Jobb fürdőszoba, jobb életminőségAz Ön számára mi fontos egy fürdőszobában?

A Geberit azt a célt tűzte ki maga elé, hogy az emberek életminőségét innovatív szanitertermékekkel fenntartható módon javítsa. A releváns végfelhasználói igények megértése érdekében egy tanulmányt végeztünk Európában. E szerint hat alapvető igényt azonosítottunk: tisztaság, felhasználóbarát kezelhetőség, kényelem, helyoptimalizálás, design és akadálymentesség. A Geberit olyan termékeket és megoldásokat fejleszt és kínál, amelyek pontosan ezen igényeknek felelnek meg. És mi az, ami az Ön számára különösen fontos a fürdőszobában?

Bemutatóterem az Ön közelébenSzívesen adunk tanácsot a helyszínen

Érdeklődők a fürdőszoba-kiállításon

Arra, hogy a Geberit fürdőszobai termékcsaládjait testközelből megismerhesse, hogy szakembereink jó tanácsokkal láthassák el, és a Geberit termékek előnyeit élőben megtapasztalhassa, az egyik bemutatótermünk meglátogatása kiváló módot nyújt. A „Design meets Function” egy elkötelezettség. Hadd győzzék meg Önt is termékeink a helyszínen, amelyek nemcsak a designjukkal inspirálnak, hanem azt is tudják, hogy okos funkcióikkal miképpen nyűgözzenek le. Termékeinkkel minden egyes fürdőszobában tett látogatás egészen különlegessé válik.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy kielégítsük ügyfeleink igényeit. Függetlenül attól, hogy kívánságaik között a tisztaság, a felhasználóbarát kezelhetőség, a kényelem, a helyoptimalizálás, a design vagy az akadálymentesség játszik -e elsődleges szerepet, megfelelő termékekkel rendelkezünk számukra.

Itt megtalálhatja az Ön közelében elhelyezkedő bemutatótermet