A termékek elérhetősége

Időtállóa kiváló minőségnek köszönhetően

Sigma21 működtetőlap minőségvizsgálata

Szanitertermékeinket felelősségteljesen, kiváló minőségű és tartós anyagokból gyártjuk. Emellett próbára is tesszük őket. Így biztosak vagyunk benne: a megoldásainkban megbízhat. Hogy ezt a meggyőződést átadjuk szakosodott partnereinknek és végfelhasználóinknak, önkéntes garanciát vállalunk - a teljes lelki nyugalom érdekében.

Rendszereinket folyamatosan fejlesztjük, és nem egyszerűen lecseréljük vagy újratervezzük őket a semmiből. Ez a szemlélet fenntartható és hosszú távú - és ez tükröződik termékeink magas pótalkatrész-megbízhatóságában és hosszú távú elérhetőségében.

Alkatrészek falsík alatti öblítőtartályhoz: 50 évig állnak rendelkezésre

A Geberit Sigma falba rejtett öblítőtartályai az 50 éves pótalkatrész-kínálat előnyeit élvezik

Az 50 éves pótalkatrész-garanciának köszönhetően az öblítőtartály funkcionálása ezidő alatt is garantált. Ez biztosítja, hogy a falba rejtett öblítőtartály nem szorul cserére vagy a fal felbontására. Az elektronikus termékek, mint például a higiéniai öblítésvezérlés vagy a DuoFresh szagelszívó-rendszer, nem tartoznak ide.

A Geberit pótalkatrészeknek nem kell azonosnak lenniük az eredeti alkatrészekkel. Enyhe vizuális eltérések vagy kisebb változások lehetnek a kényelem szempontjából. A kompatibilitás és a visszafelé való kompatibilitás, valamint az alapvető funkcionalitás azonban minden esetben garantált.

Geberit pótalkatrészek keresése

Élethosszig tartó garancia kerámiákra

Geberit ONE fürdőszoba, amelyre vonatkozik a kerámia élettartam garancia

A Geberit a végfelhasználóknak a kerámia termékekre önkéntesen élethosszig tartó garanciát nyújt. A Geberit ONE, Xeno², Acanto, iCon, VariForm, Smyle, Selnova, Selnova Square, Selnova Compact és Selnova Comfort fürdőszobai termékcsalád mosdóira, WC-kerámiáira és bidéire vonatkozik, valamint a Geberit Preda, Selva, Tamina és Narva vizeldékre.

A Geberit garantálja, hogy a termék kerámiája anyag- és gyártási hibáktól mentes.

Tekintse meg a Geberit fürdőszobai termékeket bemutatótermi környezetben

Geberit bemutatóterem

Márkánk “Design Meets Function“ ígéretét megtapasztalhatja, ha felkeresi fürdőszobai termékeinkre szakosodott partnerünket. Szakértőként szívesen adnak Önnek tanácsot, és megmutatják termékeink előnyeit.

Győződjön meg saját szemével termékeinkről, amelyek nem csak designjukkal nyűgöznek le, hanem okos funkcióikkal is meggyőzik Önt.

Látogasson el a virtuális bemutatóterembe

Virtuális bemutatóterem

Látogasson el a Geberit virtuális bemutatótermünkbe bármikor online, az év 365 napján. Ez a hasznos eszköz háromdimenziós formában tartalmazza az összes főbb termékünket és megoldásainkat. Mozogjon szabadon a bemutatóterem prezentációs standjain, és böngésszen tartalmában.

Minden kiállított termékünkről található benne hasznos információ, ezen kívül minden termék közvetlen rendelkezik egy online termékkatalógus linkkel, amin megtalálhatók a termékek részletei, mint például cikkszámok, méretek és műszaki adatok. Így, bármikor megtekintheti fürdőszobai termékeinket.

Hasonló tartalom felfedezése