztonság, higiénia és könnyű használat - veszi figyelembe.

Az erős ügyfélközpontúságnak, valamint a Geberit és a szerelők közötti szoros együttműködésnek köszönhetően minden új fejlesztés mindig az ügyfelet szem előtt tartva indul, ami azt jelenti, hogy a Geberit a szakemberek problémáit és kívánságait tekinti az innováció mozgatórugójának.

Szerszám nélküli szerelés

Silent-db20

A szerszámok elengedhetetlenek a mindennapi szerelési munkához, de azt is jelentik, hogy a vízvezeték-szerelőknek nagyobb súlyt és tömeget kell hordozniuk munkavégzésük során. A Geberit törődik a vízvezeték-szerelők egészségével - ezért folyamatosan olyan termékmegoldásokon dolgozik, amelyek a lehető legkevesebb vagy semmilyen szerszámot nem igényelnek a szerelés során. A Sigma rendszer kiváló minőségű működtetőlapjai például szerszámok nélkül felszerelhetők és cserélhetők. A Geberit MasterFix adapter szerszámmentes és egyszerű beszerelést tesz lehetővé a szerelőelemeknél, miközben a tanksapka működési elvén alapuló, túlhúzás elleni védelem megbízható kapcsolatot biztosít a nyomócsővezetéki rendszer és a falsík alatti öblítőtartály között.

Ahol a szerszámok nélkülözhetetlenek, például az idomok préselésénél, ott a Geberit gondoskodik arról, hogy a szerszámcserék a lehető legkisebbek legyenek. Ez a szerszámcsökkentés akár 20 kg súlymegtakarítást eredményez, ami jót tesz a szerelők hátának és egészségének.

Gyors és egyszerű beszerelés az okos technológiának köszönhetően

A gyors, időtakarékos beépítés egyre fontosabbá válik az építkezéseken. Természetesen a kivitelezés minősége nem szenvedhet csorbát a folyamat során.

A Geberit a gyors és tiszta szerelés érdekében a szerelési segédeszközökkel együtt az okos technológiára támaszkodik. Vegyük például a Geberit Acanto WC-t. Ez az innovatív rögzítési technológiának köszönhetően biztonságosan és könnyedén telepíthető, és a Geberit tartályokkal együtt akár 40%-os időmegtakarítást kínál a telepítés során. Ezt többek között a rejtett EFF3 rögzítés teszi lehetővé, amely során a vízterelők egy acélból készült tartóelemben kaptak helyet, beszereléshez a WC-t egyszerűen rá kell húzni a szerelőkeret menetes száraira. Ezenkívül a WC-ülőke sablon nélkül is könnyen és pontosan felszerelhető.

Előszerelés a tökéletes illeszkedésért

Előre beszerelt tartóelem Acanto fali WC-n

Az idő pénz, és mindkettő kulcsfontosságú a vízvezeték-szerelő sikeréhez. A Geberit az előszereléshez szükséges modulok széles választékával támogatja a szerelőket. A Geberit mindenekelőtt a Duofix önhordó előfalelemekkel forradalmasította a fürdőszobatervezést. Az előfalba rögzített szerelőelemek ugyanis sokkal gyorsabbá, biztonságosabbá és egyszerűbbé teszik a WC-k és mosdókagylók beépítését. Az előre összeszerelt elemek, mint például a Setaplano zuhanyfelület előre összeszerelt szerelőkerete, a zuhanyban is a gyors és precíz szerelés érdekében használatosak.

Gyors és egyszerű beszerelésGeberit termékek

Hasonló tartalom felfedezése