SzanitertelepítésekEgyszerű és megbízható tervezés

A jó tervezés a sikeres építési projektek alapja

A tervezők egy BIM szimbólummal ellátott asztalnál egyeztetnek

A gondos, biztonságos és fenntartható megközelítés fontos az építési projekt tervezésekor. A tervezési fázis határozza meg, hogy mely rendszereket és anyagokat fogják használni, és mennyi hasznosítható élettér marad. A jó tervezés megfelel a következő kritériumoknak a lehető legjobb módon:

Fontos a gondos, biztonságos és fenntartható építési tervezés. A tervezési fázis határozza meg, hogy milyen rendszereket és anyagokat használunk, és a lakóterületben mekkora hasznosítható terület marad. A jó tervezés a lehető legjobban teljesíti a következő kritériumokat:

  • A lehető legnagyobb élettér a lakók számára
  • Hatékony tűzvédelmi megoldások
  • Jó hangszigetelés
  • Hatékony és biztonságos víz- és áramellátás
  • Minimális anyagfelhasználás
  • Hosszú élettartamú anyagok használata
  • A telepítés, az üzembe helyezés és a karbantartás egyszerű megvalósítása

A vízellátás és a vízelvezetés központi szerepet játszik mindezen szempontok tekintetében. Ezért a Geberit átfogó tanácsadási szolgáltatásokat és digitális eszközöket biztosít a szaktervezőknek. Ezáltal minden épület szeretett otthonná válik.

Az adatok épületeket teremtenekTervezőszoftvereink és adatmegoldásaink

A digitalizáció az építőipart is folyamatosan megváltoztatja. A megfelelő adatokkal a leendő épület, annak funkcionalitása és a lehetséges problémás területei már az építkezés megkezdése előtt láthatóvá válnak. A nehezen korrigálható építési hibák így megelőzhetők.

Az iparágban egyetlen más vállalat sem fektet be olyan folyamatosan és nagymértékben az adatok körébe és minőségébe, mint a Geberit. Ez teljes mértékben megfelel ígéretünknek: Know-How Installed. A Geberit szoftver- és adatmegoldásai a tervezők számára a következő eszközöket tartalmazzák:

Tervező a képernyő előtt

Pályázati felhívások szövegei

A hatékony tervezéshez szükséges, hogy a szükséges pályázati szövegek és termékinformációk gyorsan és könnyen hozzáférhetőek legyenek. A Geberit helyesen megfogalmazott pályázati szövegeket és átfogó adatcsomagokat biztosít, amelyek ingyenesen letölthetők.

BIM Plug-in szimbólum

BIM / Autodesk Revit®

A BIM az építőipar jövője, amely már ma is elérhető. Lehetővé teszi az épületek digitálisan történő előregyártását és tesztelését minden részlettel és funkcionalitással együtt. Az összes Geberit termék és rendszermegoldás a kiválasztott számítási modulokkal együtt elérhető egy mindig naprakész Autodesk Revit plug-in tervezőszoftverben.

Ismerje meg a BIM-et

Praktikusabb tervezési eszközök

Több további eszközzel dolgozunk hogy hangsúlyozzuk elkötelezettségünket aziránt, hogy megbízható, egyenes és tapasztalt partnerei legyünk ügyfeleinknek:

A hölgy megtekinti a Geberit működtetőlap-bemutatótermet a laptopján

Működtetőlap-bemutatóterem

Az összes design, szín és funkció egyetlen pillantásra. Találja meg a tökéletes működtetőlapját projektjéhez működtetőlap-bemutatótermében.

Tekintse meg működtetőlap-bemutatótermünket

Geberit mosdókonfigurátor használata

Mosdókonfigurátor

Mindössze öt egyszerű lépésben állíthatja össze online saját egyedi mosdóterét személyes preferenciáinak és a rendelkezésre álló helynek megfelelően.

Próbálja ki mosdókonfigurátorunkat

Az Ön személyes kapcsolata a digitális korban

Egy Geberit szakember megbeszél egy projektet az ügyféllel

A Geberit tudja, hogy sok mindent - de nem mindent - meg lehet oldani szoftverekkel és digitális eszközökkel. Ezért műszaki tanácsadóink mindig rendelkezésre állnak, hogy szakértői támogatást nyújtsanak Önnek. Ez lehetővé teszi, hogy a kérdéseket és problémákat közvetlen párbeszédben tisztázza. A Geberitnek minden tervezési területen vannak szakemberei, akik várják az Ön jelentkezését.

Ez az, amiről Know-How Installed szól.

Hasonló tartalom felfedezése