Geberit ConnectMindig a tökéletes beállítás

Szaniterberendezések egyszerű hálózatba kapcsolása

A Geberit Connect egy jövőbe mutató platform a szaniterberendezések hálózatba kapcsolásához, amely lehetőséget nyújt a szaniterlétesítmények teljes körű és gazdaságos üzemeltetésére. A hálózattá alakított rendszerbe számos Geberit terméket lehet integrálni. Így pedig, akár épületautomatizálási rendszerhez is csatlakoztatható, vagy a Geberit Gateway segítségével központilag vezérelhető.

Hálózati vizesblokkok igénylése

  • Létesítménygazdálkodás: Az adatok átláthatósága lehetővé teszi a folyamatok egyszerűsítését és a működési költségek csökkentését.
  • Ivóvízhigiénia: A Geberit higiéniai rendszerrel való hálózatépítés segít javítani annak működését, és bizonyítja a megfelelő működést.

Miért válassza a Geberit Connectet?Az Ön előnyei

Ideális csatlakozás

A Geberit Connect segítségével a szaniterhelyiségek az épületautomatizálási rendszerhez csatlakoztathatók.

Csatlakozás a jövőhöz

A hálózatba kapcsolás rugalmasan tervezhető. Lehetővé válik a végberendezések utólagos beépítése és a készülékek hálózatának későbbi bővítése.

Hosszú rendelkezésre állás

A pótalkatrészek minőségének és hosszú távú rendelkezésre állásának köszönhetően a rendszer hosszú ideig használható.

Átfogó rendszer

Minden rendszerelem egyetlen forrásból származik, és a meglévő szabványokra támaszkodik. A rendszer termékei tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Könnyű megvalósítás

A Geberit Control alkalmazás megkönnyíti az üzembe helyezést és az üzemeltetést a létesítménygazdálkodási szakemberek, a szerviztechnikusok és az épületgépészek számára.

Új épületek építése és felújítások esetén

A szaniterhelyiségeket új épületek esetén a GEBUS, felújított épületek esetén pedig Bluetooth® segítségével lehet hálózatba kapcsolni.

Biztonság

A Geberit Gateway és a végberendezések jelszavas védelmének köszönhetően csak az arra jogosult felhasználók férhetnek hozzá a berendezésekhez.

Egyszerű beszerelés

A hálózatba kapcsoláshoz szükséges komponensek teljes mértékben kompatibilisek a Geberit rendszermegoldásaival, így könnyen, biztonságosan és gyorsan telepíthetők.

Hálózatba kapcsolható rendszerkomponensek

Geberit Gateway
Kérjük, válasszon egy információs pontot a képen!

Csatlakoztatás épületautomatizálási rendszerhez

Épületautomatizálási rendszerhez csatlakoztatható Geberit Connect

Átlátszó és biztonságos

A Geberit Connect optimálisan igazodik a központosított, átlátható és biztonságos épületirányítással szembeni követelményekhez. Az épületautomatizálási rendszerbe való integrálást a Geberit Gateway és az összes végberendezés esetében is adatpontok teszik lehetővé. Az adatok kiértékelése és a funkciók vezérlése közvetlenül a rendszeren keresztül programozható.

LAN-csatlakozás

Egy vagy több Gateway LAN-on keresztül integrálható az épületautomatizálási rendszerbe.

A Geberit BACnet-objektumai BTL-tanúsítvánnyal rendelkeznek

A BACnet az ASHRAE bejegyzett védjegye. Az ASHRAE nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem teszteli a termékeket az ASHRAE-szabványoknak való megfelelés tekintetében. A BACnet International felel azért, hogy a felsorolt termékek megfeleljenek az ASHRAE 135 szabvány követelményeinek. A BTL logó a BACnet International bejegyzett védjegye.

A BACnet-objektumok zökkenőmentes épületautomatizálási integrálása érdekében fontos, hogy a BACnet-objektumok megfeleljenek az általános szabványoknak. A BACnet Testing Labatories (BTL) a szabványos iparági tesztcsomaggal összhangban teszteli a megfelelőséget és az átjárhatóságot. ​

A BTL által tanúsított termékek használatával minimalizálható az épületautomatizálási rendszerbe való integrálás ideje és költsége. Ezenkívül szilárd alapot nyújtanak a későbbi rendszerfejlesztésekhez és -bővítésekhez. ​

A Geberit Gateway BACnet-interfészét a BTL tanúsította.

Link a Geberit Gateway-hez a tesztelt termékek BTL-listáján (angol nyelvű oldal)

BACnet objektumok az épületautomatizálási rendszerbe történő integráláshoz

A BACnet™ az ASHRAE védjegye

A BACnet/IP segítségével történő épületautomatizálási integráláshoz EDE-fájlra (Engineering Data Exchange) van szükség. Az EDE-fájl tartalmazza a Geberit Gateway összes BACnet-objektumát és a hozzárendelt végberendezéseket zónák szerint csoportosítva. Az EDE-fájl üzembe helyezés után generálódik, és a Geberit Control App és a Geberit Gateway segítségével lehet letölteni CSV-formátumban.

A következő táblázatok arról adnak áttekintést, hogy az EDE-fájlban végberendezésenként milyen BACnet-objektumok állnak rendelkezésre. Részletesebb leírás a rendszerkézikönyvben található, amely az objektumok nevét, típusát és példányát is tartalmazza.

Hálózatba kapcsolt végberendezések BACNET-ObjektumaiÁttekintés

Kérdései vannak?Lépjen velünk kapcsolatba.

Tervezés, telepítés és üzembe helyezésMinden, amit tudnia kell a csatlakoztatott rendszer üzemeltetéséről

További beruházás a vizesblokk hálózatba kapcsolásáhozMinimális extra erőfeszítés egy jobb jövőért

Geberit Connect rendszer kézikönyveMinden, amit tudnia kell a csatlakoztathatóságról

Geberit Connect rendszer kézikönyve

A rendszer kézikönyve leírja, hogyan kell csatlakoztatni az összes Geberit Connect-képes eszközt. ​A rendszer kézikönyve a következő fejezeteket tartalmazza:​

  • Rendszeráttekintés​
  • Rendszerkomponensek​
  • Tervezés: Tervezési szabályok, zónafelosztás, végberendezések csatlakoztatása és gyakorlati példák​
  • Üzembe helyezés: A folyamatot követően az eszközök csatlakoztatása, az üzembe helyezés véglegesítése​
  • Üzemeltetés: Eszközök működtetése, firmware-frissítések végrehajtása, eszközök karbantartása​
  • Ártalmatlanítás