Geberit WC-megoldások Időtlen esztétika és rendkívül könnyű tisztíthatóság

Hat jó ok, hogy a Geberit egyik WC-megoldása mellett döntsön

Győződjön meg róla saját maga, hogy a Geberit WC-megoldások milyen tiszták, könnyen kezelhetők és esztétikusak. Ráadásul, ezeken túlmenően magas szintű kényelmet is élvezhet.

Geberit ONE WC
Kérjük, válasszon egy információs pontot a képen!

Perem nélkül a nagyobb tisztaságért Geberit Rimfree® WC-k

A design mellett a higiénia és a könnyű tisztíthatóság is meghatározó szempontok a WC-kerámia kiválasztásánál. Ami újra meg újra bosszúságot okoz, az az öblítőperem. Itt kórokozók, szennyeződések és lerakódások gyűlhetnek össze. A Geberit peremmentes WC-inek kialakítása valóban teljes egészében perem nélküli. Ezáltal nincsenek olyan rejtett és nehezen hozzáférhető részek, amelyeken lerakódások képződhetnek és kellemetlen szagok alakulhatnak ki.

A tisztítás lényegesen könnyebb, ezért a peremmentes WC-k a WC-higiénia tekintetében első helyen állnak. A Geberit Rimfree® WC-kerámiái szabadalmaztatott öblítési technológiával rendelkeznek, amelyet a Geberit maga fejlesztett ki. A vízterelő elem a WC higiéniailag tökéletes kiöblítését és felületi öblítését biztosítja, alacsony vízfogyasztás mellett.

Melyik Rimfree® WC illik legjobban az Ön stílusához? A választás dilemmája

Kerek, szögletes vagy keskeny. Nemcsak a formák különbözőek, hogy a meglévő kerámiákkal így harmonikusan kombinálhatók legyenek, hanem az árkategóriák is eltérők. Mindenki számára kínálunk megfelelőt.

TurboFlush öblítési technológia Semmit sem hagy maga után

A még nagyobb higiénia és kevesebb tisztítás érdekében az Ön számára egy további lépést tettünk meg előre, és kifejlesztettük a TurboFlush öblítési technológiát. Az oldalsó vízbevezetéssel rendelkező aszimmetrikusan kialakított kerámia egyedülálló öblítési teljesítményt ér el. A rendszer jelentősen hatékonyabb, továbbá lényegesen halkabb és takarékosabb, mint a hagyományos öblítések.

A Geberit ONE WC Hatékony TurboFlush öblítési technológiával

Geberit ONE WC kerámia
Egyszerűen levehető ülőke és fedél
Aszimmetrikus belső geometria az alapos kiöblítéshez

A falra szerelt Geberit ONE WC-t elegáns és tökéletesen arányos külalak jellemzi. Időtlen eleganciájával remekül illeszkedik a legkülönbözőbb fürdőszobákba. A fedél egyszerű eltávolítása még könnyebbé teszi a WC tisztítását. A Quick-Release gyorskioldó rendszer más WC-kerámiák esetén is rendelkezésre áll.

Geberit AquaClean higiéniai berendezés Csak vízzel lesz igazán tiszta

Króm színű Geberit AquaClean Mera, távműködtetővel
Geberit AquaClean Sela, WhirlSpray technológiával

A víz elengedhetetlen a mindennapi személyes higiéniához. Gyengéden, mégis alaposan tisztít. Ezért a papírral megvalósuló WC-használat helyett egyre többen lelkesednek a természetes és jóleső, vízzel történő WC-higiéniáért. Az ízléses termékdesign és a jó közérzetet keltő napi használati elem tökéletes kombinációja a fürdőszoba számára jelentőségteljes többletet nyújt.

Tudjon meg többet a frissesség élvezetéről!

Geberit Monolith Nagyobb helykínálat a fürdőszobában

Geberit Monolith szanitermodul homokszürke színben

A 2010-ben debütált Geberit Monolith jól áthidalta a hagyományos, szabadon álló és a falsík mögé rejtett öblítőtartályok közötti űrt. Az elegáns, integrált öblítőtartállyal ellátott szanitermodul új, sokoldalú designelemként nagyon kedvező fogadtatásban részesült. A Geberit Monolith kezdettől fogva gyakorlatilag minden szabványos WC-kerámiával és Geberit AquaClean higiéniai berendezéssel kompatibilis. A beszerelése általában nem igényel szerkezeti átalakításokat, ami új épületeknél és felújításoknál egyaránt komoly előnyt jelent. A biztonsági üvegből készült előlap különböző színekben, anyagokban és kétféle magasságban kapható. A Geberit Monolith Plus további funkciókat is kapott a még nagyobb fürdőszobai kényelem érdekében: ilyen a beépített LED-világítás, a szagelszívó és a könnyen tisztítható kezelőpanel.

Tudjon meg többet a funkciókról és a színekről!