Innovatív kialakítású higiéniai berendezések

Mi köze a higiéniai berendezésnek a designhoz? Ön szerint semmi? Bebizonyítjuk, hogy téved. Mert ha a higiéniai berendezés szó hallatán valamilyen bumfordi szerkezetre gondol, akkor valószínűleg még nem volt dolga modern és esztétikus higiéniai berendezésekkel.

Átalakuló WC-k

Az első higiéniai berendezést az ötvenes évek végén találta fel a svájci Hans Maurer. A „Closomat” forradalmasítani hivatott a svájci fürdőszobák higiéniai állapotát, és a mindennapi rutin részévé kívánta tenni a vízzel való kíméletes tisztálkodást. A fő hangsúlyt a technológia és a funkcionalitás kapta. A Closomat modellek ezért meglehetősen terjedelmes és idomtalan berendezések voltak.

Szerencsére a terebélyes formák és a látható csatlakozások mára teljesen visszaszorultak. A higiéniai berendezés a testi-lelki egészségünk korszerű eszközévé lépett elő, és világszerte keresett termék lett a modern fürdőszobákban. Komplett rendszerként, fali, ill. álló kivitelben vagy WC-re szerelhető kiegészítőként – minden igényhez és élethelyzethez megtaláljuk a megfelelő modellt.

A technológia és a design találkozása

A minimalista és elegáns megjelenésű Geberit AquaClean Sela

Mindegyik modellben közös a tartós termékkoncepció és az időtálló design. A mai higiéniai berendezések elegáns megjelenésükkel hódítanak. A technológia észrevétlenül teszi a dolgát. Az elektromos és vízcsatlakozások elhelyezkedésükkel nem rontják a WC-k esztétikai megjelenését.

Ezzel együtt a higiéniai berendezések számos innovatív funkciót kínálnak. A Geberit AquaClean berendezést az egyéni igényeinknek megfelelően lehet testre szabni: például választhatunk TurboFlush öblítést, ülőkefűtést, irányfényt, meleg levegős szárítást vagy szagelszívást. A távirányítóval vagy a távirányító alkalmazás segítségével a vízzel történő tisztítás teljesen automatikusan elvégezhető.

A higiéniai berendezés nem csak a tisztaságunkról, hanem a kényelmünkről is gondoskodik. A készülék a rejtett technológia ellenére is könnyen tisztítható. Ma már senki nem egy egészségügyi terméket lát benne, így nem meglepő, hogy a higiéniai berendezések egyszerű és elegáns kialakításuknak köszönhetően Európában is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

Három esztétikus Geberit higiéniai berendezés

Az AquaClean Mera designjának köszönhetően harmonikusan illeszkedik a fürdőszobai környezethez

Mera Comfort: Az AquaClean Mera Comfort karcsú és esztétikus megjelenésével vonzza a tekintetet. Mint minden Geberit AquaClean modellnél a technológia a Mera Comfort esetében is észrevétlenül teszi a dolgát, például a fürdőszobába való belépéskor működésbe lépő irányfény vagy a csendes TurboFlush öblítési technológia. A higiéniai berendezés hátsó és alsó része krómozott bevonatot kapott, így a Mera harmonikusan illeszkedik a fürdőszobai környezethez.

Sela: Az AquaClean Sela minimalista eleganciájával és kiváló minőségű anyagaival mindenkit elvarázsol. A Mera Comfort és Classic modellekhez hasonlóan a Sela is alpesi fehér és fényes króm színben kapható. Ez az AquaClean modell rendkívül egyszerű és intuitív funkcióival tökéletesen illeszkedik minden fürdőszobához, de közben szinte észrevétlen marad.

Tuma Comfort: Letisztult kialakításának köszönhetően az AquaClean Tuma Comfort szinte bármilyen fürdőszobai koncepcióval összeegyeztethető. A WC-modell négy különböző színben kapható. Az AquaClean fedlappal vagy a Geberit Monolith-tal kombinálva nemcsak megjelenésével, hanem technikai megoldásaival is ideális kiegészítője a bérlakásoknak, mivel a kerámia költözéskor nyomtalanul eltávolítható, és az új helyen könnyen újra felszerelhető.

Funkcionális kialakítású fürdőszobai termékek