Új fürdőszobai élmény a vendég WC-kben

A vendégfürdőszoba felújítás előtt és után

A fürdőszoba mérete önmagában semmit nem árul el arról, hogy az ember mennyire érzi benne jól magát és hogy mi mindent kínál a helyiség. A képen látható vendégfürdőszoba felújítása is jó példa erre.

Néha már néhány apró változtatás is elegendő ahhoz, hogy egy helyiség otthonosabbá váljon. Egy holland család hangulatos környezetre vágyott a mellékhelyiségben; ugyanakkor az is fontos szempont volt számukra, hogy a vendég WC rendezett hatást keltsen és könnyen tisztítható legyen. A cél az volt, hogy a kisebb változtatások eredményeképpen a vendégfürdőszoba új köntösben ragyogjon illetve, hogy a helyiségben minőségi berendezések kapjanak helyet.

Stílusos berendezés

Az időtálló szürke kőlapokat nem kellett lecserélni, viszont a kerámia, a fürdőszobabútor és a működtetőlap megújult, nagyobb kényelmet és hangulatot kölcsönözve a kis helyiségnek. Ennek keretében építették be az új mosdót, amely egy hozzá illő alsószekrénnyel és a törülközőtartónak kihagyott résszel teszi kényelmesebbé a használatot. Így könnyebb rendet tartani és a törülköző sem vonja magára a tekintetünket, amikor belépünk a helyiségbe. A fürdőszoba tagoltságát úgy sikerült fokozni, hogy a falon lévő képet egy praktikus mágnestáblára cserélték, amely például dekorációs tárgyak elhelyezésére szolgál.

A fali WC-t egy ízléses, kompakt fali változatra cserélték. A kis kinyúlású WC-nek köszönhetően értékes helyet lehet megtakarítani, a WC-n ülve pedig nagyobb lábtér áll rendelkezésre. Ezt a család sem bánja, amelynek minden tagja elég magasra nőtt. Az új WC különlegességét azonban a perem nélküli kialakítás jelenti, ami sokkal könnyebb és gyorsabb tisztítást tesz lehetővé.

A vendég WC különlegessége

Az új kerámiák kiegészítéseként a család egy új, letisztult működtetőlapot választott, amely fehér és króm színben pompázik. A nyomólap klasszikus kialakítása praktikus kiegészítő funkciót rejt: egy szagelszívó egységet, amely a falsík alatti öblítőtartályba integrálva mindig jó levegőt biztosít a helyiségben. Ez különösen akkor jön jól, ha a fürdőszobának nincs ablaka. A kellemetlen szagok közvetlenül a WC-kerámiába távoznak, ahol a kerámia-méhsejtszűrő gondoskodik a semlegesítésükről. A működtetőlap így kétszeresen is kivívja a vendégek csodálatát, élvezetes pillanatokat szerezve nekik a kis fürdőszoba használata közben.

Sigma50 működtetőlap integrált DuoFresh szagelszívóval

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában