Designötletek kis fürdőszobákhoz | Geberit

Designötletek kis fürdőszobához

A Geberit 6×6 fürdőszobatervezési kampányának részeként hat európai építész hat négyzetméteres fürdőszobákat tervezett. Ötleteik útmutatóként szolgálnak a tervezéshez.

A kevesebb néha több

A kevesebb néha több

A hat négyzetméteres fürdőszoba a nyugalom és a meghittség érzését kelti (© Bjerg Arkitektur)

A közönség a dán Bjerg építésziroda designtervét választotta a verseny győztesének, köszönhetően a kiegyensúlyozott designnak és a rengeteg tárolóhelynek. A „Serenity” fürdőszoba ötlete az érzékien vonzó élmény megteremtésén alapul. Folytonos felületek, rengeteg diszkrét tárolóhely, meleg faárnyalatok és földszínek gondoskodnak arról, hogy a napot nyugodt környezetben kezdhessük és fejezhessük be.

„Az időtálló design nyugalmat és egyensúlyt hoz a mindennapos fürdőszobai rituálékba” – mondja Carsten Wraae Jensen, a Bjerg Arkitektur projektvezetője és építésze. „Az a cél, hogy jobban koncentráljunk egy dologra. A kevesebb néha több.” (Tovább az interjúhoz)

Az összes 6 m²-es fürdőszobadesign egy helyen

Funkcionális kialakítású fürdőszobai termékek

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában