Mindent a WC-krőlBemutatunk belőlük néhányat

Érvek a Geberit WC-k mellett

A WC-technológia és -design optimális összehangolása valódi hozzáadott értéket jelent, amiből a szakemberek és a felhasználók is profitálnak. A Geberit WC-k nagyon könnyen tisztíthatók, és rendkívül csendes öblítési technológiájukkal mindenkit lenyűgöznek. Szanitertermékeink több évtizedes szakértelmünket tükrözik, és vitathatatlan bizonyítékot szolgáltatnak arra, hogy a WC-rendszereinkben a WC-kerámiától a falsík előtti és mögötti öblítőtartályig minden komponens tökéletesen illeszkedik egymáshoz. Ez gyors és egyszerű szerelést tesz lehetővé a szakemberek számára, amiben elengedhetetlenül fontos szerep jut az okos szerelőfalrendszereknek. A szerelési rendszereink optimálisan összehangolt elemeiből szinte bármilyen falsík előtti konstrukcióhoz személyre szabott megoldások alakíthatók ki.

Geberit ONE WC
Kérjük, válasszon egy információs pontot a képen!

Perem nélküli WC-k a nagyobb tisztaságértGeberit Rimfree® WC-k

A WC-kerámia kiválasztásakor a design mellett a higiénia és a könnyű tisztíthatóság is fontos szempont. Az öblítőperem sok bosszúságot okoz, mert könnyen összegyűlnek rajta a baktériumok, szennyeződések és lerakódások. A Geberit perem nélküli WC-knek – nevükhöz hűen – nincsen öblítőperemük. Mivel rejtett és nehezen elérhető helyek híján nem tudnak kialakulni a lerakódások és a kellemetlen szagok, sokkal egyszerűbb a WC tisztítása. A Rimfree® WC-kerámiák szabadalmaztatott öblítési technológiával rendelkeznek, amelyet mi magunk fejlesztettünk ki. A higiéniai szempontból tökéletes öblítésről és az alacsony vízfogyasztásról egy öblítéselosztó gondoskodik.

Melyik Rimfree® WC illik legjobban az Ön stílusához?A választás dilemmája

Kerek, szögletes vagy keskeny. Nemcsak a perem nélküli WC-k alakja változatos, hanem az áruk is. Nálunk mindenki megtalálja a neki megfelelő WC-t. A WC-kerámiák a sokoldalú kialakításuknak köszönhetően harmonikusan kombinálhatók a többi kerámiával, és bármilyen fürdőszobához tökéletesen illeszkednek.

TurboFlush öblítési technológiaSemmit sem hagy maga után

A még nagyobb higiénia és kevesebb tisztítás érdekében az Ön számára egy további lépést tettünk meg előre, és kifejlesztettük a TurboFlush öblítési technológiát. Az oldalsó vízbevezetéssel rendelkező aszimmetrikusan kialakított kerámia egyedülálló öblítési teljesítményt ér el. A rendszer jelentősen hatékonyabb, továbbá lényegesen halkabb és takarékosabb, mint a hagyományos öblítések.

Nagyobb teljesítmény a Geberit WC-rendszerévelA Geberit rendszer előnyei végfelhasználók és szakemberek számára

A Geberit falsík alatti öblítőtartálya és a TurboFlush technológiával működő Acanto WC optimális rendszert alkot, meggyőző előnyöket kínálva a szakemberek és a végfelhasználók számára. A Geberit WC-rendszer fő jellemzői:

  • kiváló öblítési teljesítmény – a nemzetközi szabványokban előírtnál akár tízszer jobb öblítési teljesítmény
  • rendszerelőnyök, azaz a Geberit hosszú távú alkatrész-ellátási garanciája
  • innovatív szerelési technológia – az öblítőtartály és a kerámia 40%-kal gyorsabban beszerelhető

Mindez hosszú távon is optimális ügyfélelőnyt biztosít.

Geberit ONE WChatékony spirális öblítéssel

A TurboFlush öblítéssel működő Geberit ONE fali WC elegáns és tökéletesen arányos designnal büszkélkedhet. A perem nélküli kerámia és az aszimmetrikus belső geometria szinte vonzza a tekintetet. Öblítéskor a víz oldalirányban folyik be a WC-kerámiába, és spirális mozgást végez a csendes és nagyon alapos öblítés érdekében.

Időtálló eleganciájának köszönhetően ez a WC a legkülönbözőbb fürdőszobákhoz is ideális választás. A WC egyszerű tisztíthatósága érdekében a fedél könnyen eltávolítható. A kifinomult szerelési technikának köszönhetően a WC magassága akár 4 cm-rel is állítható. A magasságot az első szereléskor, de akár évekkel később is a fal megbontása nélkül lehet módosítani.

Geberit ONE WC-kerámia
Egyszerűen levehető WC-ülőke és fedél
Aszimmetrikus belső geometria az alapos öblítéshez

A falra szerelt Geberit ONE WC-t elegáns és tökéletesen arányos külalak jellemzi. Időtlen eleganciájával remekül illeszkedik a legkülönbözőbb fürdőszobákba. A fedél egyszerű eltávolítása még könnyebbé teszi a WC tisztítását. A Quick-Release gyorskioldó rendszer más WC-kerámiák esetén is rendelkezésre áll.

Geberit AquaClean higiéniai berendezésCsak vízzel lesz igazán tiszta

Króm színű Geberit AquaClean Mera, távműködtetővel
Geberit AquaClean Sela, WhirlSpray technológiával

A víz elengedhetetlen a mindennapi személyes higiéniához. Gyengéden, mégis alaposan tisztít. Ezért a papírral megvalósuló WC-használat helyett egyre többen lelkesednek a természetes és jóleső, vízzel történő WC-higiéniáért. Az ízléses termékdesign és a jó közérzetet keltő napi használati elem tökéletes kombinációja a fürdőszoba számára jelentőségteljes többletet nyújt.

Tudjon meg többet a frissesség élvezetéről!

Geberit MonolithNagyobb helykínálat a fürdőszobában

Geberit Monolith szanitermodul homokszürke színben

A 2010-ben debütált Geberit Monolith jól áthidalta a hagyományos, szabadon álló és a falsík mögé rejtett öblítőtartályok közötti űrt. Az elegáns, integrált öblítőtartállyal ellátott szanitermodul új, sokoldalú designelemként nagyon kedvező fogadtatásban részesült. A Geberit Monolith kezdettől fogva gyakorlatilag minden szabványos WC-kerámiával és Geberit AquaClean higiéniai berendezéssel kompatibilis. A beszerelése általában nem igényel szerkezeti átalakításokat, ami új épületeknél és felújításoknál egyaránt komoly előnyt jelent. A biztonsági üvegből készült előlap különböző színekben, anyagokban és kétféle magasságban kapható. A Geberit Monolith Plus további funkciókat is kapott a még nagyobb fürdőszobai kényelem érdekében: ilyen a beépített LED-világítás, a szagelszívó és a könnyen tisztítható kezelőpanel.

Tudjon meg többet a funkciókról és a színekről!