Szaniter létesítmények egyszerű karbantartása

Kiváló minőségű szaniter termékek

A tartóssági tesztek biztosítják a kiváló minőséget

A jól átgondolt részletek, a magas termékminőség és a rendszerelemek elérhetősége megbízható, hosszú távú és zökkenőmentes működést biztosít.

A termékeket széleskörűen teszteljük, így önkéntesen hosszú távú garanciát vállalunk a szanitertermékekre. Saját szaniterlaboratóriumunkban a nemzetközi normáknak és a legmagasabb belső szabványoknak megfelelően nagyon pontosan teszteljük a termékeket tartóssági vagy stresszteszteken.

Ezenkívül saját Épülettechnikai Laboratóriumunkban gyakorlati teszteket és méréseket végzünk a statika és az épületakusztika területén. Ennek érdekében az egész épületet akusztikailag elszigeteljük a környezettől. Ez a laboratórium méretét és sokoldalúságát tekintve egyedülálló a szaniteriparban.

Szaniterberendezésekkel kapcsolatos szolgáltatás és partnerség

A Geberit mint megbízható partner ügyfeleink számára

Mivel ügyfeleink sikeréhez elengedhetetlen a megbízható partnerség, átfogó támogatást nyújtunk a tervezéstől, a logisztikán és a telepítésen át a karbantartásig.

Ezenkívül a gyors és szakértői szervizzel mindig az Ön mellett állunk.

A falba rejtett öblítőtartályok és a vizeldevezérlések egyszerű karbantartása

Azonosítsa a falba rejtett öblítőtartályokat a Geberit Pro alkalmazással

A falba rejtett öblítőtartályhoz akár 50 évig is kaphatók pótalkatrészek. Ez megkönnyíti a régebbi termékek karbantartását és korszerűsítését.

Támogatjuk Önt a megfelelő pótalkatrészeket eresésében a falba rejtett öblítőtartályokhoz és vizeldevezérlésekhez. A Geberit Pro alkalmazásban található termékfelismerő segítségével pillanatok alatt kiderítheti, hogy melyik falba rejtett öblítőtartály van beépítve. Az összes 1964-től kezdődő Geberit falba rejtett tartály és az összes 1983-tól kezdődő vizelde felismerhető. A QR-kódok és vonalkódok leolvasójával közvetlenül juthat további termékinformációkhoz, például szerelési útmutatóhoz, pótalkatrész-áttekintéshez és termékleírásokhoz.

Távkarbantartás Geberit Connecten keresztül

Távkarbantartás Geberit Connect-en keresztül
Távkarbantartás Geberit Connect-en keresztül

Az üzembe helyezés mellett a Geberit Control App a WC-öblítés működtetőlapok, a vizeldevezérlések, a csaptelepek, higiéniai öblítőberendezések karbantartását is megkönnyíti.

A Geberit Control az alábbi előnyöket kínálja :

  • Az öblítési és eseménynaplók egyszerű kiolvasása a végeszközökről: Az öblítési és eseménynaplók okostelefonnal könnyen kiolvashatók minden egyes végeszközről. Ezek könnyen elemezhetők vagy dokumentálhatók.
  • Gyors hibaelhárítás: Az egyes csatlakoztatott végberendezések állapota megjelenik a Geberit Control alkalmazásban. Hiba esetén a részletek megjelennek a lehetséges probléma megfelelő leírásával együtt.

A szaniterhelyiségben lévő összes eszköz, például a piszoár- , és öblítésvezérlők, csaptelepek tetszés szerint csoportosíthatók. Ezzel időt és munkát takaríthat meg.

A Geberit Pluvia vákuumos esővízelvezető rendszer egyszerű karbantartása

Geberit Pluvia vákuumos esővízelvezető rendszer

A Geberit még az olyan állandóan telepített rendszereknél is, mint az épület- és tetővízelvezetés, már a fejlesztés során gondol a karbantartásra és a gondozásra. Mindig a “minél egyszerűbb, annál jobb“ elvét követjük.

Jó példa erre a rendkívül hatékony Geberit Pluvia vákuumos esővízelvezető rendszer. A karimás csatlakozásnak köszönhetően a Pluvia különösen könnyen tisztítható és alacsony karbantartási igényű.

Hasonló tartalom felfedezése