Geberit mosdótérmegoldásokMegfelelő mosdótér minden fürdőszobába

A Geberit mosdótér nemcsak egy hagyományos mosdótér, hanem egy higiéniai, kényelmi és tárolási szempontból optimalizált pihenőhely, amely különleges kényeztetést nyújt a saját otthonában.

Tudja meg, hogy a tökéletes koncepciónak köszönhetően hogyan lesz a fürdőszobai tevékenységekből pihentető rituálé.

Termékjellemzők

Geberit iCon fürdőszoba
Kérjük, válasszon egy információs pontot a képen!
Mosdóterület beállítása

A mosdótér általában a fürdőszoba központi részén található, amely ezáltal a figyelem középpontjában is áll. Ha megjelenése rendezettnek mutatkozik, az pozitív hatással van az egész helyiségre. A Geberit különböző fürdőszobai termékcsaládokkal és praktikus tárolóhellyel rendelkező intelligens termékekkel minden területi adottsághoz és minden ízlésvilághoz a megfelelő megoldást kínálja mosdóterülete számára.

Geberit mosdókagylók

A Geberit mosdókagylók nemcsak figyelemre méltó formatervezési és variációs sokszínűségükkel, hanem számos intelligens funkciójukkal is lenyűgöznek. A praktikus tárolófelületek például további helyet biztosítanak a fürdőszobában. Ezenkívül minden modellt olyanra terveztek, hogy nagyon könnyen tisztítható legyen.

Legyen szó családi fürdőszobáról, egyszemélyes fürdőszobáról, vendégfürdőszobáról vagy privát wellnessoázisról: ami illik az életstílusához, az illik a fürdőszobájába. A Geberit mosdókkal a méretek, formák, designváltozatok és funkciók szinte végtelen választéka áll rendelkezésére.

A mosdók formai kialakítása: kerek vagy szögletes

Lágy ívek vagy lineáris élek - a geometriai formák olyan stíluseszközök, amelyek meghatározzák egy helyiség karakterét. A Geberit mosdókagylók különböző alapformákban kaphatók. Letisztult vonalvezetésükkel és egyszerű felépítésükkel tökéletesen illeszkednek bármilyen lakberendezési stílushoz.

Mosdódesign: matt fehér vagy fényes fehér színben

Néhány kerámia, például a Geberit ONE pultra ültethető mosdó és a Geberit iCon fürdőszobai sorozat egyes kerámiái matt fehér színben is elérhetők.

Feketére hangolva

A Geberit a trendinek számító matt fekete színhez illő mosdótérelemeket is kínál. A kínálatunkban többek között tükrök, csaptelepek, lefolyófedelek és törülközőtartók is megtalálhatók ebben a színben.

Mosdók

Különböző mosdótípusok léteznek: bútorba süllyeszthető mosdók, hagyományos mosdók vagy pultra ültethető mosdók, többféle kivitelben. Minden tervezési elképzeléshez van megfelelő termék és minden beépítési helyzethez van megfelelő megoldás. A kerámiához illeszkedve, különböző változatok állnak rendelkezésre: mosdószekrénnyel, mosdópulttal vagy bútor nélkül.

Kézmosók

Geberit ONE pultra ültethető mosdó
Geberit iCon kézmosó
Geberit Xeno² kézmosó

A kézmosók a vendégfürdőszobák, illetve a problémás alaprajzzal rendelkező, különösen kis helyiségek számára kínálnak megoldásokat. Különböző formák és változatok érhetők el - bútorokkal vagy a nélkül.

Geberit tükrök és tükrös szekrények

Geberit ONE tükrös szekrény ComfortLight világítással

A fürdőszobai fények nemcsak a szükséges fényerőt biztosítják a helyiségben, hanem döntően hozzájárulnak a jóllét érzéséhez is. A Geberit világító tükrei és tükrös szekrényei oda sugározzák a fényt, ahol a mosdóterületen szükség van rá, és egyúttal kellemes hangulatot teremtenek az adott helyen. A Geberit világító tükrök és tükrös szekrények különböző változatokban kaphatók, elvárástól és designigénytől függően.

Tükrök világítással

A Geberit Option termékcsalád kellemesen lágy fénnyel rendelkező, átfogó választékot kínál a fürdőszoba mindennapi felkereséséhez. A termékválaszték három változatot foglal magába: az összes fontos funkcióval ellátott Option Basic alapmodelleket, a vonzó kiegészítő funkciókkal rendelkező Option modelleket és a legmagasabb kényelmi igényekhez készült Option Plus prémiummodelleket.

Tükrös szekrények

A Geberit tükrös szekrények nemcsak valóságos figyelemfelkeltők, hanem igazi mindentudók is a fürdőszobában. A mosdóterület optimális megvilágítása mellett még további tárolóhelyet kínálnak, könnyen elérhető távolságban. Típustól függően a szekrény belsejében egyéb praktikus funkciók érhetők el, mint például konnektorok, USB-csatlakozó vagy nagyítótükör.

Geberit ONE tükrös szekrény ComfortLight világítással
Geberit ONE tükrös szekrény ComfortLight világítással és két ajtóval
Geberit Option Plus tükrös szekrény három ajtóval

Univerzális formatervezésük révén a Geberit tükrös szekrények tökéletes kiegészítői minden szaniterkerámiának és fürdőszobabútornak.

Geberit fürdőszobabútorokSok praktikus tárolóhely

Egyrészt helyet takarítanak meg, másrészt maximális tárolóhelyet kínálnak. És mindezt a legkülönbözőbb térbeli adottságok mellett. A Geberit fürdőszobabútorok rugalmassága és modularitása ideális feltételeket biztosít ezek megvalósításához. A különböző felületek kiterjedt választéka tovább bővíti a lehetőségek körét.

Számos kombinációs lehetőség

Hogy személyre szabott fürdőszobája legyen: Az alsó és az oldalsó szekrényekből, a magas és a világítással rendelkező tükörrel rendelkező szekrényekből, valamint a különféle méretű polcelemekből állítsa össze egyedileg pontosan azt a fürdőszoba-berendezést, amely az Ön igényeinek megfelel.

Tudjon meg többet a Geberit fürdőszobai termékcsaládokról

Okos tárolóhely-megoldások

A rend fél siker - a fürdőszobában is. Ezért a Geberit sokoldalú lehetőségeket kínál a fürdőszobai piperecikkek észszerű és helytakarékos tárolására.

Színek, anyagok és felületekAz Ön ízlése számít: Geberit fürdőszobabútorok a trenditől a klasszikusig

SzínFürdőszobai termékcsalád
 Geberit OneGeberit Xeno²Geberit AcantoGeberit VariFormGeberit iConGeberit SmyleGeberit Selnova ComfortGeberit Selnova CompactGeberit Selnova
Fehér, festett, magasfényű 
Fehér, festett, matt     
Homokszürke, festett, magasfényű      
Greige, festett, matt       
Láva, festett, matt   
Fekete, matt        
Világos hikoridió, melaminos faszerkezet        
Tölgy, melaminos faszerkezet     
Hikoridió, melaminos faszerkezet   
Faerezetes szürke, festett, strukturált        
Fehér üveg        
Tópszín üveg         
Láva üveg