Tegye ragyogóvá fürdőszobáját

Akár magasfényű, akár szálcsiszolt: a fémes megjelenés nagyon közkedvelt. Az arany, a sárgaréz, a réz és más fémárnyalatok most a lakótérben és a fürdőszobában is divatosak.

A lakóterület tökéletes designjának megalkotása során a fémes csillogású bútorok, kiegészítők, lámpák és fali anyagok jelenleg rendkívül népszerűek. A fémes elegancia nemcsak némi luxust sugároz, hanem a különböző színek és anyagok kombinációja révén az optimális összhang megteremtését is lehetővé teszi a kívánt belső kialakítással.

Fémes figyelemfelkeltők

Az arany különböző meleg árnyalataiban tündöklő fémek mellett a purisztikusabb megjelenésű változatok, mint a fekete króm vagy a vörös arany is, nagy népszerűségnek örvendenek.

A művészet, mint oly gyakran, a megfelelő mérték megtalálásában rejlik: több fémszín koncepció nélküli vagy túlságosan gazdag kombinációit egy helyiségen belül kerülje el. A különböző felületi struktúrák kombinációjának alkalmazása viszont érdekesen, ám mégis harmonikusan hathat. Ami szintén kerülendő, az a fémszínek valamely árnyalatának krómmal való társítása. A króm minden helyiségben nagyon domináns benyomást kelt, és - a közhiedelemmel ellentétben - egyáltalán nem semleges. Ez a fürdőszobára is vonatkozik.

Harmonikus megjelenés

„A fémszínek trendje a fürdőszobában eredetileg az arany csaptelepekkel kezdődött. Mivel a csaptelepek roppant feltűnő elemek a helyiségben, a Geberit - egyebek mellett - ezekhez illő működtetőlapokat és zuhanyfolyókákat kínál különféle fémszínekben. Ez azt a célt szolgálja, hogy a fürdőszoba harmonikus megjelenése kiteljesedjen”- magyarázza Daniel Raissle, a Geberit Csaptelepek és Vezérlések részlegének vezetője.

Az egészet szemlélve

A jelenlegi fürdőszobai trendeket a sötét színek mellett olyan természetes vagy ásványi felületek határozzák meg, mint a dió, a pala vagy a betonhatású megjelenés. A fémszínekkel teremtett hangsúlyok tökéletesen illeszkednek ezek designjához. A helyiségek különleges identitását és egyediségét pedig éppen a részletek adják. Az ugyanolyan fémszínekben pompázó csaptelepek, működtetőlapok, zuhanyfolyókák, tükrök és szappanadagolók az egyesítő funkció szerepét töltik be, harmonikus megjelenést és otthonosabb fürdőszobai környezetet teremtve - az egyik legfontosabb követelmény, amelynek egy mai fürdőszobának meg kell felelnie.

Funkcionális kialakítású fürdőszobai termékek

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában